Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир около Бургас
Модератор: sapuna
Язовир около Бургас
Колеги моля препоръчайте ми добър язовир около Бургас!!! Благодаря предшарително 

За равен брой!!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Язовир около Бургас
Няма такъвthe_diver написа:Колеги моля препоръчайте ми добър язовир около Бургас!!! Благодаря предшарително

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
а някое хубаво езеро подходящо за риболов с барбекю и бира
изключвам вая и мандренското 

За равен брой!!!
-
- и господ не е толокова добър
На Поройския язовир има гора.Там можеш да си спретнеш маса и да ловиш каракуди. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Порой - само слънчаци
Вярно - доста, ама
Не съм сигурна дали късно отидохме или не улучихме мястото, но при всяко хвърляне удар - тъкмо се зарадваш и като ти блесне шаренкото...
Дайте някаква идея къде точно излизат каракуди в тоя Порой, как да стигнем дотам и как да разкараме слъновците, че утре пак там мислим - барбекюто беше "с Иво Инджев"
10х предварително 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Ееее, благодаря - ние минахме през лозята по един черен път (после се оказа, че има нещо като асфалт ама кой да знае
) и определено не беше в най-ранния час (някои хора не обичат да стават в тъмни зори
) Бяхме се настроили по-скоро за излет и пробвахме само за идеята с торен и бял червей, но хищния дребосък не остави друг да припари до куките, та дори и по дъното
В бързината все пак да стигнем дотам забравих "постната манджа", но пък ципурата и скарата бяха налице, а бирата скокна първа в хладилната чанта
Уф, ама много се радвам че си изтупах въдицата от прахта - то било голям кеф дори да няма риба 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Мдааа, на Порой вятъра е убийствен
... и слънчаците също
Пичове, не че имам нещо против темата ама нали вече си имаме тема "Около Бургас ????", що не пишем в там
Ето я и нея
ЦЪК

Пичове, не че имам нещо против темата ама нали вече си имаме тема "Около Бургас ????", що не пишем в там

Ето я и нея

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
а все пак, колеги какво ще кажете за Ясна поляна, добро място ли е за барбекю, риболов от лодка и
стига ли се удобно с кола,и как се стига??? никога не съм ходил, а сме се организирали една компания все ентусиасти без опит, ама със силно желание
каква риба излиза и на каква стръв да я ловим??? мнго ви благодаря предварително за съветите, и 

За равен брой!!!