Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въздушна пушка?
Модератор: dantho.mihov
- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: Въздушна пушка?
Има едни бомби "Убойная сила" или "М 10 000" 5-6 лева е кутията и във всеки магазин за пиратки ги продават. Меташ им няколко и ти давам гаранция, че няма да се върнат повече там 

- Моряка
- кандидат преподавател
Ясна ми е картинката бе Бат Божо,и съм съгласен ,че решението не е това за помиярите!Но решение не идва.Моя пост ако си го прочел,и е за добра пушка с ,която съм стрелял!!!За избор между дете и куче не говоря.Пък и не искам,като знам мойте лапета каква страхова невроза имат,че да заобикаляме улици,заради бездомни кучета.Пък стрелба по риби си е за Бракониериchapara написа:Моряка написа:Стрелял със една Хайнел или Хейнел беше 4,5 наистина пръсна бутилка.Германска предполагам.
И Ти па,виж за кво и где ша се ползва![]()
![]()
![]()
Фчера ми разправяха за арендован водоем ,дека,ги стрелят шараните кат излезнат на повърхността,ма нема ви распраям
![]()

А сега де? 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Преди година в София и аз слушах едни, дето стреляли шарани направо с ловджийска пушка!chapara написа:...Фчера ми разправяха за арендован водоем ,дека,ги стрелят шараните кат излезнат на повърхността,ма нема ви распраям![]()

Уф, намерих какво съм си поръчал, ето за какво иде реч: http://www.oragie.com/norinco_bam4.htm
К'во му плащаш - 50 кинта за ВЪЗДУШНА ПУШКА BAM B 4 - 4 с оптика!

Не очаквам да е върха на снайперската стрелба, ама поне ще начешам шопинг крастата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Това е идеално като за начало колега,само един съвет, като зареждаш съчма придържай помпата за всеки случай, че съм чувал за изтървали !!!
- CrossFire
- разбира нещата
Не забравяй този съвет, защото може да не можеш да направиш такаshtilio написа:като зареждаш съчма придържай помпата за всеки случай, че съм чувал за изтървали !!!

И не забравяй: Никакви изстрели без боеприпас, за да живее повече маншона

- GODzillata
Коя помпа?CrossFire написа:Не забравяй този съвет, защото може да не можеш да направиш такаshtilio написа:като зареждаш съчма придържай помпата за всеки случай, че съм чувал за изтървали !!!, изпусне ли - палеца ти заминава ако поставяш чашка в този момент.
И не забравяй: Никакви изстрели без боеприпас, за да живее повече маншона

Това рамо отдолу служи за зареждане. Та придържай го в разтворено положение, докато пъхаш чашката в цевта - ето точно в този момент:

Бая зор видях, докато центровам мерника, но за 45 лв толкова
Инак ме кефи как е измислен мерника с едни цветни тръбички. През деня добре, но малко да се мръкне и нищо не се вижда. Но щом и малкия се справя с нея, няма да имаш грижи.

Бая зор видях, докато центровам мерника, но за 45 лв толкова

Инак ме кефи как е измислен мерника с едни цветни тръбички. През деня добре, но малко да се мръкне и нищо не се вижда. Но щом и малкия се справя с нея, няма да имаш грижи.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- GODzillata
Гого, тази твойта е със странично зареждане, а?
Божо, а Бамчето гледам има лостче отстрани, сигурно го издърпваш, за да зареди?
Направо се шокирах
колко фенове имат тия пушки! 

Божо, а Бамчето гледам има лостче отстрани, сигурно го издърпваш, за да зареди?

Направо се шокирах

Точно! Надолу се зарежда. Фенове има, щот са ефтини! Маята плаче вече за нова тапа, ама не съм я отварял още да видя за какво става въпрос. Изстреляла е 2 кутии чашки, но причината за скъсаната тапа е стрелба на "празен ход"chapara написа:Пушката на Гого е като твойта,къде го виде това лостчеGODzillata написа:
Божо, а Бамчето гледам има лостче отстрани, сигурно го издърпваш, за да зареди?![]()

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- GODzillata
Aaaaa...ясно! 

-
- фен клуб-скобар
Не ползвам такова чудо.
Защо ...защо ли ще питате вие
.
Ами защото един път на Слаковци ,ако имах някакво пушкало ,щях да гръмна на един газовата лампа.
А той беше на 2 м от нея
.
Беше надул музиката до дупка.
Защо ...защо ли ще питате вие

Ами защото един път на Слаковци ,ако имах някакво пушкало ,щях да гръмна на един газовата лампа.
А той беше на 2 м от нея

Беше надул музиката до дупка.
Точно това имах предвид, колегата gogolisec ти е обяснил нагледно, стрелял съм с такава пушка, не е лоша за парите си, дано да попаднеш на читава бройка, а ако си фен на направи си сам, по форумите е описано на дълго и нашироко доста ъпгрейди за това пушкалоТова рамо отдолу служи за зареждане. Та придържай го в разтворено положение, докато пъхаш чашката в цевта - ето точно в този момент:

- GODzillata
Ех, мама му стара, нямат в наличност!
Пак се почва ходене по мъките...

Пак се почва ходене по мъките...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре че се оттърва
Вземи си купи нещо истинско.
С Гамо уиспър стрелях събота...абе не съм очарован, началната скорост 100% е силно надценена.

Вземи си купи нещо истинско.

С Гамо уиспър стрелях събота...абе не съм очарован, началната скорост 100% е силно надценена.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- CrossFire
- разбира нещата
После става, отърсва се и газ да я нямаchapara написа:ма тоз китаец сваля котка от оградата на 20 м.