Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.
ЗА ВСИЧКИ ОТ ВАРНА ДЕТО ЧЕТАТ И ПИШАТ ТУК - предлагам малка символична предварителна среща в някое кръчме отностно ДАТА-ЧАС-МЯСТО за "Варна Оупън"... и който има желание да спомогне за организацията и посрещането. Давайте предложенията си сега в коя кръчма да седнем заедно и да го обсъдим!
Моето предложение за дата е известно - 22ри, 23ти и 24ти Септември - се падат 3 почивни дни.
Места има много и затова трябва да ги обсъдим понеже болшинството колеги ще дойдат с колите си и няма да имат желанието да си ги оставят "настрани" и да мъкнат такъми и прочие, ако ме разбирате.
За съжаление нямам мощта и организаторския талант на Жоро Гоцов, който изнесе лекция на тема "Организация и провеждане на Риболовно състезание" ...... и не мога да осигуря нито Купи, нито Медали, нито Награди .......но продължавам да работя по въпроса до последно!
Ще бъде среща на приятели, колеги и съмишленици, в която основното нещо е "сладкото"съперничеството между Севера и Юга
- разбира се, понеже това бе движещата сила и на Първата среща в Несебър! Медии ще снимат и ще пишат със сигурност!
Айде....че имаме да си връщаме !!!

И така...в кое кръчме и кога да седнем, колеги от Варна, за обсъждането ? .........може да стане още тази Събота или Неделя - 2ри, 3ти Септември.
p.s. всеки има право да популяризира тази информация навсякъде и по-всички форуми за риболов както сметне за най-добре!
Моето предложение за дата е известно - 22ри, 23ти и 24ти Септември - се падат 3 почивни дни.
Места има много и затова трябва да ги обсъдим понеже болшинството колеги ще дойдат с колите си и няма да имат желанието да си ги оставят "настрани" и да мъкнат такъми и прочие, ако ме разбирате.
За съжаление нямам мощта и организаторския талант на Жоро Гоцов, който изнесе лекция на тема "Организация и провеждане на Риболовно състезание" ...... и не мога да осигуря нито Купи, нито Медали, нито Награди .......но продължавам да работя по въпроса до последно!
Ще бъде среща на приятели, колеги и съмишленици, в която основното нещо е "сладкото"съперничеството между Севера и Юга

Айде....че имаме да си връщаме !!!

И така...в кое кръчме и кога да седнем, колеги от Варна, за обсъждането ? .........може да стане още тази Събота или Неделя - 2ри, 3ти Септември.
p.s. всеки има право да популяризира тази информация навсякъде и по-всички форуми за риболов както сметне за най-добре!
Последно промяна от durumov на Пет Сеп 15, 2006 4:36 pm, променено общо 4 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
тук съм мехлюзино и няма да си оставя коня у барата...само те зачитам и слушкам ...
та...нека състезанието е през септември и то около 20 ти ??? ако ти имаш по добра идея кажи......
все пак се иска време за подготовката му...
а че ще дойда....бъди уверен...и то как си пише по книгите...с купи и медали
сега хората все още имат отпуски и не всички ни четат....дай време!
я ми прочети името на глас : хахахахаха ....таман а....!

та...нека състезанието е през септември и то около 20 ти ??? ако ти имаш по добра идея кажи......
все пак се иска време за подготовката му...
а че ще дойда....бъди уверен...и то как си пише по книгите...с купи и медали
сега хората все още имат отпуски и не всички ни четат....дай време!
я ми прочети името на глас : хахахахаха ....таман а....!

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е...аз ко'викам 22,23,24 е около - тамън !.... , бе...отчеотец Миго Нафърфорий написа:...нека състезанието е през септември и то около 20 ти ??? ако ти имаш по добра идея кажи......

