Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Голям Беглик
Модератор: Кърцата
яз.Голям Беглик
Здравеите колеги!
В началото на август отиваме с приятели на язовира за две седмици на почивка.И понеже съпругите си имат занимавка с брането на ягоди и боровинки,нашето занимание ще бъде да метаме въдиците и да щъкаме из язовира с лодката.
Последния път като бехме на язовира се хващаха предимно червеноперки и костури.Има ли няква друга риба,та да я търся?
И ако има,споделете с новака каква е и кави похвати да ползвам за улова и.
Природата на това место е уникално красива и релакса ще е пълен,но имам и мерак да сложа нещо в тигана.
Благодаря предварително за инфото,което ще споделите.
В началото на август отиваме с приятели на язовира за две седмици на почивка.И понеже съпругите си имат занимавка с брането на ягоди и боровинки,нашето занимание ще бъде да метаме въдиците и да щъкаме из язовира с лодката.

Последния път като бехме на язовира се хващаха предимно червеноперки и костури.Има ли няква друга риба,та да я търся?
И ако има,споделете с новака каква е и кави похвати да ползвам за улова и.

Природата на това место е уникално красива и релакса ще е пълен,но имам и мерак да сложа нещо в тигана.

Благодаря предварително за инфото,което ще споделите.
DUM SPIRO, SPERO
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: яз.Голям Беглик
дано през тези 2 седмици направите добър риболов ................. УСПЕХ 

CARP FISHING 

-
- научил се да хвърля
Има риба, но риболова е труден. Има кефал и пъстърва. Но трябва да правиш много гимнастика, иначе там е райско място за почивка!!! 

BULGARY
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За там мухарката е истината пред 4 години лових тъкива трофейни кефали,че още ги санувам 

Без риболов няма любов !
не му пускай мухата, че дъртия пали от четвърт и сега ша почне да разпитва за класове и шнуровеExTaZzY написа:За там мухарката е истината

иначе би било полезно инфо дали има смисъл да се мята на тежко, защото дънни така и не разпъвахме...
и този път да се подготвите сас чеверме бате емчо благодариа эа палатката и веселото иэкарване
-
- разбира нещата
В неделя бях там и се наложи да карам 6 км. по черният път за да си намерим место- каравани ,палатки ,народ все едно че си на морето
До 14 часз нямах удар,след което задуха и се завъртя костура . За два часа хванах 14 бр. на подвижно перо ,но размера им е педя. За дъно не става заради многото камъни и закачки - при удар следва на 50 % късане. Дано успеете да си намерите свободно някое добро местенце и на слука

аз ще им занеса маринована копърка да хапнат поне риба , че с тва чевермеjojofree написа:и този път да се подготвите сас чеверме бате емчо благодариа эа палатката и веселото иэкарване

Колега пожелавам ти успех,НО откъм места не знам как ще се оправиш/намериш/
Поне тръгни в делничен ден

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Здравейте,колеги.
Хубаво си изкарахме почивката!
Двете седмици минаха много бързо и решихме с жената да си останем още една.
А то как ли да се разделиш с тези красоти!

Имам много снимки,но няма как да кача всичко.Имаше и риболов и то не лош,костур и червеноперка.Удари и кефал,ма ситнеж и беше върнат обратно да си расте.Общо взето ловяхме риба само когато ни липсваше към бирата!

Все пак бяхме на почивка ,а не на активен риболов.И сладко от ягоди даже си варихме.
Имаше и 3 дневен фест.Мноо народ се изсипа!Над 2000 чиляка!Основно младеж,но изчистиха цялата поляна дето беше купона!Един фас не оставиха!Браво!
Разходихме се до Широка поляна,но там положението си е трагично-мръсотия!Не мога да разбира защо трябва де се оставят всякакви пластмасови и стъклени отпадъци на местото дето си обитавал?
А в Родопите си е красота!

Та така!Почивка,риболов,плаж,компанията-всичко накуп,мога само да се похваля!
Хубаво си изкарахме почивката!

А то как ли да се разделиш с тези красоти!

Имам много снимки,но няма как да кача всичко.Имаше и риболов и то не лош,костур и червеноперка.Удари и кефал,ма ситнеж и беше върнат обратно да си расте.Общо взето ловяхме риба само когато ни липсваше към бирата!

Все пак бяхме на почивка ,а не на активен риболов.И сладко от ягоди даже си варихме.

Имаше и 3 дневен фест.Мноо народ се изсипа!Над 2000 чиляка!Основно младеж,но изчистиха цялата поляна дето беше купона!Един фас не оставиха!Браво!
Разходихме се до Широка поляна,но там положението си е трагично-мръсотия!Не мога да разбира защо трябва де се оставят всякакви пластмасови и стъклени отпадъци на местото дето си обитавал?
А в Родопите си е красота!

Та така!Почивка,риболов,плаж,компанията-всичко накуп,мога само да се похваля!

DUM SPIRO, SPERO