Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Глас за Бачо-IDA !
Модератор: sapuna
Re: Глас за Бачо-IDA !
rado81, кое точно ти е ясно, не мога да разбера...Гледам от цяла седмица си в сайта - внушително!!! Явно много бързо ги разбираш нещата...ама само ще те помоля да не бързаш да наричаш простаци, някои от най - големите майстори писали тук...Излагаш се, момче!!!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц това пък не го очаквах !!!!!!!!!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- drat
- разбира нещата
Нито съм го питал нито ще го питам ама си мисля, че трябва да му се даде шанс и да си прецени сам.GODzillata написа:
Вие като пускате такива теми, питали ли сте го него дали му се връща тук?
За мен Бачо Илия е пич и мястото му е сред нас.

Никой не може да отрече,колко полезни теми отвори и разви бачо Илия на риболовна тематика!Тук никой не може да си криви душата! Доста хора от форума,ползват монтажи научени в тези теми,включително и аз.Мисля,че трябва да му се даде още един шанс,пък ако той пожелае да се завърне и присъедини към нашия колектив отново.
За мен бачо Илия и Бутника са двама от най-разбиращите и можещите риболовци тук ( изключвам спининга и тежкото ).Много хора се водят по техните съвети и препоръки,та ще е много добре ако някак си двамата намерят общ език и няма повече дразги,та така всички ще са доволни.
Хайде колеги,риболова не трябва да е война!Всички могат да си стиснат ръцете,та това е само ХОБИ!
За мен бачо Илия и Бутника са двама от най-разбиращите и можещите риболовци тук ( изключвам спининга и тежкото ).Много хора се водят по техните съвети и препоръки,та ще е много добре ако някак си двамата намерят общ език и няма повече дразги,та така всички ще са доволни.
Хайде колеги,риболова не трябва да е война!Всички могат да си стиснат ръцете,та това е само ХОБИ!
TICA FAN
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Боже Боже, как съм пропуснал тази истерия!!!!!!! Аз няма да дам гласа си за Бачо Илия, а направо ще ПОМОЛЯ Модератори, Администратори и всички имащи отношение към администрирането на форума да върнат ИДА във форума. Все пак доста хора написаха, че риболова не е война и няма смисъл от предавания от типа "Кой е по по най". Вътрешно в себе си съм убеден, че дразгите никога няма да спрат защото сме хора, а на хората е присъщо да грешат................ Имам удоволствието и честта да познавам почти всички намесени в този скандал и за всички тях мога да кажа само добри неща (...е дали те ще кажат за мен такива незнам ........
)!!!!!! Затова пак да ПОМОЛЯ да го върнете бачо Илия щото направо ми липсва бре ......

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Глас и от мен,Бачо си е печен рибар!
Рибари много,ама са малко тези,които споделят опит и някой излет...
Пример е Венци,който даваше безценно инфо за река Струма всеки ден и доколкото знам е с банан.
.Просто се губят полезните хора за сметка на пъпчивите пубери,които вместо да четът и освояват опит бълват хиляди въпроси.Едни помагат други,които се мислят за по знаещи от помагащия още повече помагат и така....
Рибари много,ама са малко тези,които споделят опит и някой излет...
Пример е Венци,който даваше безценно инфо за река Струма всеки ден и доколкото знам е с банан.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мен пък ми липсва Венцо, той беше пич и никога не е имал конфликт със съфорумец 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Алооооооооооооу!Имаш модераторски панел!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Иам, ама не ми се чете.
Пък и нали тука си спамим сладко сладко
Пък и нали тука си спамим сладко сладко

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- drat
- разбира нещата
От псуване некой да не е забременял.Marco Polo написа: Не може стари членове на форума, ерудити, безценни информатори или както щеш ги наречи да си псуват на воля и да остават, просто защото са безценни. Форумът ВСЕ ПАК си има и правила.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз съм за Бачо де се върни в форума,но само ако му се сложи вечерен час
след 10 часа никакво писане.Това в рамките на майтапа 

Глас и от мен за Бачо. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не искам да ме намесвате на едно с Илия-към всички поддръжници-защо и в манията е с постоянен бан.Илия разбира от фидер и пружинен риболов на толостолоп,не ми замесвайте името наред с неговото още един път моля.И Годзила,и в този сайт ще го баннат,ако пише на шише и половина.Нищо лично към него.Предлагал съм му съвместни риболови,даже и на водоем където бъка с толостолопи ,които ловя на щека.Избягвал е това,нищо няма да добавя.Иначе като човек на маса може да е готин.Има доста познания,което е истина е истина,но явно нещо друго му куца.Аз се въздържам да дам глас.А за карловци си е нормално най=много да си го искат.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....