Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!
Модератор: bobopeli
Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!
Хвана ли Митята Дурумов сом??? на яз. Ивайловград....
В съботата го чаках в Краставицата при Локал... от 09...до 10,30 часа...не дойде в уреченото време...задръстване имало по пътя Варна Бургас...ам чи то си е задръстено ДЖАДЕТО през цялото лято...накрая не изтраях...оставих при Локала едно шише Сливенска перлова...да си смажат воблерите с Жорето...и си тръгнах...бая се облизваше на ракийцата Локала...та не знам дали е стегнала до Дурума...
Ще чакам фото разказче...Дурума и Жорето в една лодка...също като Джером К Джером...ама не зная къде са заровили кучето...хахаха...айде Митя понеделника дойде...пущи снимчици...от големия ГЬОЛ...
п.п. То на Локала вера немам...още "пия" от неговия Асеновградски мавруд...

В съботата го чаках в Краставицата при Локал... от 09...до 10,30 часа...не дойде в уреченото време...задръстване имало по пътя Варна Бургас...ам чи то си е задръстено ДЖАДЕТО през цялото лято...накрая не изтраях...оставих при Локала едно шише Сливенска перлова...да си смажат воблерите с Жорето...и си тръгнах...бая се облизваше на ракийцата Локала...та не знам дали е стегнала до Дурума...

Ще чакам фото разказче...Дурума и Жорето в една лодка...също като Джером К Джером...ама не зная къде са заровили кучето...хахаха...айде Митя понеделника дойде...пущи снимчици...от големия ГЬОЛ...

п.п. То на Локала вера немам...още "пия" от неговия Асеновградски мавруд...

Последно промяна от batmilen на Пет Авг 11, 2006 7:23 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Re: Хвана ли Митята Дурумов сом???
batmilen написа:Хвана ли Митята Дурумов сом??? на яз. Ивайловград....
В съботата го чаках в Краставицата при Локал... от 09...до 10,30 часа...не дойде в уреченото време...задръстване имало по пътя Варна Бургас...ам чи то си е задръстено ДЖАДЕТО през цялото лято...накрая не изтраях...оставих при Локала едно шише Сливенска перлова...да си смажат воблерите с Жорето...и си тръгнах...бая се облизваше на ракийцата Локала...та не знам дали е стегнала до Дурума...![]()
Ще чакам фото разказче...Дурума и Жорето в една лодка...също като Джером К Джером...ама не зная къде са заровили кучето...хахаха...айде Митя понеделника дойде...пущи снимчици...от големия ГЬОЛ...![]()
Aми,а дано да са закле6тили някое сом4е на клионка:)
п.п. То на Локала вера немам...още "пия" от неговия Асеновградски мавруд...![]()
![]()
![]()
![]()
BULGARY
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей, хора,....пригответе се да гледате
ЕПИЗОД 1 "3ка в палеца" - така ме пресрещна на пътя 10ина километра преди да стигна до Гоцов....самият ТОЙ !!! отивайки към Болницата в Свиленград.
Невероятните неща, които не съм се и надявал да се случат...започнаха да се случват още когато бях на път за яз. Ивайловград. Ще ги разкажа в картинки, но моля за търпение защото трябва време за обработка.
Заформиха се към 5 епизодчета по темата "При Жоро Гоцов"
.......има за Локал4о и за Боцмана
.... исках да има и за БатМилен, ама той не ме изчака до 12.00ч. на Краставицата в Бургас - защо бе Бате...
и на теб Епизод щях да направя....
Естествено най-много за риболова и за Жорето Гоцов.
Всяко епизодче е от отделни кадри във формат *.avi кодирано с XVID. Така ги прави камерката и ги пише на Флаш картата. Никаква лента...никаква касетка....никви DDR ...никви HDD....никви 5 лева.
Натисках червеното копче и снимах....ама да знаете, че не само аз го натисках това копче и от там дойде проблема.
Няма я заснета...или по точно един "фатален" пръст (познайте чий
) прецака 1вата ми хваната Бяла Риба в живота !
Ама да е жив и здрав!
Жоре ти си пич, братко! А на кльонка се отсрамихме с 2 сомета. Епизода е невероятен. Ще го кача и него скоро.
Жоре, благодаря ти за поканата и за гостоприемството ....
... идва моя ред ... и се готви да ти "осоля" дупето в Черното море !

