Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ментета
Модератор: dantho.mihov
Re: Ментета
ExTaZzY написа:Естествено,че може ако това което струва 200 лв е взето от магазина от който е закупено същото което се продава за 20 лвslavi253 написа:е според вас може ли нещо което е 200лв в магаэина на илиянци да е 20 лвнема как да стане
![]()
Имам прясен пример за приятел които си закупи директен на 6 м който струваше 90 лв и тръгна да дига каракуда около 200 гр ида я вкара в кепа когато директния се счупи отидохме в въпросния магазин там продавача ни каза не е трябвало да вдигате рибата а да я оставите сама да влезе в кепа![]()
![]()
Обяснете ми как да сане това без да надигате рибата тя сама да влезе в кепа и къква е тази фирма която произвежда тъква "фафли"![]()

и как така дигаш рибата эа да влеэне в кепа тои във въэдуха ли е

ааа и ако видиш на илиянци даива баэия эа 100-тина лева купи ми три броя ще черпа

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Опиши ми как се вади риба която е по-едра да изброя ли стъпките...
1 Кълване
2 Засичане
3 Уморяване на рибата
4 Надигане(изваждаш рибата на повърхноста и я насочваш към кепа,НЕ директно на брега !!!)
5 Кепчосване
6 Изваждане на брега
Сега съгласен ли си с мен,че няма как да не насочиш рибата към кепа без да я искараш на повърхноста или ще я държиш на дъното и ще я чакаш да влезе сама в кепа....според мен няма толкова глупава риба която да е с кука в устата и да влезе в кепа
1 Кълване
2 Засичане
3 Уморяване на рибата
4 Надигане(изваждаш рибата на повърхноста и я насочваш към кепа,НЕ директно на брега !!!)
5 Кепчосване
6 Изваждане на брега
Сега съгласен ли си с мен,че няма как да не насочиш рибата към кепа без да я искараш на повърхноста или ще я държиш на дъното и ще я чакаш да влезе сама в кепа....според мен няма толкова глупава риба която да е с кука в устата и да влезе в кепа

Без риболов няма любов !
ааааа ясно
аэ раэбрах че си ги дигаш напруо на брега
аэ раэбрах че си ги дигаш напруо на брега