Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Риболова около Русе
ribarq92 написа:Днеска целия ден ми вървя наобратно .... Още от тая сутрин като се започна проблем с лодката след това я поправих, след това единия сигнализатор се прецака но пак го оправих!! За цял ден 2 леки пиип и нито една риба. Това бе първото ми капо от откриването до сега ...
честито

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Споемнах ли че рибата не е активнаribarq92 написа:Днеска целия ден ми вървя наобратно .... Още от тая сутрин като се започна проблем с лодката след това я поправих, след това единия сигнализатор се прецака но пак го оправих!! За цял ден 2 леки пиип и нито една риба. Това бе първото ми капо от откриването до сега ...

Бягай риба!!Аз ИДА!!
извинявай ама немога да се съглася с теб че рибата не е активна ...... Просто ден с ден не си прилича !!!!!! Но заради това капо ще си отмъстя тъпкано края на седмицата за няколко дена пак ще ида !!!
Човек след като ходих онзи път баща ми не се отказа... и продалжи още няколко пъти или не е активна или няма всеки ден капо се връщаше...ribarq92 написа:извинявай ама немога да се съглася с теб че рибата не е активна ...... Просто ден с ден не си прилича !!!!!! Но заради това капо ще си отмъстя тъпкано края на седмицата за няколко дена пак ще ида !!!

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Очаквмае прогнози от sestrata за идния уикенд 

-
- вече хвърля и на тежко
Хайде че в петък вече съм отпуска 

Както вече отговорих в другата тема, е удачно да се атакуват сомските места от четвъртък вечерта до петък сутринта. Има голяма вероятност за добри сомове. Събота и неделя ще са подходящи за риболов на по-дребни риби на плувка и фидер. Хищник е малко вероятно да се появи. Говорим само за Дунав.kutinchev написа:Очаквмае прогнози от sestrata за идния уикенд
Koлеги току що ми се обадиха да варя утре на лома. И се чудя как да се подготвя и какво да взема.Чудя се там на дъно дали може да се лови и става ли са спининг.Ще съм ви благодарен ако ме информирате.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Става и за дъно и за спининг, но най-добре на плувка.Em1l написа:Koлеги току що ми се обадиха да варя утре на лома. И се чудя как да се подготвя и какво да взема.Чудя се там на дъно дали може да се лови и става ли са спининг.Ще съм ви благодарен ако ме информирате.

ribarq92 баща ми отиде преди 1 час на текето като се варне ще докладвам можеби не само ти нямаш късмет там 

Бягай риба!!Аз ИДА!!
я обади какво стана ???????w3rn3r написа:ribarq92 баща ми отиде преди 1 час на текето като се варне ще докладвам можеби не само ти нямаш късмет там
-
- новобранец
Колеги,доколкото научих август месец ще има състезание по риболов на Баниска
,някой има ли някаква информация

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
-
- кандидат преподавател
Мисля , че Митака - Sapuna може да ти даде повече инфоicecoldy написа:Колеги,доколкото научих август месец ще има състезание по риболов на Баниска![]()
,някой има ли някаква информация
![]()
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
6 облеса... ко си говоримribarq92 написа:я обади какво стана ???????w3rn3r написа:ribarq92 баща ми отиде преди 1 час на текето като се варне ще докладвам можеби не само ти нямаш късмет там

Бягай риба!!Аз ИДА!!
просто много зле но аз пак няма да се откажа и ще направя един тридневен риболов от утре ....