Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Здравей те колеги, днеска след обед бях на Дунава.Лових само на плувка и улова беше приличен, най вече скобар и бабушка.Рибата беше най активна след 20.00 часа, и трябва да се храни редовно, през 20-30 минути.Тръгнах си към 21.30 защото не се виждаше плувката вече, но общо взето Дунава си дава добре на плувка тази година.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Днес ходих на дунава също на плувка,но за мен улова не беше добър
.Аз от скоро ловя риба и за дунава не знам каква захранка да взема.Ако имате препоръки моля споделете 

Бягай риба!!Аз ИДА!!
-
- новобранец
Привет на всички колеги!Вчера се прибрах от двудневен излет на яз. Бели Лом,като риболова се проведе основно в първия ден поради появилия се вчера сутринта силен вятър.Като за първо посещение съм доволен
.Ето и резултата :

Един директен на плувка,стръв царевица от консерва и варено жито с ванилия оцветено с оранжева боя. Единствено не ми хареса че е много пренаселено
(от 10 км. от страната с дърветата едвам си намерих 5 кв.м. свободни!!!),голяма дандания цяла нощ(чалга) и купища с боклуци навсякъде :
.Иначе водоема е супер 

Един директен на плувка,стръв царевица от консерва и варено жито с ванилия оцветено с оранжева боя. Единствено не ми хареса че е много пренаселено
(от 10 км. от страната с дърветата едвам си намерих 5 кв.м. свободни!!!),голяма дандания цяла нощ(чалга) и купища с боклуци навсякъде :

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
Цяло Русе ходи там и околията, как няма да е пренаселено
. Аз чакам реката да падне, дотогава съм на полусъединител
.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги .Довечера заминавам за яз.Йовковци после към Вонeща вода малко на почивака а от там .А от там към яз.Жребчево ( дано да успеем да се доберем ,че разбрах прохода на републиката бил затворен ) .Дано да не е затворен на 100% Поздрави на всичи .Като се завърна ще драсна 2 реда да споделя как е риболовния фон
.Поздрави

Последно промяна от MiTKo_Fisher на Пон Юли 20, 2009 2:57 pm, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Да се включа и аз направих най-голямото си капо за сега за сезона.
Четири дни и три нощи нищо сериозно на въдиците.
Кефалите не ги броим,тях ги има в повече от необходимото.
Иначе реката носи много гадости ,чакаме да поспре и пак ще ги търсим....
Четири дни и три нощи нищо сериозно на въдиците.
Кефалите не ги броим,тях ги има в повече от необходимото.
Иначе реката носи много гадости ,чакаме да поспре и пак ще ги търсим....
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.Вчера колега е ходил на Юпер и има доста таранка и едно шаранче 1.5кг на царевичка. 

На текето рибата не е активна не зная защо,но ходих с баща ми и 1 негов колега който имаше сонар или нещо такова показваше къде има риба хвърляхме точно там захранвахме но нищо!!mmirchev71 написа:Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.
Бягай риба!!Аз ИДА!!
с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????w3rn3r написа:На текето рибата не е активна не зная защо,но ходих с баща ми и 1 негов колега който имаше сонар или нещо такова показваше къде има риба хвърляхме точно там захранвахме но нищо!!mmirchev71 написа:Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз лично несъм ходил горе долу месец ,иначе с ракета с царевица последно бях на 50 м от кулата 

Аз утре отивам от сутринта до вечерта та да видим какъв ще е резултата 

Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет набореribarq92 написа:с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????w3rn3r написа:На текето рибата не е активна не зная защо,но ходих с баща ми и 1 негов колега който имаше сонар или нещо такова показваше къде има риба хвърляхме точно там захранвахме но нищо!!mmirchev71 написа:Здравейте колеги да попитам ,има ли инфо за текето почна ли да дава, че в края на седмицата излизам в отпуск и мисля една от дестинациите да е там.

Бягай риба!!Аз ИДА!!
с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????[/quote]
Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет наборе
[/quote]
хмммм добро място ама нямам си напредстава защо не е кълвала рибата
Утре ще пиша какво е станало

Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет наборе

Еми бяхме на отсрещния бряг срещу понтона близо до жиците там сонарчето показваше че има риба но... нищо.Иначе късмет набореribarq92 написа:с какво захранвахте и къде бяхте застанали ????

Ок чакам с нетърпение след басейна ще го прочета

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Днеска целия ден ми вървя наобратно .... Още от тая сутрин като се започна проблем с лодката след това я поправих, след това единия сигнализатор се прецака но пак го оправих!! За цял ден 2 леки пиип и нито една риба. Това бе първото ми капо от откриването до сега ...