Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър,филмовата къща
Модератор: Paublo_Eskobar
Искър,филмовата къща
Здравеите , колеги! СКЪЦАХ ги на Доспат............само ,че костурите и перките.Но поне си починах.Даите инфо сега в събота на 2.09 ще ходим с едно приятелче на Искър,мисля малко след филмовата къща близо до бунгалата.Та въпроса ми е ходил ли е някои скоро там има ли риба или да ми подскажете друго място от тази страна.
- Ванко
- научил се да хвърля
Re: Искър,филмовата къща
Колега там не знам дали дърпа нещо,но миналата седмица бях от към пътя на високия бряг,5-6кг платика:оклеи:червеноперка и 1-2 каракуди. На бял и торен мястото е на багера.djimito написа:Здравеите , колеги! СКЪЦАХ ги на Доспат............само ,че костурите и перките.Но поне си починах.Даите инфо сега в събота на 2.09 ще ходим с едно приятелче на Искър,мисля малко след филмовата къща близо до бунгалата.Та въпроса ми е ходил ли е някои скоро там има ли риба или да ми подскажете друго място от тази страна.
Но има някакви копелдаци дето отварят колите и гепят,моята я отвориха а 2-3 дни преди този случай на едни момчета им строшиха задния ляв джам на голфа,и им бяха взели всичко по цнно от колата.
Тъй , че внимавайте до колкото можете щото колите са далеч и трудно можете ги опази.
КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ!!!!!
Re: Искър,филмовата къща
Колега , точно там в събота и неделя джетовете са повече от колите на пазара в Горублянеdjimito написа:малко след филмовата къща близо до бунгалата

На платено не одим !