Езерото Дебър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Езерото Дебър

Мнение от fishingmania »

Здравейте колеги.Надявам се да Ви намеря в добро настроение. :drinkers: .В петък с семейството заминаваме за Македония-Скопие.Та един от роднините е рибар и ще ни води на езерото Дебър.Искам да попитам ,хората които са ходили там да споделят какви риби се ловят и в момента дава ли нещо .Благодаря за информацията ,след като се върна ,ако има слука ще има и снимки обещавам . :drinkers: :drinkers:
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Езерото Дебър

Мнение от borislavvasilev »

ок ще чакаме и ти желая много слука а за инфо съжалявам но нямам :wink: :wink: :wink:
Последно промяна от borislavvasilev на Вто Юли 21, 2009 8:21 pm, променено общо 1 път.
Изображение
БАЙ-100-ЯН
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

А бе знам един човек......на име Никола,който може би ще ми даде информация ,но надявам се да го види преди тоя катил със спама да започне отново.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

fishingmania написа:А бе знам един човек......на име Никола,който може би ще ми даде информация ,но надявам се да го види преди тоя катил със спама да започне отново.

пусни му на лични и той ще ти отговори,а на теб успех :smt023
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Не сам ходил,но мои много добар другар има вила там и токмо днес се видехме в Скопие и ми расказа как 10 дена прекарал в вилата и ежедневно бил по риба.Ловил е на муха-кефали до 2 кила и на блесни.Ако си шаранджиа -езерото имало истински капитални екземплари и в момента шарана бил доста активен.Това ти е инфо от прва рака.Днес гледах снимки от кефалите :wink:
Ето отговара-експресно,токмо што влизам у дома от Скопие.Желаем ти успех и чакам снимки. :P
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Никола,безценно инфо.Благодаря ти :prayer: :prayer: .При следващото ни идване в Скопие се надявам да се видим и да :drinkers: .Очаквай снимки.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

fishingmania написа:Никола,безценно инфо.Благодаря ти :prayer: :prayer: .При следващото ни идване в Скопие се надявам да се видим и да :drinkers: .Очаквай снимки.
Аз сам от Струмица :wink: по работа бех за Скопие,но ако минете от Струмица обади се(това е на 40 км от Петрич) :wink: Минава се низ Златарево.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”