Ментета

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ментета

Мнение от slavi253 »

ExTaZzY написа:
slavi253 написа:е според вас може ли нещо което е 200лв в магаэина на илиянци да е 20 лв :smt044 нема как да стане
Естествено,че може ако това което струва 200 лв е взето от магазина от който е закупено същото което се продава за 20 лв :!:
Имам прясен пример за приятел които си закупи директен на 6 м който струваше 90 лв и тръгна да дига каракуда около 200 гр ида я вкара в кепа когато директния се счупи отидохме в въпросния магазин там продавача ни каза не е трябвало да вдигате рибата а да я оставите сама да влезе в кепа :!: :?:
Обяснете ми как да сане това без да надигате рибата тя сама да влезе в кепа и къква е тази фирма която произвежда тъква "фафли" :!: :?:

:shock: как че дигаш риба с директен бе ного ясно че ще се счупи
и как така дигаш рибата эа да влеэне в кепа тои във въэдуха ли е :lol:
ааа и ако видиш на илиянци даива баэия эа 100-тина лева купи ми три броя ще черпа :lol:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Опиши ми как се вади риба която е по-едра да изброя ли стъпките...
1 Кълване
2 Засичане
3 Уморяване на рибата
4 Надигане(изваждаш рибата на повърхноста и я насочваш към кепа,НЕ директно на брега !!!)
5 Кепчосване
6 Изваждане на брега

Сега съгласен ли си с мен,че няма как да не насочиш рибата към кепа без да я искараш на повърхноста или ще я държиш на дъното и ще я чакаш да влезе сама в кепа....според мен няма толкова глупава риба която да е с кука в устата и да влезе в кепа :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

ааааа ясно

аэ раэбрах че си ги дигаш напруо на брега :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”