Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерото Дебър
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Езерото Дебър
Здравейте колеги.Надявам се да Ви намеря в добро настроение.
.В петък с семейството заминаваме за Македония-Скопие.Та един от роднините е рибар и ще ни води на езерото Дебър.Искам да попитам ,хората които са ходили там да споделят какви риби се ловят и в момента дава ли нещо .Благодаря за информацията ,след като се върна ,ако има слука ще има и снимки обещавам .

-
- разбира нещата
Re: Езерото Дебър
ок ще чакаме и ти желая много слука а за инфо съжалявам но нямам

Последно промяна от borislavvasilev на Вто Юли 21, 2009 8:21 pm, променено общо 1 път.

БАЙ-100-ЯН
-
- ще става разбирач
А бе знам един човек......на име Никола,който може би ще ми даде информация ,но надявам се да го види преди тоя катил със спама да започне отново.
fishingmania написа:А бе знам един човек......на име Никола,който може би ще ми даде информация ,но надявам се да го види преди тоя катил със спама да започне отново.
пусни му на лични и той ще ти отговори,а на теб успех

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не сам ходил,но мои много добар другар има вила там и токмо днес се видехме в Скопие и ми расказа как 10 дена прекарал в вилата и ежедневно бил по риба.Ловил е на муха-кефали до 2 кила и на блесни.Ако си шаранджиа -езерото имало истински капитални екземплари и в момента шарана бил доста активен.Това ти е инфо от прва рака.Днес гледах снимки от кефалите 
Ето отговара-експресно,токмо што влизам у дома от Скопие.Желаем ти успех и чакам снимки.

Ето отговара-експресно,токмо што влизам у дома от Скопие.Желаем ти успех и чакам снимки.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Никола,безценно инфо.Благодаря ти
.При следващото ни идване в Скопие се надявам да се видим и да
.Очаквай снимки.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз сам от Струмицаfishingmania написа:Никола,безценно инфо.Благодаря ти![]()
.При следващото ни идване в Скопие се надявам да се видим и да
.Очаквай снимки.

Macedonia