Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

С.ХАНОВО
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
С.ХАНОВО
ЗДР.колеги някои знае ли как е положението на запушеното,или на реката около ханово.за съжаление днес бях на работа и нямаше как да откривам.поздрави на всички и от всеки водоем риболовна слука 

уникат-без дубликат!!!
Re: С.ХАНОВО
Последния път , когато ходих там , почти нямаше вода ,мноого зле работа. Сега не знам как е , но и аз мисля да ходя да скубна някоя щучка , ако има все още такива, че тъпите селяни ебаха мамата на хубавото място. ПРеди шаранчета , линчета , караконджоли , щука ! Сега един голям ... само да им ... ма.....та.!!!

Туй риболова не е за мен 

- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
водата е много на реката нищо не калве 2 дена бях там мъкне постояно треви
-
- научил се да хвърля
на ханово водата си е нормална,но рибата е станала мн.дребна
.няма ги ония караконджули по 800- 900 гр.днес червеноперата беше повечко активна 

уникат-без дубликат!!!
-
- научил се да хвърля
аве ямболлииииии кво става ве къде пишете за нашия краииииииииии
уникат-без дубликат!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте,вече два пъти посещавам реката при с.Ханово и сам доста доволен от резултата.Като улов се лови каракуда около шамарче,червеноперка,и шаран-700 800гр.Ловя предимно с щека като си избирам позиция където реката е по-тясна и на отсрещната страна има дървета за да задържам там.За стръв предимно жито и сладка царевичка като захранвам с същото.Шаранчетата са диваци и е голямо удоволствие,но неса така гъсти.Повечето вземания са от 6-10часа и после се покриват и нещат.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скоро не съм посещавал реката в този участък, но миналата година точно по това време направих няколко излета след съоръжението на Ханово, риболов на леко със стръв сладка царевичка и бял червей, резултатите бяха прекрасни каракуди на царевичката, като на 3-4 каракуди средно излизаше и по едно шаранче калибър около 300 - 400 грама. В продължение на няколко дни сутрин на развиделяване бях там и докато слънцето напече сериозно, резултатът винаги беше такъв. Разбира се, рибата до една беше моментално пускана във водата да расте с надежди за нови срещи след няколко години
Това ви моля и вас да правите - шаранчетата са взели да се поразвъждат, нека всички ние ги опазим, заедно.
За съжаление по-рано от началото на Юли няма да мога да пробвам любимата река, а дотогава - ще карам на спомени и форума

За съжаление по-рано от началото на Юли няма да мога да пробвам любимата река, а дотогава - ще карам на спомени и форума

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
днес се отбих за малко на Ханово много жалка история колегите не бяха хванали дори за отчитане водата се е вдигнала драстично .
днес се върнах от ханово бяхме два дни там не е същото както преди вечер минават с токове и мрежи а ние после чакаме ли чакаме риба за два дни едно сомче около 3 кг.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги, някой скоро ходил ли е на реката около и след Ханово? Имате ли актуално инфо от този регион?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
в събота бях на реката удряха на ваблер малки кефали и костури от 05,30 сутринта до 8,30 имах 12удара и резултата 6 кефала и два "стрижока"