Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Писна ми и е време да се вземат мерки !!!
Модератор: sapuna
Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!
НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Моряка
- кандидат преподавател
Е как не се въздържах и азbantumi написа:НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...

А сега де? 

Аз също не съм от най-заможните,но тази година риба в нас не съм носил,всичко е върнато обратно!Това за мисленето на хората си е точно така.Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Никъде не споменавам,че разполагам с много пари.Но за да се оправят нещата,май трябва да е така.Не правя деление между имащи и нямащи.Аз също съм на заплата.И ако имам някакъв страничен доход,не трябва да чувствам вина пред някой,който не е съумял да се справи.Явно жегата си каза тежката дума.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Никой не трябва да чувства вина,че примерно е по-заможен от другите.Проблема е,че в България все по-малко хора имат възможността да идат,било то на море,планина,вече и риболов....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нещо много отплеснахте темата!
След като парадирате за ред и справедливост Ви моля да се придържате към нея!!!
След като парадирате за ред и справедливост Ви моля да се придържате към нея!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Пичове това е свободен интернет форум, всеки може да пише свободно и да изказва мнение, както и само да чете.Ако бяхме някакъв клубен форум със специални изисквания и правила е друго нещо.Колкото до спамерите, комплексарите и лошите хора винаги ги е имало , и ще ги има за съжаление.За това сме ние модератори и администратори.Това, че има хора където не пишат няма нищо лошо, в повечето случаи такива хора предпочитат да не пишат отколкото да пишат глупости и да спамят.Количеството написано не означава качество.Тези които дават информация го правят по собствено желание и убеждение както и тези които не дават. Ако някой ви дразни с разбиранията си и възгледите си, просто спрете да четете написаното от него, така и вие няма да се ядосвате, а и няма да има конфликти във форума.Основно проблемите се пораждат от неуважение и нетърпимост към околните, всички сме различни и уникални с това, не се опитвайте да налагате собственото си мнение към околните и всичко ще си дойде на мястото.Колкото до идеите да се направи нов форум ще кажа, че такива се правят постоянно, но рано или късно и там се появят хора търсещи конфликти и разделящи хората на наши и ваши
Големите конфликти започват от едни малки изречения. Това не се прави така.....Ти ли ще ми кажеш .......Нищо не разбираш от риболов......и т.н.Или с други думи казано не ни е гот без да обидиме отсреща стоящия .

Любо, дано всички "бизнесмени" да са като теб 

- Моряка
- кандидат преподавател
Ми брато тези колеги дето пишат по темата и те това мислят!!!bantumi написа:Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
А сега де? 

Значи спора е бил излишен... 

- Моряка
- кандидат преподавател
Малко е трудно да се каже,когато спориш с човек,когото не познаваш(е тука съм и толерантен още),но Ти би ли казал кой си и откъде си?Искам да кажа ,че само със НИК не става да спориш и доказваш собствено мнение,щото не зная кой си!bantumi написа:Значи спора е бил излишен...

А сега де? 

- krokibg
- учете се от него
barutchiata написа:Пичове това е свободен интернет форум, всеки може да пише свободно и да изказва мнение, както и само да чете.Ако бяхме някакъв клубен форум със специални изисквания и правила е друго нещо.Колкото до спамерите, комплексарите и лошите хора винаги ги е имало , и ще ги има за съжаление.За това сме ние модератори и администратори.Това, че има хора където не пишат няма нищо лошо, в повечето случаи такива хора предпочитат да не пишат отколкото да пишат глупости и да спамят.Количеството написано не означава качество.Тези които дават информация го правят по собствено желание и убеждение както и тези които не дават. Ако някой ви дразни с разбиранията си и възгледите си, просто спрете да четете написаното от него, така и вие няма да се ядосвате, а и няма да има конфликти във форума.Основно проблемите се пораждат от неуважение и нетърпимост към околните, всички сме различни и уникални с това, не се опитвайте да налагате собственото си мнение към околните и всичко ще си дойде на мястото.Колкото до идеите да се направи нов форум ще кажа, че такива се правят постоянно, но рано или късно и там се появят хора търсещи конфликти и разделящи хората на наши и вашиГолемите конфликти започват от едни малки изречения. Това не се прави така.....Ти ли ще ми кажеш .......Нищо не разбираш от риболов......и т.н.Или с други думи казано не ни е гот без да обидиме отсреща стоящия .
Косьо,то всичко това е хубаво да е точно така баце,но ти му тряснеш банн и той след теб си направил друг ник от рода на "jofriidofigontini " плюс още няколко такива и ги ползва само тогава,когато трябва да направи някаква простотия и да се заяде или драни другите.Какво рави човек с две мнения от 2007 година тук

Хeno,ще станат работите не само с Ивайловград но и с всички водоеми,само почакай да ги видиш мръвкарите и завистниците как ще се осеррат от яд

Бантоми,споровете никога не са излишни,когато се стигне до същноста на нещата,но това рядко става защото повечето хора си пишат и говорят повърхностни неща и всеки си гледа от своята канбанария !!! единия го е яд че вече неможе да ходи и да хваща риба с килограми,която после да продава и плюе по хората които искат и са взели водоеми.Другите пък са някакви обидени,предполагам отзад миндили,които хем са осрани,хем са с претенции че са прави.Третите са сийрджиите,които само подклаждат огъня и мога да изредя още много но спирам до тек че ми писна наистина да се обясняван на нищото.Айде с здраве че съм уморен от работа и трябва да си лягам след като прегледам другите теми

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Това "КУ" не го разбрах.Не е проблем да кажа кой съм,така или иначе не се познаваме,но в интернет никога не можеш да си сигурен с кого пишеш.Предпочитам споровете на живоМоряка написа:Малко е трудно да се каже,когато спориш с човек,когото не познаваш(е тука съм и толерантен още),но Ти би ли казал кой си и откъде си?Искам да кажа ,че само със НИК не става да спориш и доказваш собствено мнение,щото не зная кой си!bantumi написа:Значи спора е бил излишен...КУ

- Моряка
- кандидат преподавател
Това КУ не е проблема!Това е от един руски филм(Кин Дза ДЗа)и не е псувня!Аз също обичам споровете на живо,не да се дразним,а по същество , аз се казвам Иван Димитров от Варна,снимката ми е на ника и имам още по видна в галерията!!Ти ????Айде без срамbantumi написа:Това "КУ" не го разбрах.Не е проблем да кажа кой съм,така или иначе не се познаваме,но в интернет никога не можеш да си сигурен с кого пишеш.Предпочитам споровете на живоМоряка написа:Малко е трудно да се каже,когато спориш с човек,когото не познаваш(е тука съм и толерантен още),но Ти би ли казал кой си и откъде си?Искам да кажа ,че само със НИК не става да спориш и доказваш собствено мнение,щото не зная кой си!bantumi написа:Значи спора е бил излишен...КУ
![]()
А сега де? 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе отговаряш му едно ПАЦАК и сте се разбралиbantumi написа:...Това "КУ" не го разбрах...

Малко извъртена тема се получава гледам ама не е сефте . Много се радвам кога хора регистрирани през 2008г. обясняват какво и що било съпоставено с некога си ! Също така се радвам на различните интерпретации на варианта да пиша или не . Що писал и що не и пр. Та така . В самото начало този форум имаше рейтинг под ника на всеки регистриран - колкото повече мнения пущаш , толкова по-дЪ фЪрст риболовец ти отметаше че си

пп - Любе , не влагай толкоз нерви , нема сми

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов