Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова около Русе

Мнение от Николай-Русе »

Здравей те колеги, днеска след обед бях на Дунава.Лових само на плувка и улова беше приличен, най вече скобар и бабушка.Рибата беше най активна след 20.00 часа, и трябва да се храни редовно, през 20-30 минути.Тръгнах си към 21.30 защото не се виждаше плувката вече, но общо взето Дунава си дава добре на плувка тази година.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

Днес ходих на дунава също на плувка,но за мен улова не беше добър :( .Аз от скоро ловя риба и за дунава не знам каква захранка да взема.Ако имате препоръки моля споделете :)
Бягай риба!!Аз ИДА!!
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

Привет на всички колеги!Вчера се прибрах от двудневен излет на яз. Бели Лом,като риболова се проведе основно в първия ден поради появилия се вчера сутринта силен вятър.Като за първо посещение съм доволен :D :D .Ето и резултата :
Изображение
Изображение
Един директен на плувка,стръв царевица от консерва и варено жито с ванилия оцветено с оранжева боя. Единствено не ми хареса че е много пренаселено
(от 10 км. от страната с дърветата едвам си намерих 5 кв.м. свободни!!!),голяма дандания цяла нощ(чалга) и купища с боклуци навсякъде : :axe: :( :( .Иначе водоема е супер :!:
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Цяло Русе ходи там и околията, как няма да е пренаселено :). Аз чакам реката да падне, дотогава съм на полусъединител :cry: .
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Привет колеги .Довечера заминавам за яз.Йовковци после към Вонeща вода малко на почивака а от там .А от там към яз.Жребчево ( дано да успеем да се доберем ,че разбрах прохода на републиката бил затворен ) .Дано да не е затворен на 100% Поздрави на всичи .Като се завърна ще драсна 2 реда да споделя как е риболовния фон :) .Поздрави
Последно промяна от MiTKo_Fisher на Пон Юли 20, 2009 2:57 pm, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Да се включа и аз направих най-голямото си капо за сега за сезона.
Четири дни и три нощи нищо сериозно на въдиците.
Кефалите не ги броим,тях ги има в повече от необходимото.
Иначе реката носи много гадости ,чакаме да поспре и пак ще ги търсим....
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.Вчера колега е ходил на Юпер и има доста таранка и едно шаранче 1.5кг на царевичка. :D
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

mmirchev71 написа:Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.
На текето рибата не е активна не зная защо,но ходих с баща ми и 1 негов колега който имаше сонар или нещо такова показваше къде има риба хвърляхме точно там захранвахме но нищо!!
Бягай риба!!Аз ИДА!!
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

w3rn3r написа:
mmirchev71 написа:Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.
На текето рибата не е активна не зная защо,но ходих с баща ми и 1 негов колега който имаше сонар или нещо такова показваше къде има риба хвърляхме точно там захранвахме но нищо!!
с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Аз лично несъм ходил горе долу месец ,иначе с ракета с царевица последно бях на 50 м от кулата :D
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Аз утре отивам от сутринта до вечерта та да видим какъв ще е резултата :wink:
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

ribarq92 написа:
w3rn3r написа:
с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????
Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет наборе ;)
Бягай риба!!Аз ИДА!!
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????[/quote]
Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет наборе ;)[/quote]

хмммм добро място ама нямам си напредстава защо не е кълвала рибата :? Утре ще пиша какво е станало :lol: :D :drinkers:
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

ribarq92 написа:с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????
Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет наборе ;)[/quote]

хмммм добро място ама нямам си напредстава защо не е кълвала рибата :? Утре ще пиша какво е станало :lol: :D :drinkers:[/quote]
Ок чакам с нетърпение след басейна ще го прочета ;)
Бягай риба!!Аз ИДА!!
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Днеска целия ден ми вървя наобратно .... Още от тая сутрин като се започна проблем с лодката след това я поправих, след това единия сигнализатор се прецака но пак го оправих!! За цял ден 2 леки пиип и нито една риба. Това бе първото ми капо от откриването до сега ...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”