САФРИД - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: САФРИД - 2009г

Мнение от milen kordov »

КИРО написа:
milen kordov написа:Вчера на Калиакра сафрид около 5кг и много слънце.Без тента...мъка.
Вземи ме следващия път,ще ти държа чадъра. :D
Киро...ади да не пиша глупости,ама не си прав.
:D
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Днес на Кара Дере до към обед хванахме към 3 килограма. Сафрида беше по една, две риби и от време на време повече. :) Докато беше по-рано излизаха и много дракони, като рекорда беше 3 на чепарето :). С колегата хванахме повече от 20тина, ама не си стигна смелост да ги вземем.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Созопол-пристанището! Парченце прясна цаца= на платерина и сафрид! Майката му е да застанеш на кея в момента,когато Р.К.-тата се връщат от морето!Почнат ли да мият палубите от размазаната цаца,що риба е в пристанището,събира се до корабите! Гол телескоп петица,плувка 1-2гр.кука 10№,и бой! Толкоз сафрид не съм ловил от 20години!
A. C.

Мнение от A. C. »

grandal_331 написа:Созопол-пристанището! Парченце прясна цаца= на платерина и сафрид! Майката му е да застанеш на кея в момента,когато Р.К.-тата се връщат от морето!Почнат ли да мият палубите от размазаната цаца,що риба е в пристанището,събира се до корабите! Гол телескоп петица,плувка 1-2гр.кука 10№,и бой! Толкоз сафрид не съм ловил от 20години!
Колко колега?
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

grandal_331 написа:Майката му е да застанеш на кея в момента,когато Р.К.-тата се връщат от морето!Почнат ли да мият палубите от размазаната цаца,що риба е в пристанището,събира се до корабите
Като ти прочетох поста,Грандале,върна ме трийсетина години назад-в Балчик,на пристанището.Празно хвърляне нямаше,баща ми съдираше кефалюгите и платерините на парче трицона,а аз бях кошмара на попчетата...
Спомени,спомени...
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

A. C. написа:
grandal_331 написа:Созопол-пристанището! Парченце прясна цаца= на платерина и сафрид! Майката му е да застанеш на кея в момента,когато Р.К.-тата се връщат от морето!Почнат ли да мият палубите от размазаната цаца,що риба е в пристанището,събира се до корабите! Гол телескоп петица,плувка 1-2гр.кука 10№,и бой! Толкоз сафрид не съм ловил от 20години!
Колко колега?
Колко? Достатъчно! Само търпение и студена бира се иска там!Погледнах пакетчетата дето си ги донесох-към четири кила изчистен сафрид,и на два пъти пържихме на място! По за три часа на ден....мисля,че не е зле!
A. C.

Мнение от A. C. »

grandal_331 написа:
A. C. написа:
Колко колега?
Колко? Достатъчно! Само търпение и студена бира се иска там!Погледнах пакетчетата дето си ги донесох-към четири кила изчистен сафрид,и на два пъти пържихме на място! По за три часа на ден....мисля,че не е зле!
Беше въпрос, а не мнение.Защото за мен "Толкоз сафрид не съм ловил от 20години" е поне две лонди, т.е.около 50кг.
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

A. C. написа: Беше въпрос, а не мнение.Защото за мен "Толкоз сафрид не съм ловил от 20години" е поне две лонди, т.е.около 50кг.
За размерите си с които е в момента сафрида (пък ако ще и едър да е) , трудно се взимат 50 кг. и то на плувка!?!?!
Поздравления колега grandal_331 !
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
A. C.

Мнение от A. C. »

Djack написа: За размерите си с които е в момента сафрида (пък ако ще и едър да е) , трудно се взимат 50 кг. и то на плувка!?!?!
Поздравления колега grandal_331 !
Абсолютно съм съгласна и точно за това е важно да работим с точни единици.
Поздравления и от мен.
tuhlaedinichka
новобранец
новобранец

Мнение от tuhlaedinichka »

А.С. - 50 кг.!!!! еее,колежке,как се хващат тея оки не както пише момчето за 3 часа а и за 10 часа немож ги събра освен ако не са се събрали и наговорили рибките и да скачат направо в лодката
A. C.

Мнение от A. C. »

tuhlaedinichka написа:А.С. - 50 кг.!!!! еее,колежке,как се хващат тея оки не както пише момчето за 3 часа а и за 10 часа немож ги събра освен ако не са се събрали и наговорили рибките и да скачат направо в лодката
Питай старите рибари , какво са виждали. И се научете да си теглите рибата и да съобщавате теглото в килограми, защото всички имаме различно разбиране за много риба.Нека не се заблуждаваме едни други.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Съжалявам за неуточняването-за мен това си е постижение,лаик съм на тема морски риболов :oops: За много килограми няма как да говоря,рибата си даваше,но не съм си давал зор да правя количество.Нямаше как да я съхранявам.Иначе,и лодката си остана неразпъната...........а колко миджит вадеха местните!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

grandal_331 написа:Съжалявам за неуточняването-за мен това си е постижение,лаик съм на тема морски риболов :oops: За много килограми няма как да говоря,рибата си даваше,но не съм си давал зор да правя количество.Нямаше как да я съхранявам.Иначе,и лодката си остана неразпъната...........а колко миджит вадеха местните!
Не се вързвай,много добър улов си направил.
Те морските не се ли приберат с лодка пълна до борда,го водят неуспешен риболов.
Демек Капо. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

Това нещо го имаше и във Варна преди години.
Също излизаха много добри платирини есента около РК-тата.
Голям кеф.
И няма да се гепаш на колежката,
че тя работи само с цифри. :rolleyes:
A. C.

Мнение от A. C. »

milen kordov написа: И няма да се гепаш на колежката,
че тя работи само с цифри. :rolleyes:
Е , не съвсем . По някога използвам и чипаре. :D
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”