А сега за да гледате Епизод 1 натиснете ТУК
ЕПИЗОД 1 "3ка в палеца" - така ме пресрещна на пътя 10ина километра преди да стигна до Гоцов....самият ТОЙ !!! отивайки към Болницата в Свиленград.
Невероятните неща, които не съм се и надявал да се случат...започнаха да се случват още когато бях на път за яз. Ивайловград. Ще ги разкажа в картинки, но моля за търпение защото трябва време за обработка.
Заформиха се към 5 епизодчета по темата "При Жоро Гоцов"
.......има за Локал4о и за Боцмана
.... исках да има и за БатМилен, ама той не ме изчака до 12.00ч. на Краставицата в Бургас - защо бе Бате...

Всяко епизодче е от отделни кадри във формат *.avi кодирано с XVID. Така ги прави камерката и ги пише на Флаш картата. Никаква лента...никаква касетка....никви DDR ...никви HDD....никви 5 лева.
Натисках червеното копче и снимах....ама да знаете, че не само аз го натисках това копче и от там дойде проблема.

Няма я заснета...или по точно един "фатален" пръст (познайте чий

Ама да е жив и здрав!
Жоре ти си пич, братко! А на кльонка се отсрамихме с 2 сомета. Епизода е невероятен. Ще го кача и него скоро.
Жоре, благодаря ти за поканата и за гостоприемството ....
... идва моя ред ... и се готви да ти "осоля" дупето в Черното море !

А сега за да гледате Епизод 1 натиснете ТУК
Последно промяна от durumov на Сря Авг 09, 2006 4:06 pm, променено общо 9 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Абе то само палците гледам...нищо не се отваря бееееее Дурумчо...
пийна ли от Батювата ракийка...или Локалчо опита от изпотената бутилката ............
Стоях като изтукан от 09..до 10,30 при Локала...а ти си пристигнал като падишах чак в 12,00...пущи снимки...щото тия avi файлове при мен не вървят... 
Жоре ти си пич, братко!
Благодаря ти за поканата и гостоприемството .... ама сега е мой ред ... и се готви да ти "осоля" дупето в Черното море !
хахаха...

Жоре ти си пич, братко!
Благодаря ти за поканата и гостоприемството .... ама сега е мой ред ... и се готви да ти "осоля" дупето в Черното море !
хахаха...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изтеглете си файловете от снимките като натиснете отгоре им !
Внимавайте къде ги "слагате" на диска си, защото от там после с Media Player или BSplayer или др. програмка за гледане на филми ще си ги стартирате.
Изтеглете си от най-долу XVID кодека и го инсталирайте!
Така всико ще се вижда.
п/с....батка като не можеш....Lokal40 ша'та отвори как става.....тез "спънати" компютри дето ги имате ...нищо не могат

Внимавайте къде ги "слагате" на диска си, защото от там после с Media Player или BSplayer или др. програмка за гледане на филми ще си ги стартирате.
Изтеглете си от най-долу XVID кодека и го инсталирайте!
Така всико ще се вижда.
п/с....батка като не можеш....Lokal40 ша'та отвори как става.....тез "спънати" компютри дето ги имате ...нищо не могат

