Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Родопите
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Родопите
Емо , чудна разходка сте си спретнали 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Ех Емо, що не каза, че ше мааш гащи из Родопските гьолове, та да те светнем ква е хавата из района. Щехме да се видиме, да поговориме, па и да черпиш по ракия. Мале как обичам пернишка домашнярка, не е истина. Начи, моя любим язовир е Широка поляна. Верно, че е тегав риболова там, но това е бутиков водоем, само за ценители. Успешният риболов там изисква много време, кинти и енергия.
От изключително значение е системното захранваме на местата, които сме избрали. То започва от месец декември, когато първия лед скове язовира и е възможно директното подаване на захранката на точно опредените за риболов през лятото места. Осъществява се посредством технологични отвори в леда и е желателно да се прави ежеседмично. Марката и модела на захранката, която се ползва, ще ти ги пусна на ЛС. При редовно захранване през зимния сезон, резултатите през лятото са гарантирани. Лови се предимно бабушка, костур и клен (каракудата не я броиме), а защо не и някоя пъстърва.
Както се казва: "Посей хирономуси, за да жънеш манатарки"!
dedy сподели с всички тайните си, че след някои друг ден смятам да заседна на широка поляна за 10-тина дни а ако се засичем аз ще си почерпя 

Не вземай живота на сериозно защото няма да излезниш жив от него
Аааа...ще взема да посетя района по време на отпуската.Оставете едноместенце за една палатка и една софра 

Здрасти колега, красота са тези кътчета!!!
Интересувам се от третата снимка на яз.Голям Беглик- Васил Коларов, това станция ли е? Ако знаеш нещо повече пиши ще съм ти благодарен!!!
Интересувам се от третата снимка на яз.Голям Беглик- Васил Коларов, това станция ли е? Ако знаеш нещо повече пиши ще съм ти благодарен!!!