Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.ярловци
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
яз.ярловци
намира се малко след град тран в сабота и неделя бексме с 3 колеги плаща се по 4лв на вадица и колко си ксванеш аз ловиx с 3 вадици ама платиx 1 тои е голям
водоема и не ни вижда та метнаx 2 на дано на царевица и с 1 на плувка с торен да пробам каракудите
и кам 9 минакса зеxa по 4лв. В краина сметка xванаксме по 3кг каракуди и аз шаран около 2кг. В сабота
в неделя настроени за шаран мятаме данните на царевица и на плувка пак се забавляваме с каракудите които са адски много и калват на каквото метнеш
xванаxме на жито, червеи, xляб, кус-кус
равносметката за неделя беше 3кг каракуда а шарана го немаше никакав
ама си изкараксме перфектно посетете този язовир заслужава си
водоема и не ни вижда та метнаx 2 на дано на царевица и с 1 на плувка с торен да пробам каракудите
и кам 9 минакса зеxa по 4лв. В краина сметка xванаксме по 3кг каракуди и аз шаран около 2кг. В сабота
в неделя настроени за шаран мятаме данните на царевица и на плувка пак се забавляваме с каракудите които са адски много и калват на каквото метнеш
xванаxме на жито, червеи, xляб, кус-кус
равносметката за неделя беше 3кг каракуда а шарана го немаше никакав
ама си изкараксме перфектно посетете този язовир заслужава си
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на 95 км от софия
каракудата е около длан-15см
http://www.bgmaps.com/routing/map.asp?s ... ix=3&iy=18
каракудата е около длан-15см

http://www.bgmaps.com/routing/map.asp?s ... ix=3&iy=18
Въпрос
Здравей колега,
Мисля и аз да отида до там сабота и неделя! Можеш ли да кажеш нещо за местата! Мерси
Мисля и аз да отида до там сабота и неделя! Можеш ли да кажеш нещо за местата! Мерси
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скоро ходих на Ярловци и налових яко таранка. Действително кълве много, както ми казаха. Самите риби не са малки и не е проблем за нула време да насубеш сериозно количество. Има и костур, но другия път ще пробвам за него.
Ако ти е лесно, ще ти стане по-трудно. Като ти стане трудно, ще станеш по-добър. Станеш ли по-добър, ще ти бъде лесно.
Колега indiotrak на Ярловци бях в понеделник и излизаше само каракуда на тесто и жито.На червей много налитат слънчевките.Бях хвърлил 2 дънни за шаран на царевица,но и на двете по една каракуда и то по-малки от тези на плувка.Таксата вече не е 4 лв. а е 5 лв. на пръчка като рибата не се плаща.От колеги които бяха около мен разбрах че аредатора хвърля много мрежи а не зарибява.Относно костура,да има но е дребен.
- asenfisherman
- ще става разбирач