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предлагам ресторант-пицарията на Проектанска - има голяма градина на открито с много маси и места и удобно място за паркиране. Там не режат глави хората, мн. хубави пици правят, има и ястия и скара и вс. питиета... и най-важното няма навалица като в заведенията до морето.
А пък ако искате може и до морето, но само тези които са достъпни с кола, а те са 2 - рест."Буната" на 4та буна и другото, което е на 3та - пак има много място за паркиране, а и е на открито - цацата и бирата и картофките там са на символични цени.
Не остава много време - нека Северните пичове се поразмърдат - имате телефони - говорете си ! Моят е известен на повечето от вас.
Да обсъдим ДАТА, ЧАС, МЯСТО - работа за 30 мин. после ще се почерпим

А пък ако искате може и до морето, но само тези които са достъпни с кола, а те са 2 - рест."Буната" на 4та буна и другото, което е на 3та - пак има много място за паркиране, а и е на открито - цацата и бирата и картофките там са на символични цени.
Не остава много време - нека Северните пичове се поразмърдат - имате телефони - говорете си ! Моят е известен на повечето от вас.
Да обсъдим ДАТА, ЧАС, МЯСТО - работа за 30 мин. после ще се почерпим

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След 5тото обаждане за днес се заформи това:
Елате !!!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=41119#41119
Елате !!!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=41119#41119
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"решенията"
С оглед "големия" наплив на оперативката и демонстрацията на крайна Варненска незаинтересуваност ви информирам за следните решения взети на една биричка Бекс (да не си помислите друго)...:
ВАРНА ОПЪН ЩЕ БЪДЕ НА 23 СЕПТЕМВРИ
в КРАНЕВО - 3ТА БУНА - начало 9.00 ч. - този път Юга ще пътува повечко на Север - но това не го плаши
КРАНЕВО е давателно място по всички направления - и на дъно ...и на сбиро и на к'во ли не! Намира се на 28-29 км. северно от Варна - точно преди Албена - паркираш и хвърляш. Влизате във селището и тръгвате в посока Буните (с питане и в Цариград се стига
)
.......1ва и 2ра буна са затворени с врати и катинари
затова на 3та ще се проведе срещата-състезанието-купона ...!!!

Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови к'вото хване
. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ????? Заявки за участие дадоха и колеги, които не са от този форум и въопще от никакви форуми - за това е опън проявата!
Потвърждение и списъци няма да се правят - направо се отива и се действа - ако медераторите сметнат за добре да направят табличка за повода и полета за потвърждение. Аз специално нито ще се вписвам...нито ще правя на двигател на проявата - Аз просто ще бъда на тази дата там и ще очаквам колегите от Юга с наточени такъми!!!
Айде Жоре ти си !!!
ВАРНА ОПЪН ЩЕ БЪДЕ НА 23 СЕПТЕМВРИ
в КРАНЕВО - 3ТА БУНА - начало 9.00 ч. - този път Юга ще пътува повечко на Север - но това не го плаши

Несъгласните оттук нататък да са присъствали (... и SMSи пуснах дори)- на неявилите се счетохме мненията им "ЗА" - да са присъствали с предложения.Може да се стори далечко за някои, но аргументите за това, че града още ще бъде пълен и се цепи по шевовете от курортисти е истината!batmilen написа:
КРАНЕВО е давателно място по всички направления - и на дъно ...и на сбиро и на к'во ли не! Намира се на 28-29 км. северно от Варна - точно преди Албена - паркираш и хвърляш. Влизате във селището и тръгвате в посока Буните (с питане и в Цариград се стига

.......1ва и 2ра буна са затворени с врати и катинари

Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови к'вото хване

Потвърждение и списъци няма да се правят - направо се отива и се действа - ако медераторите сметнат за добре да направят табличка за повода и полета за потвърждение. Аз специално нито ще се вписвам...нито ще правя на двигател на проявата - Аз просто ще бъда на тази дата там и ще очаквам колегите от Юга с наточени такъми!!!
Айде Жоре ти си !!!
Последно промяна от durumov на Пон Сеп 11, 2006 9:34 am, променено общо 1 път.