сом на марица

Модератори: bobopeli, sapuna

borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: сом на марица

Мнение от borislavvasilev »

браво а другия път и баща му да хванеш :smt038 :smt038 :smt038
Изображение
БАЙ-100-ЯН
PoIoGaVo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от PoIoGaVo »

Браво колега :)
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Браво ,добро соме си фанал :D :drinkers:
petergancheff

Мнение от petergancheff »

Само да знаеш точния текст, по който се глобява:
Закон за рибарството и аквакултурите
Чл. 24. (4), т.4. Любителският риболов, с изключение на пъстървови риби, се разрешава само през светлата част на денонощието през всички дни на седмицата, извън периода на забраната по чл. 32, ал. 1.
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

супер е пар4ето,каде на марица го хвана :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
QvorDelchev
новобранец
новобранец

Мнение от QvorDelchev »

Другия път не баща му направо дядо му :lol: :lol: :lol: :twisted:
Не се къса кордата,а нервите на рибаря!!!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

толкова много постове с "браво" и "хвала"...и само на още един колега му е направило впечатление кога е хваната рибата...иначе ги "борим" много бракониерите...
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

milo69 написа:толкова много постове с "браво" и "хвала"...и само на още един колега му е направило впечатление кога е хваната рибата...иначе ги "борим" много бракониерите...
офф: А ще има ли една тема без забележки? :evil:

Иначе по темата, браво колега.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Защо си мисля, че нощният риболов наистина е забранен.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
didiod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didiod »

Какво му е толкова лошото на нощния риболов незнам.Я да сравним 1 човек с 3-4 въдици ( ако е съвестен рибар и е само за тръпката а не за яденето на сом след това) и 1 с мрежа,ток,или бомба е по-опасен за аквакултурата и рибата??????Ако си купя стопански билет,хвърля 100лв и вече съм безопасен през ноща.Стига глупости колеги с това ,че риболова е забранен през ноща всичко е до морал и култура на рибаря,отива вечер знае ,че хищника излиза през ноща,прави си кефа с ракиика,биричка,скара чака да звънне някоя пръчка....абе кефффф и да не говорим за спането на палатка до въдиците 8) така,че бой за бомбаджии и токаджии :axe: :butthead: и ДА на съвестния рибар :drinkers: Живи и здрави и НАСЛУКА
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Ами то няма лошо и риболова с повече въдици и риболова с мрежи, ама са наказуеми. И колегите по-горе са абсолютно прави. Не бива да се поздравяват и поощряват подобни слуки.
М/у другото няскоро гледах едни снимки и стана ясно, че и рекордния сом 112кг. от яз. Тича миналата година е хванат през ноща. Иначе наистина ги "борим" браконерите...
didiod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didiod »

kolev написа:Ами то няма лошо и риболова с повече въдици и риболова с мрежи, ама са наказуеми. И колегите по-горе са абсолютно прави. Не бива да се поздравяват и поощряват подобни слуки.
М/у другото няскоро гледах едни снимки и стана ясно, че и рекордния сом 112кг. от яз. Тича миналата година е хванат през ноща. Иначе наистина ги "борим" браконерите...
Колега ама ако си извадя стопански билет вече не съм наказуем през ноща :?: И както казах каквото се улови после обратно във водоема.Гледал съм и много чужди филмчета за улов на сом и там повечето от ударите са през ноща и хората хващат и пускат няма лошо в това според мен.Мнението си е лично мое де;)Абе бракониери да няма :axe: другото си е лична преценка 8) НАСЛУКА
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

офф:
Аз до сега не съм чул да е изваден сом в р. Искър в долното й течение през деня!
По другите водоеми може и да ловят но по искъра неиска!!!
Ако щеш му хвърляй рибета, попови прасета, пиявици, торни и земни червей, ако пък искаш пърлени врабчета и всекакви мръвки..........не иска все едно го няма, но станели 21.30 - 22.00 и нататък..............

Та какво се получава.........не трябва да ходим за сом ли, не трябва да го ловим ли, не трябва да опитаме и от тази тръпка в живота?
Само токаджиите и мрежарите ли имат това право, питам аз.
Извинявайте колеги, но няма нищо по-хубаво от това да си с добра компания около лагерния огън, да се пиива и хапва, да чуваш как шумоли реката, приказката да върви и между другото да имаш хвърлена въдица и ако даде господ да удари някой мустакат дзвер.
Е не мисля, че с това съм бракониер!!!
Закона си е закон, така е, но ако всеки спазва законите ( за всичките говоря ) таз ни държавица нямаше да е на това дередже.
Вие не гледате какво става по реките и язовирите, да не говорим за други неща, а се хващате за невероятното изкарване на хората.
Само този, който не е бил на нощен излет.......само той незнае каква е магия и само той пише и се заяжда............от яд мисля аз.
И моля Ви вече, не сме толкова праведни, че винаги за най-малкото да се правят забележки, проблеми и т.н. То пък не минава тема вече без да се прави забележка, стига толкова, главата си е негова той си решава, както аз си решавам за себе си.
Айде със здраве.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Колега sandy и на нас подводните риболовци ни се иска да стреляме в вътрешните водоеми но не го правим(поне съвестната част от нас).На всеки му се иска да вади големи риби ама трябва да се прави според закона.Заради това мислене което ти налагаш сме на този хал щом другите правят това аз защо да не го правя.Заради хора като теб сме на това деридже а имено беззаконие и безхаберие.В държавицата ни както я наричаш има много такива дребни душици като теб който гледат само собствения си кеф и друго не ги интересува.Има правила(закони)който трябва да спазваме и тогава ще сме добре като белите жора на запад а и на изток.Не сме центъра на света!!!
didiod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didiod »

gmurkacha написа:Колега sandy и на нас подводните риболовци ни се иска да стреляме в вътрешните водоеми но не го правим(поне съвестната част от нас).На всеки му се иска да вади големи риби ама трябва да се прави според закона.Заради това мислене което ти налагаш сме на този хал щом другите правят това аз защо да не го правя.Заради хора като теб сме на това деридже а имено беззаконие и безхаберие.В държавицата ни както я наричаш има много такива дребни душици като теб който гледат само собствения си кеф и друго не ги интересува.Има правила(закони)който трябва да спазваме и тогава ще сме добре като белите жора на запад а и на изток.Не сме центъра на света!!!
Стига бе колега за ко си копуваме палатки да ги разпъваме в нас или да ходим на излети,ко кат стане 21:00 гасим огъня вадим пръчките и си лягаме.Казвам пак че е до морал кат хвана риба я пускам ние сме за кефа там през ноща не да ям риба;) и да си чувал сома да се обажда активно през светлата част от денонощието???то тогава да забранят направо риболова на сом :idea:
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”