Инфо за Душанци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Инфо за Душанци

Мнение от Tеди »

Здравейте колеги!Има ли някой прясно инфо за това касиво местенце,мисля скоро да го посетя за малко?Ако някой подскаже нещо благодаря предварително и наслука и успех на всички :smt023
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за Душанци

Мнение от creativ »

В неделя минах от там. Ходих до Копривщица и навръщане реших да повъртя на спининг. Влязох покрай ж-п гарата. Нивото на язовира е много високо и са останали малко места. Беше като на митинг човек до човек, кола до кола и яка гиролтия. Разговарях с няколко колеги но всички се оплакаха от слаба активност на рибата. Обърнах колата и газ към СФ. Спининга дори не го извадих, че щях да събера поне 50 въдици. От страната на Антон било по-добре поне такива бяха коментарите.
Успех!!
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
vasilevsan
новобранец
новобранец

Мнение от vasilevsan »

Ако ходиш през седмицата,няма хора толкова и риболова става.Лови се уклей ,но добро захранване постоянно иначе спира.Платика ,прекрасна но само на фидер със скъпичка захранка.Зарибили са с шаранчета по 200/300 гр. и селяндурите се кефат-жалко..... Ако си за събота и неделя,отиди петък вечерта, иначе губиш по добрите места. Хайде....и се обади.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Мерси засега за отговорите,обмислям вариянта за през седмицата пък ще видиме!
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

Аз ходих в събота водата беше много качила и почти нищо не се ловеше аз хванах едно костурче само за около 5 часа и на колегите около мен късмета беше същия та ако можеш задръж малко излета да не се разкарваш само а пък ако не късмет може пък да даде знаеш ли то риба :) :smt023 :smt023 :smt023
Никой не може да ти отнеме мечтите
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

kokoparcala написа:Аз ходих в събота водата беше много качила и почти нищо не се ловеше аз хванах едно костурче само за около 5 часа и на колегите около мен късмета беше същия та ако можеш задръж малко излета да не се разкарваш само а пък ако не късмет може пък да даде знаеш ли то риба :) :smt023 :smt023 :smt023
:smt023 :smt023 :smt023
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Последните 6 дни,риболова никъде не върви защото всеки ден имаше земетресения.Аз бях в петък на устието на Душанци,от 4.30 до 13 ч.Рибата кълва до към 9.30.На червеи-бял и торен,само дребни бабушки,имах успех на царевица от консерва и на пуканките на cukk с аромат на мед от дребните,ловиха се едри бабушки и 4 платики около килото.В захранката слагах канела.Лових на дъно с пружина и 2 куки.Опитайте и на стереопор,жълт-ароматизиран :idea:
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

mario67 написа:Последните 6 дни,риболова никъде не върви защото всеки ден имаше земетресения.Аз бях в петък на устието на Душанци,от 4.30 до 13 ч.Рибата кълва до към 9.30.На червеи-бял и торен,само дребни бабушки,имах успех на царевица от консерва и на пуканките на cukk с аромат на мед от дребните,ловиха се едри бабушки и 4 платики около килото.В захранката слагах канела.Лових на дъно с пружина и 2 куки.Опитайте и на стереопор,жълт-ароматизиран :idea:
Много мерси за инфото,ще се подготвя от към сякаква стръв захранка пък каквото излезе :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

vasilevsan написа:Ако ходиш през седмицата,няма хора толкова и риболова става.Лови се уклей ,но добро захранване постоянно иначе спира.Платика ,прекрасна но само на фидер със скъпичка захранка.Зарибили са с шаранчета по 200/300 гр. и селяндурите се кефат-жалко..... Ако си за събота и неделя,отиди петък вечерта, иначе губиш по добрите места. Хайде....и се обади.
Аз също бях там в събота и неделя до обед и видях наистина как ,,СЕЛЯНДУРИТЕ"...се оказаха баш СОФИЯНЦИ :wink: нЕ ИСКАМ ДА УБИЖДАМ НИКОГО но на въпроса ми несали малко дребнички тези шаранчета ми отговориха "е па то си е риба".
Става дума за местата на които се ходи откъм гара Копривщица.Същите бяха в дъното докадето се стига с кола.

То бяха викове заря и какви ли не изрази! Стрелби с разни пищови.................
Питам ????? Кои са "СЕЛЯНДУРИТЕ"
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ivan_yo написа:
vasilevsan написа:Ако ходиш през седмицата,няма хора толкова и риболова става.Лови се уклей ,но добро захранване постоянно иначе спира.Платика ,прекрасна но само на фидер със скъпичка захранка.Зарибили са с шаранчета по 200/300 гр. и селяндурите се кефат-жалко..... Ако си за събота и неделя,отиди петък вечерта, иначе губиш по добрите места. Хайде....и се обади.
Аз също бях там в събота и неделя до обед и видях наистина как ,,СЕЛЯНДУРИТЕ"...се оказаха баш СОФИЯНЦИ :wink: нЕ ИСКАМ ДА УБИЖДАМ НИКОГО но на въпроса ми несали малко дребнички тези шаранчета ми отговориха "е па то си е риба".
Става дума за местата на които се ходи откъм гара Копривщица.Същите бяха в дъното докадето се стига с кола.

То бяха викове заря и какви ли не изрази! Стрелби с разни пищови.................
Питам ????? Кои са "СЕЛЯНДУРИТЕ"
Не всяка кола със Софийски номер е управлявана от Софиянец :!: А ако става въпрос за маломерна риба всичко опира до човека(или по точно неговото възпитание и манталитет) :!: Пак те моля не слагай всички под общ знаменател :!: Даже ако се засечеме на язовира те каня на мойта маса на по-ракийка да се запознаем и да огледаш дали има окло нас болук,ракети,пищови и др :!: Желая ти НАСЛУКА и успех :wink: :!: :!: :!:
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ivan_yo написа:Защо не го кажеш и на колегата с квалификацията "и селяндурете се кефят"
Всеки си отговаря сам за себе си :!: И на мене ми е писналло от перашутисти,мрежари и прочие но за съжаление това е реалноста във майка България :!: И все пак другата седмица съм там ако ще навестяваш язовира ще се радвам да се запознаем и да обмениме опит(черна Астра комби рег.ном 4880) :!:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

tedy написа:
ivan_yo написа:Защо не го кажеш и на колегата с квалификацията "и селяндурете се кефят"
Всеки си отговаря сам за себе си :!: И на мене ми е писналло от перашутисти,мрежари и прочие но за съжаление това е реалноста във майка България :!: И все пак другата седмица съм там ако ще навестяваш язовира ще се радвам да се запознаем и да обмениме опит(черна Астра комби рег.ном 4880) :!:
Другата седмица или другата събота и неделя????? :smt023 :smt023 :drinkers:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
rosboz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rosboz »

В неделя 19.07. даде много ама много
направо ги скъсах

ама само .... Гъби

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
ski today
work tomorrow
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ivan_yo написа:Другата седмица или другата събота и неделя????? :smt023 :smt023 :drinkers:
Другата седмица ще съм там още през седмицата та до неделя,обади се да се видиме :!:
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Колеги а как е пътя откъм устието?Че нещо ми казаха че камионите го изровили доста,или се минава?!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”