Последно промяна от durumov на Вто Авг 08, 2006 7:16 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Абе знам аз как става ама виж кво ми пише на екрана...
ERROR
The requested URL could not be retrieved
---------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://durumov.nariba.com//pri-Joreto/3 ... leca_1.avi
The following error was encountered:
Access Denied.
ERROR
The requested URL could not be retrieved
---------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://durumov.nariba.com//pri-Joreto/3 ... leca_1.avi
The following error was encountered:
Access Denied.
- Local
- учете се от него
Уфааааа Жорето Гоцов какъв сом е фанал само .... малиииииииии има няма 80-90 кила....
Ама иначе Жоре , батка кои са тия тройки , че гледам имат хубава контра????
Дадох ракията бе еййййййй , тц тц тц изяде ме тоя човек значи... и сигурно с кеф са я изпили ... или може за дезинфекция на пръста да е отишла
Дано сте запазили тройката - ценна е!!!
Ама иначе Жоре , батка кои са тия тройки , че гледам имат хубава контра????

Дадох ракията бе еййййййй , тц тц тц изяде ме тоя човек значи... и сигурно с кеф са я изпили ... или може за дезинфекция на пръста да е отишла

Дано сте запазили тройката - ценна е!!!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Lokal-чо има и за тебе, приятелю !!!Local написа:Уфааааа ......................!!!

Можеш да се видиш ТУК
...а пък Батето да не ме нарежда сега. Какво да правя като беше фрашкано с автомобили по пътя .... е ималко закъснях сега...ко'толкова. Важното е, че поне отидох.
Не се сърди бате! А сом хванахме...даже 2 (словом два) броя....ама дребни по 2-3 кила единия. Все пак трябва и късмет ....
... а той ни споходи само на масата с Ракията на Бат'Милен.
Да е жив и здрав ...батката !!!

Моля за търпение за другите Епизоди! Бавно става качването - 250 мегабайта са това ей.... няма лабаво

А сега за да гледате и Епизод 2 натиснете ТУК
Последно промяна от durumov на Сря Авг 09, 2006 4:08 pm, променено общо 2 пъти.
- Local
- учете се от него
Ходим бе колега и винаги хващаме.Дели написа:Абе, вие за риба не ходите ли че само за такъми и ичкии пишете !
Ето на виж ако не вярваш
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... a6c844994f
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...значи бифор риболив - говорим за такъми...а афтър риболов за ичкии. Тия 2те неща си ходят ръка за ръка.Дели написа:Абе, вие за риба не ходите ли че само за такъми и ичкии пишете !
Аз специално си навивам пружината за след 10ти-15ти септември!...а подвизи има, ама не са в морето - сега е сезона на сома и бялата риба - уфффф....как ми се побра в устата да го кажа, но това е истината.
Който може нека се опита, докато чака хубавата морска риба да си хване - горните + каракуда, речен кефал, костур и червеноперка - всичкото това го има ...и наистина сладководния си е също голям кеф.
Освен това имах възможността да участвам със тролинг техника от лодка във риболов на бяла риба - жестоко е !!! ви казвам - това може да се приложи на море и ще върши страхотна работа за лефери, карагьози и паламуди дори - зареждайте воблерите и блесните, братя морски !
Драсни му бе Локал4о ...да се накефи Батката ...завалията....едно шише здрава ракия даде.... жив и здрав да е кат'неяbatmilen написа:Локалчо драсни един диск с Митювите подвизи...та да можем и ние простосмъртните да ги гледаме...![]()

...ми к'во стана...стоят си в офиса му в София и чакат да пратите по 7 лева и да си получите CDто с наложен платеж.batmilen написа:Дурумчо...кво стана с диска и филма от 25 март Несебър Оупън... като питаме за филмчето...на Жорето въпросите минават от едното ухо през другото....![]()
![]()
![]()
![]()
....батка тая работа с 1 диск даден ...

Ей тукачка бях преди 10 на дни...р.Тунджа край Ямбол...пък след още 10 на дни може и снимчици на щукички от яз.Душанци край Копривщица или от някое развъдниче на пастървички край Рибарица да пусна....как ми се цопка с Ружно пате за пъстървички...

Дурумеее ко ще кайш за снимката...мое производство еееее...