Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

на Панчерево -каракуда, шаранчета, бабушка
Модератор: sapuna
- vlado_fidera
- новобранец
на Панчерево -каракуда, шаранчета, бабушка
На езерото в Панчарево в момента върви доста добър риболов от към страната на дигата разделяща стария плаж от езерото.Местата обаче се заемат доста рано .Излиза прилична каракуда на торен червей на плувка, костури и бабушка на бял, епизодични кефалчета в допустимата норма също кълват на бял.Шаранчетата са с тегло от порядъка на 1-1,5 кг и се ловят на плувка -сръв троха.За жалост обаче има безброй "парашутисти
" които най безцеремонно и необезпокоявани от никой замятат на воля и с цялата си наглост вадят и маломерни рибета като бабушка,уклей,костур.

НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Re: на Панчерево -каракуда, шаранчета, бабушка
Колега а какво е нивото на водата,може ли да се стигне до острова с ''джапане'' или само с лодка 

Истина ли е това за шараните?На езерото в Панчарево в момента върви доста добър риболов от към страната на дигата ................................... ..... ....Шаранчетата са с тегло от порядъка на 1-1,5 кг и се ловят на плувка
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- vlado_fidera
- новобранец
Нивото бе доста по високо от нормалното и е необходимо ползването на лодка.А за шараните наистина е така.Лично видях човек който бе извадил 3 по 1 кг в един от ръкавите м/у шавара на стационарна плувка, дълбочина около 1,5-1,70м , тежестите разположени в група над вирбела.Стръвта трябвало да е задължително троха от френско хлебче иначе не вземали.Но аз бих пробвал на троха от нашенски хляб или пък от този заводско производство.Все на нещо трябва да клъвнат.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