Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

пожарево
Модератор: sapuna
пожарево
Големи пе4албари са тези на пожарево там крака не трябва да ви стапва пла6та6 за 24ч а след малко идва обитака и ти вика плати ми още вадици много си хванал
Re: пожарево
Ами кофти 

-
- вече хвърля и на тежко
Вода има Риба нема Що е то ;ПОЖАРЕВО 

-
- вече хвърля и на тежко
Аз и някои други колеги от форума сьщо имахме еднакви преживявания на този водоем
това е така а като пуснат ако може да не хващаш и да им платиш за 10 вадици
- TRAP
- ще става разбирач
Ами там е така от миналата година 7лв на пръчка до три килограма риба ако хванеш повече трябва да си доплатиш но мисля ,че стига да се лови риба след това може да си е пускаш обратно във водата и да си правиш кефа.А изобщо ловили се поне ,че по едно време беше направо мъртвило. 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз оттам имам доста шаранчета , но от последните два излета само капо , това беше преди година де , от тогва несъм ходил там. Но последния път като отидохме момчето ни каза ,че ако ще нощуваме трябва на другия ден до 12 да сме си тръгнали , а уш плащаме за 24 часа и другото което ми направи впечатление е че мина в 2 през ноща да види с колко въдици сме хах , голям идиот. Иначе собственика на Пожарево държи и Веринско

- TRAP
- ще става разбирач
Да всичко което си написал е е абсолютно точно дори и сега.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- vlado_fidera
- новобранец
Разрешен ли е нощния риболов на този водоем.Преди време излизаха солидни каракуди , но сега не зная как е а исках да го посетя.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Че е разрешен,разрешен е,ама виж кво са написали колегите....vlado_fidera написа:Разрешен ли е нощния риболов на този водоем.Преди време излизаха солидни каракуди , но сега не зная как е а исках да го посетя.
Ще ти трябват 100-на лева за емоции с некоя каракуда и кило слънчаци.До преди забраната таксата беше 7 на въдица за 24 часа,сега май са им други условията,пък и риба има квото е останало от преди,квото не е изловено.
Хераково го разсипаха,Пожарево е в процес,а за Веринско .....и него ще му дойде редът(и трите са на един арендатор,ако не се лъжа).Ако искаш ходи,но те съветвам -всеки друг ,но не и Пожарево....Слаковци е в пъти по добър избор или който и да е друг платен в района,щом искаш на платен да отидеш

Колега нещо си в грешкаjporlando написа: Хераково го разсипаха,

Никога на колене пред когото и да е.
крака не трябва да ви стапва там
- crazybot
- фен клуб-скобар
И ти май си в грешка преди 1 месец беше източен. Вече и слънчаците ги нямаjoroNH написа:Колега нещо си в грешкаjporlando написа: Хераково го разсипаха,Първо провери и тогава пиши
![]()

Източен,crazybot написа:И ти май си в грешка преди 1 месец беше източен. Вече и слънчаците ги няма

Никога на колене пред когото и да е.