Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

СОНАР-какво е това животно и има ли почва то у нас
Модератор: bobopeli
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
СОНАР-какво е това животно и има ли почва то у нас
Искам да си купия сонар може ли някои да ми помогне със савети за модели цени и от каде да си купи.Сонара да се ползва от брега.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Kriss
- новобранец
- Обратна връзка:
Зографе, объркал си поредицата: 1-во лодка, после сонар. Не знам дали има такива модели - "за от брега". Тези които съм виждал и ползвал са с вертикален лъч, няма как да го ръгнеш във водата и лъча да тръгне успоредно на наклона на дъното. Датчика ще трябва да го закрепяш за някой дълъг прът и да гледаш. Мои познати ползваха така на ташак сонар по вировете на Струма.
Вервайте ми
-
- новобранец
SLONAR
Kolega vliza6 v saita http://www.filstar.com i si namira6 distributora za koito iska6 region, kakto i produkta koitotarsi6. V Sofiq sa "Maistorski ribolov" i magazina na Krasno selo. Cenite kakto vinagi sa priqtni i nai-vajnoto kato za Bulgari. Za tezi koito pita6 sa mejdu 300 i 420 leva. V USA sa ne pove4e ot 150-170 $ taka 4e razlikata e zna4itelna. Uspeh!
-
- ще става разбирач
Ot brega poveche ot 30m ne ti triabva. Ako go zagubish otivash v magazina i si vzimash nova sondaPENN написа:само незнам ако се оплете някъде далаверката как ще си го пребереш,а и не лови на повече от 30 метра.

Razbira se, che ne moje da se sravniava s niakoi goliam sonar, no varshi rabota. Ako moje si go porachaute ot USA, zashtoto e mnogo po tanko. Riskovete sa, che niama garancia i raboti na 907Mhz a evropeiskia variant e na 400Mhz ili nekada tam. Evropeiskite sa sas kafiavi sondi, a amerikanskite sas zeleni i USA modelite sa s futove, no tova ne e fatalno

Последно промяна от www.***.com на Сря Дек 08, 2004 10:10 am, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Taka e!!!PENN написа:Това значи ли,че хамериканчето не работи с европейчетата или ако изгубиш сонда американски модел трябва да си я поръчваш същата пак от тук?Ако е така много яко са го измислили да им го.....или плащаш като поп или ревеш ако нещо се прецака и си мислел да минеш тънко.
No razlikata v cenata kompensira vsichki defekti

Edna nova sonda struva 20$, a tuk govorim za dosta po-seriozni cifri
-
- ще става разбирач
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз имам и лодка ама сам се запалил с риболов на щека и затова искам да сканирам какво става доло.Защото ако реша да се преместя със стола и става една галимация чак да се откажеш.www.***.com написа:Vse pak stava duma za sonar ot brega. Inache neshtata sa iasni. SmartCasta ima predimstva, no ima nedostataci. Za ribolov na pluvka i reka v BG e nezamenimo. Lichno mnenie. Bateriikite mu struvat po 2 leva
-
- ще става разбирач
Ako lovish drebosak niama da ti svarshi rabota. Otchita ribi nad 20sm, koeto za men e dobre, no za shtekarite neznamzograf написа: Аз имам и лодка ама сам се запалил с риболов на щека и затова искам да сканирам какво става доло.Защото ако реша да се преместя със стола и става една галимация чак да се откажеш.

-
- ще става разбирач
Magazinerite znaiat kolko az znam da karam sovalka
Znaiat samo kolko lacha ima i do kakva dalbochina hvashta ako tragnesh da gi pitash za radelitena sposobnost, koi lach kak pokazva ribite i vsiakakvi drugi funkcii pochva da im stava mnogo trudno. Prashtal sam e-maili do proizvoditeli. Otgovor: TAKAVA INFORMACIA NEMOJE DA VI DADEM....uuuuuuuuuuuuu. Kakvo da se pravi, sam s opiti sam se nauchil koia riba kolko e goliama primerno, na kakva dalbochina kakav perimetar ot danoto mi skanira i t.n. A i az sashto sam sreshtal hora deto ne si znaiat funkciite na mashinite.....jalka rabota.

-
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от kalinanimal на Пет Яну 21, 2005 7:02 pm, променено общо 1 път.
дай рибо рибо дай
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря на всички колеги за изчерпателната информация и с пожелание през 2005 по-големи рибета,удовлетворение от всеки излет.На слука 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.