Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Oт къде са си купя в София....?
Модератор: dantho.mihov
Oт къде са си купя в София....?
Колеги във връзка с тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=25407 искам да попитам от къде да си купя мрежа в София със следните параметри- 40 -50 метра дълга и 3 - 3,50 широка като дупките на мрежата да са около сантиметър и половина два, за да немогат да преминават гадовете през нея:)Едва ли ще издържи много като я просна на слънце върху чардака, но все пак да спася някоя друг чепка грозде!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Oт къде са си купя в София....?
Ако е да пазиш гроздето на асмата.По добре си навържи някой друг стар компакт диск.
От вятъра се въртят и правят зайчета и косарите се плашат.
А мрежа мисля ,че може да си купиш от "Мистър Бриколаж" ,ама си е живо харчене на пари.
От вятъра се въртят и правят зайчета и косарите се плашат.
А мрежа мисля ,че може да си купиш от "Мистър Бриколаж" ,ама си е живо харчене на пари.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
Колега,онзи ден видях че се предлагат от тези камуфлажните мрежи(на пазара в града ни,и не само).Не съм се интересувал от цени и големина на същите,но ако се намерят на сносна цена,мисля че ще свърши работа.Сигурен съм поне ще са здрави.Успех!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- crazybot
- фен клуб-скобар
Май ще ти свърши работаМрежа за сянка и против градушка - 0.6 лв/м2 - 0888 755443