Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

до модераторите
Модератор: sapuna
до модераторите
не мислите ли ,че темите на ''колегата''IVO са меко казано излишни?напълнил е форума с ненужни теми

-
- научил се да хвърля
Re: до модераторите
Те темите може да са изли6ни,но ако 4овека не знае,4е има форум????И не знае,4е първо там трябва да потърси???Малко е объркан този саит-на мен ми бе6е нужна 1 седмица,за да разбера за,какво става въпрос!!!Така,4е колега ИВО!!!Отива6 първо в форума,намира6 там ,каквото те интересува,и ако не го намери6 тва не6то-пуска6 тема!Но както си иска6:)Пускаи теми4ки по-добре,4е ина4е саита 6те стане доста ску4енdekata написа:не мислите ли ,че темите на ''колегата''IVO са меко казано излишни?напълнил е форума с ненужни теми![]()

BULGARY
- barutchiata ©
- Администратор
Момчета форума е на всички и за всички.Има малки и големи.Има разбиращи и наразбиращи риболова.Има постове които ни харесват и които не.След като не се създава конфликт и не ви харесват постовете просто ги подминавайте.И аз не съм съгласен с някой писания ама какво да направя като всеки си има гледна точкаdekata написа:не мислите ли ,че темите на ''колегата''IVO са меко казано излишни?напълнил е форума с ненужни теми![]()

то с неговите теми пък хич не е скучен.от мухарката та до сомаgogi1 написа:Пускаи теми4ки по-добре,4е ина4е саита 6те стане доста ску4ен![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Еми кво да го прави6 мом4ето!Рибар 6те става:)И като зана4ало,колкото успях аз да разбера иска да хване сом,с мухарката иска да лови,въдица да си направи....dekata написа:то с неговите теми пък хич не е скучен.от мухарката та до сомаgogi1 написа:Пускаи теми4ки по-добре,4е ина4е саита 6те стане доста ску4ен![]()
![]()
много всестранно развит рибар ще става

BULGARY
- barutchiata ©
- Администратор
Бате нека да не бъдем строги ,човека е на 16г..Като гледам твоите снимки с тези малки рибари скоро и ти ще имаш подобни проблеми..dekata написа:то с неговите теми пък хич не е скучен.от мухарката та до сомаgogi1 написа:Пускаи теми4ки по-добре,4е ина4е саита 6те стане доста ску4ен![]()
![]()

о да ..малките рибари са опасни....аз ще купувам скоро малка пръчка с малка макара с малка кука за оклеи... че моя син направо полудя последния път като му дадох пръчка и хвана един оклей....barutchiata написа:Бате нека да не бъдем строги ,човека е на 16г..Като гледам твоите снимки с тези малки рибари скоро и ти ще имаш подобни проблеми..dekata написа:то с неговите теми пък хич не е скучен.от мухарката та до сомаgogi1 написа:Пускаи теми4ки по-добре,4е ина4е саита 6те стане доста ску4ен![]()
![]()
![]()
![]()

barutchiata написа:
Бате нека да не бъдем строги ,човека е на 16г..Като гледам твоите снимки с тези малки рибари скоро и ти ще имаш подобни проблеми..![]()
![]()