Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Мнение от brankov »

Кърцата написа: П.П. Към всички "неразбиращи" Любо:
-Искате ли утре да пусна тема от излет, с доволно количество риба и снимки на безлюдни брегове и на другия ден с някой от Вас да отидем на посочения водоем да броим колите, хората и въдиците. Риба няма да ловим не защото няма да ноисим въдици, а просто защото няма да си намерим места :wink:
Напълно съгласен :smt023 ,другата страна на нещата е като не споделиш и почват заядливите постове :wink:
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

chapara написа:Не мога да Ви разбера :roll:
Въобще не си само ти... :roll:
Какво става напоследък не знам... :? Държим се за гърлата, хапем се до кръв... :?
Мисля, че взе да ме стяга шапката от скандали и дразнения... Толкова пъти доказахме, че можем да правим добро и че сме силни заедно а ково става сега.....

Абе Българи сме си :? Брат, Брата предава... еничарски народ.....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Може и да Ви прозвучи тъпо... обаче си мисля, че доста народ изтрещя покрай материалните затруднения напоследък с уж КРИЗАТА!
И взеха да си го изкарват типично по Български.... върху най близките :?
Всъшност търся логично обяснения за всичко напоследък................ :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Както казах,писна ми от анонимни мекерета,писна ми от хакери и читатели каито само крадът информация и се впускат в писане само когато трябва да се направи ингрига.Ако сме нетърпими към тези неща,всичко ще се оправи и по-добре да останат 200 стойностни колеги,отколкото да им четем постоянно шльоковиците и тъпите въпроси.Трябва да има чистка на такива хора с по две мнения за три години.Тотално разчистване и сайта автоматично да ги прочиства след определано време ако не пишат,споделят и общуват.По добре да е с име и ако не го харесвам,както мен някой не ме харесват да застане срещу мен и да каже че нежелае да отговарям на зададени от него въпроси и аз няма да го правя.Как да ми каже някакъв анонимчо какво да правя като за мен и за доста хора е човек без лице - двуличник с няколко такива ника.Това е и ако може да стане ще стане,това си го решават Фиксера и Барута като човек,оставен да се занимава с форума.И тези дето имат претенцията и желанието за четене,нека си четат като в библиотеката и ако след две години неса научили нищо за риболова и неса написали за една риба или излет,невиждам каква работа имат между нас.Обърнете внимание че всички заядливи,обидни и интригантски постове са написане точно от такива хора или от уж наши приятели,които с единия си ник ни се правят на приятели а с няколкото спящи,се опитват да вкарват интриги,когато някой ги е засегнал волно или неволно.Това е мое мнение и както казах няма силата на заровед или какното и да е нареждане защото не съм аз човека който ги решава.Ак обаче бях,просто щеше да падне такова почистване и всички коректни и точни колеги и приятели,щяхме да се родим и спокойно да си пишем за риби и такъми.Аз също спрях от известно време да пиша за излети и риби,спрях да снимам защото много хора не заслужават да гледат къде има риба и на какво се лови.Поздрав на всички точни колеги,които не се крият.Както се вижда,до сега на никой от нас дето сме си с имената и снимките нищо не ни се е случила,всичко друго е претекст да се скрие човек който е с банн или такива които се опитват да згомнясат форума.Айде че пак взех да паля.Дано сега тези които мислят разумно,да са ме разбрали какво искам да кажа и дано най-после се създаде някакво спокойствие че да почнат да пишат и споделят и другите,които спряха да пишат по същата причина !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Абе като гледам има много надоволни и обидени от истините , които спомена Любо.Дайте да не разваляме форумя с кавги.И Кърцата е прав и АЛ също.Помогнали сме на когото можем и с колкото можем не говоря само само за всякакви блоготворителни акции въпреки че те са показателни кой му пука за форумя и за "голямото ни семейство".Къде бяхте всички от семейството като се събираше помош за нашия роднина Батъо колко човека помогнаха и на децата от дома - все едни и същи.Добре де нали сме едно цяло - някой ще решат ама аз не пиша редовно и неможах да отделя 5 лв за да помогна .Колко Членове има форума гледате ли?????Ми то за едно партия има регистрации.Неможе Кърцата да ходи по митинги и да отстоява НАЩЕ права (щото имал възможност)а ние да се бием в гардите , че сме част от рибаркото семейство.Има рибари и рибари вярвам сте го разбрали Стига с това аз мислене вземете се в ръце и да бъдем едно цяло семейство .Стига с ама аз съм обиден щот онзи много разбира и ма обиди пък аз разбирам повече.Срешнете се и вижте кой разбира повече.

Призовавам всички да прояват разбиране и да вникнат в проблема с мъртвите и ненужни ДУШИ.Дръжте се мъжки не като ощипани кокони

ПП:Назраве на всички , че май съм рожденник :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Имам решение на проблема! :idea: Групи!!!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”