Блатата край Брацигово

Модератор: Кърцата

dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Блатата край Брацигово

Мнение от dobrin_dinev »

Колеги в петък отивам на излед с цел риболов на блатата край Брацигово!Искам да попитам дали някой е ходил там в близките дни и ако е ходил,то да ми сведе малко пясно инфо!Предварително благодаря на участниците в дискусията!Обещавам после да разкажа как е минал излета. :smt023
vanyo75
новобранец
новобранец

Re: Блатата край Брацигово

Мнение от vanyo75 »

Здравей колега!
Значи,на буровото блато-перка,костур,мряна,каракуда,дребен шаран.
на Гачевото може и пъстърва,ма ако ме послушаш на стената едра каракуда излиза!!! :D :D :D
И все пак,не очаквай чудеса,поддържат го само местни ентусиасти :oops: :cry: :axe:
От мен наслука!!! :partyman: :prayer:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Благодаря ти за инфото приятелю!Моля те да ми дадеш малко по-подробна информация!Ти на кое от 2-те блата ме съветваш да отида?Последно кога си ходил?На каква стръв излиза рибата там?Много те моля каквото се сетиш да ми напишеш ще е от значение!Предварително ти благодаря!!! :smt023
vvsl
новобранец
новобранец

Мнение от vvsl »

Вчера бях там ама като пристигнах осъзнах че ми се ходи другаде :lol: та в допълнение на казаното от предния колега бих прибавил и щука и костур. На първата дупка (май буровата) имаше 2 палатки, едната без улов, на втората до стената една, с един човек(?) с 8 въдици, по тлъстите паласки не личеше да е толкова гладен ама не знам. На втората са сложили едни скали в началото на стената и не можеш да вкараш колата отатък
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

И в крайна сметка какво направи,отиди ли на друг язовир или остана на язовира?Някой не бе ли хванал нещо?
vvsl
новобранец
новобранец

Мнение от vvsl »

dobrin_dinev написа:И в крайна сметка какво направи,отиди ли на друг язовир или остана на язовира?Някой не бе ли хванал нещо?
В крайна сметка отидох другаде, докато седях 20тина минути на втората дупка ония с 8те въдици не вадеше нищо но на 2-3 метра от брега има стабилен пояс водорасли и там си играеха рибоци.. проба му е майката
blagoispasov
новобранец
новобранец

Мнение от blagoispasov »

Колеги, някой да има по-прясно инфо за тези водоеми?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”