Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не можах да кача...какво да кача като оператора бе Жоро Гоцов - ако президента беше минал тогава покрай нас ...то и него щеше да го няма - ама аз съм си виновен...какво ми трябваше да му давам камерката с натиснато червено копченце, само трябваше да я насочи - пък и той натиснал и снимал при спряна камера - на 1вата ми бяла риба в живота - да не го взимаш такъв оператор за сватбата си .... ши изтърве булката като нищо.....Veronika написа:Ще качим снимки разбира се. Само нека приключим с насъбралата се от почивката ни работа. А ти качи ли снимка на бялата си риба?
Жорко, бе.... приятелю ...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
ти...каза ли ми включена е..не ! какво ми каза...има червено копченце...натисни го.....натиснах го...и три щата ги отнема !
и сега аз виновен излезнах а ????
тъпата и камера при стоп...продължава да показва че снима...втора такава детска играчка няма...да я метнеш у морето в миг !
оператора не снима с метла....иска си камерка !!!!!!!!
следващата ще е с дигитала големия 4..4....2 стандарт като за БНТ а не с тая за сладкарница захарно петле
или предпочиташ Бетакама ???

тъпата и камера при стоп...продължава да показва че снима...втора такава детска играчка няма...да я метнеш у морето в миг !
следващата ще е с дигитала големия 4..4....2 стандарт като за БНТ а не с тая за сладкарница захарно петле
или предпочиташ Бетакама ???
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....Жоркооооо..... от тук до София ши'та бия със салати и гроздова докато са'научиш, че който снима - на натиснати копчета да не вярва...ами да си прецени сам "КО'ВЛИЗА В КАМЕРАТА"Анатемосания написа:ти...каза ли ми включена е..не ! какво ми каза...има червено копченце...натисни го.....натиснах го...и три щата ги отнема !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???

БАТКА...ши'ядеш мазната опашка ...само ми ела.... колкото ми е мъчно ... \_/ \_/ \_/

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всичко приемаме -и жабари дори !!!Local написа:А, бе те на тоя Варна Опън , сладководни рибари приемате ли ???

ЗАПОВЯДАЙТЕ РИБАРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА !
ЩЕ ИМА ОБЯВА-СПЕЦИАЛНА!
предварителните дати са 22ри,23ти или 24ти Септември....
- всеки сам си урежда пътуването, ако иска да нощува - също сам си го урежда.... иска се само да е на линия в точния час и на точното място (избираме м/у 3 такива засега, защото сезона за туристите няма да е свършил и се дърпат от рибарите да не им разваляме рахатлъка и имиджа