Уред за предварително утежняване на плувки

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Уред за предварително утежняване на плувки

Мнение от butnik »

Отклоних се малко от същността на темата,дано да е било за хубаво.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

butnik написа:Позволявам си да дам отговор,на въпроса ти към колегите от Бургас и не е насочен към мен.Патроне,не знам колко риболова имаш с щеката,но явно сега трупаш опит.В сандъка е необходимо да имаш поне 10 готови совалки с различни грамажи,даже и някои дублиращи.Някой път ми се е налагало да сменям по-тежка с по-лека плувка и обратното,колко време би загубил за да направиш нов такъм,и като се започне да се прави доста от вас няма да се сещат да си подхранват и точката ,докато губите излишно време в направата на нов.Всичко това бихте си го спестили предварително.Като нямате доверие на доси пиомбо,направете си от стар тубус или PVC тръба,уред в който да си утежнявате плувките.Запушва се единият край с подходящ материал,който и да ви служи за стойка,пълните с вода и готово.

Ицо,базикаме се със Жоровците !!!
А за в сандъка ,имам готови по 3 такъма от 0.5 g до 2.5 g ,щото все пак не се знае знае ли се.......
Аз обичам такъмите ми да са прогонени в къщи за да няма изненади на гьола.За целта ползвам....хладилната чанта !
Достатъчно е дълбока за да се утежнят и най-дългите плувки(вкл. и ваглери) и също така е достатъчно широка за да не изкачат плувките от това налягане за което говорите! Минуса е само 25 литра вода вътре как тежат.. :rolleyes:

P.S.
И тоя да не пита за отклонение от 0.2 грама ,щото неска плувката му беше 40 ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

С 40 гр плувки ловяха колегите за толстолоб , и цопаха през целия ден с тези тапи , дори колегата stront докато вадеше един толстолоб засъжаление толстолоба мина през моето хранително петно , и въпреки това аз успях да си привлека риби на щеката отново и да си къцам таранки и платички.Успех :D
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”