Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Здравейте.Навлизам в риболова с фидер...
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Здравейте.Навлизам в риболова с фидер...
Значи въпросите са ми няколко... тъй като това ще ми е първият фидер ме интересуват няколко неща.Магазин в София от който мога да закупя фидер на сносна цена,макара за фидер,хранилки,стойка и въобще каквото трябва.Не разполагам с много пари такаче не е нужно да ми давате предложения с най-хубавите и скъпи фидери и макари.Мерси предварително. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Здравейте.Навлизам в риболова с фидер...
Ето чети тукЦЪК
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колега, относно макарата ти препоръчвам cormoran corcast feeder 5pif http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... 6&n=208&g= но за фидера трябва да определиш какъв риболов ще практикуваш /какви риби, на какъв водоем и т.н./ защото от това зависи строят на въдицата, дължината, акцията на връхчетата и .........
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Ако имаш телескоп с макара направо си правиш монтажа ( подвижна хранилка за дъно и кука ) и започваш да си ги ловиш, или трябва да набиеш сумати пари за да стигнеш до същият извод, ако нямаш телескоп си можеш да си вземеш такъв със сменяеми върхове- около 60 лв на Илиенци и една макара от същото място за 10 лв, аз ползвам такава и по късно ще ти кажа марката- доволен съм защото не ми обърква влакното
tihoho написа:... макара от същото място за 10 лв, аз ползвам такава и по късно ще ти кажа марката- доволен съм защото не ми обърква влакното
Явно не ходиш често за риба
Кажи колко пари си готов да отделиш за пръчка и макара и сигурно ще получиш конкретни предложенияtodoroshko написа:Значи въпросите са ми няколко... тъй като това ще ми е първият фидер ме интересуват няколко неща.Магазин в София от който мога да закупя фидер на сносна цена,макара за фидер,хранилки,стойка и въобще каквото трябва.Не разполагам с много пари такаче не е нужно да ми давате предложения с най-хубавите и скъпи фидери и макари.Мерси предварително.
Не ходя често, почти всяка седмица, от опит знам че оборудването може да ти е за стотици левове и пак да си гледкаш отстрани как някой дедка със сопата ги шие една след друга
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6481958 - макарата ми е от тази серия само че е Е- 15 по нов модел с два лагера

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6481958 - макарата ми е от тази серия само че е Е- 15 по нов модел с два лагера
-
- разбира нещата
Мерси много на всички.
По принцип смятам да практикувам риболов на струма или на затворени водоеми за каракуда,кленове и т.н. В смисъл такъв,че не смятам да го ползвам за кой знае колко големи риби,защото за големите си имам дънни.
Днеска баща ми си е взел някакъв фидер за него и като се прибере ще го погледна и ще ви кажа какъв е.Иначе заполагам с около 200 лв.

-
- разбира нещата
Бащата си е взел някакъв фидер на osprey haibo незнам какъв е точно и дали става... вие кажете та да знам дали и аз да взема такъв?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата

Ето това е фидера.
- CERRUTI
- сериозен играч
За такъв фидер-риболов познавам точния човек който може да ти отговори ама нещо скоро не е писал в раздела,само в "Успешни"взе да пишеtodoroshko написа:По принцип смятам да практикувам риболов на струма или на затворени водоеми за каракуда,кленове и т.н. Иначе заполагам с около 200 лв.

Ники(Николай Неделков)има едно Шекспирче което мен лично много ми хареса и го ползва точно за това за което пишеш,ама нека той да каже....

- ivelin_1976
- разбира нещата
За посоченият от теб риболов е хубаво фидера да бъде с акция максимум 110гр.-120гр., а най-вероятно ще върши работа и до 80гр-90гр. Можеби най-добрата държина е 3,90м. поради факта, че ще го ползваш и на река, но не е лошо да има и удължиел на 4,20м. И все пак изборът на въдица се определя когато я вземеш в ръката и най-вече на водоема 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- разбира нещата
Мхм... ще ида до някой магазин и вероятно ще си харесам някой.Днеска вероятно ще ходин на струма и ще видя как се държи този на бащата.
Поздрави.

- Николай Неделков
- учете се от него
Влизам непрекъснато , ама не пиша много , много тукCERRUTI написа:За такъв фидер-риболов познавам точния човек който може да ти отговори ама нещо скоро не е писал в раздела,само в "Успешни"взе да пише![]()
Ники(Николай Неделков)има едно Шекспирче което мен лично много ми хареса и го ползва точно за това за което пишеш,ама нека той да каже....

Иначе за УСПЕШНИТЕ ще подметна нещо... ЦИПУРА НА ФИДЕР как ти звучи

А относно избора на фидер бих казал , че всички на Шекспир 60-100 лева са все едно правени за Струма.
in2 okoло 65 лева е точно за там.
Екстрийм на Филстар също е перфектна за реката.
Не взимай за Струма никакво Микадо или Ава Шима - типично язовирски фидери.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ники,Микадо имат няколко модела,не ги слагай под общ знаменател.Има ги под нас,някой ако има интерес към някой модел,мога да дам оценка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....