Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

ида за заргана и сафрида...само да кажете кога....???
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Veronika написа:Ще качим снимки разбира се. Само нека приключим с насъбралата се от почивката ни работа. А ти качи ли снимка на бялата си риба? :lol:
Не можах да кача...какво да кача като оператора бе Жоро Гоцов - ако президента беше минал тогава покрай нас ...то и него щеше да го няма - ама аз съм си виновен...какво ми трябваше да му давам камерката с натиснато червено копченце, само трябваше да я насочи - пък и той натиснал и снимал при спряна камера - на 1вата ми бяла риба в живота - да не го взимаш такъв оператор за сватбата си .... ши изтърве булката като нищо.....

Жорко, бе.... приятелю ... :cry:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

ти...каза ли ми включена е..не ! какво ми каза...има червено копченце...натисни го.....натиснах го...и три щата ги отнема ! :lol: :lol: :lol:

и сега аз виновен излезнах а ????

:twisted: :twisted: :twisted:

тъпата и камера при стоп...продължава да показва че снима...втора такава детска играчка няма...да я метнеш у морето в миг !

оператора не снима с метла....иска си камерка !!!!!!!!

следващата ще е с дигитала големия 4..4....2 стандарт като за БНТ а не с тая за сладкарница захарно петле

или предпочиташ Бетакама ???
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Анатемосания написа:ти...каза ли ми включена е..не ! какво ми каза...има червено копченце...натисни го.....натиснах го...и три щата ги отнема ! :lol: :lol: :lol:
и сега аз виновен излезнах а ????
:twisted: :twisted: :twisted:
тъпата и камера при стоп...продължава да показва че снима...втора такава детска играчка няма...да я метнеш у морето в миг !
оператора не снима с метла....иска си камерка !!!!!!!!
???
....Жоркооооо..... от тук до София ши'та бия със салати и гроздова докато са'научиш, че който снима - на натиснати копчета да не вярва...ами да си прецени сам "КО'ВЛИЗА В КАМЕРАТА" :wink:
БАТКА...ши'ядеш мазната опашка ...само ми ела.... колкото ми е мъчно ... \_/ \_/ \_/ :cry: ... ама става от тебе оператор ...чи повече.... стига си командвал, ами се стягай за 22-23-24 - на Варна Опън да ми гостуваш, мискинино :lol: :lol: :lol: - ши'ядеш пак дълги човки на скара, каза буля :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А, бе те на тоя Варна Опън , сладководни рибари приемате ли ???
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Local написа:А, бе те на тоя Варна Опън , сладководни рибари приемате ли ???
Всичко приемаме -и жабари дори !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЗАПОВЯДАЙТЕ РИБАРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА !
ЩЕ ИМА ОБЯВА-СПЕЦИАЛНА!
предварителните дати са 22ри,23ти или 24ти Септември....

- всеки сам си урежда пътуването, ако иска да нощува - също сам си го урежда.... иска се само да е на линия в точния час и на точното място (избираме м/у 3 такива засега, защото сезона за туристите няма да е свършил и се дърпат от рибарите да не им разваляме рахатлъка и имиджа :evil: )
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”