Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Здрасти от начинаещ искам съвет
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Здрасти от начинаещ искам съвет
За съжаление не съм си в Ахтопол иначе можеше да поплуваме.С харпуна щом си решил да пробваш направи го там където няма хора!!!!!!!
Е да естествено че няма да има хора около мене.Знам и да го зареждам във водата преди гмуркане ,ще се опязя и мене и другите.
Аз ще съм там до другата неделя ако се прибиреш до тогава с удоволствие бих поплувал с по опитен ,да науча некоя друга тънкост.
Ще ти дам тел. на лични ако ходиш на там да звъннеш.
Аз ще съм там до другата неделя ако се прибиреш до тогава с удоволствие бих поплувал с по опитен ,да науча некоя друга тънкост.
Ще ти дам тел. на лични ако ходиш на там да звъннеш.
Айде момчета прибрах се от морето , но с подводния риболов нищо не направих ,така де не успях да уцеля нищо.Просто си забравих плавнците а без тях беше много трудно гмуркането и тн.....Успях да хввана малко риба с въдицата и малко раци пак кой с въдица ,кой само на корда с рапан.Хванах доста рапани ,но не ми харесаха нито панирани нито мариновани , за миди не остана време ,а скаридите които хванах ми дойдоха добре с биричка.
Рибата която хванах е едно попче 15 дракончета и 1 платерина.Не съм киснал цял ден за риба просто ходих няколко пъти за по час и това е.Раците са 20тина тях ги хванахме с жената на бързо и много лесно и са сварени и приготвени за сувенири.
Утре ще кача снимки да се види първия му улов от поне 15-тина години на сам много беше яко и ми хареса.
Утре с жената и детето ще ходим близо до яз. Тошковчарк на една рекичка да видим какво ще направим там и ще кача снимките.
За сега е това от мене.
Лека вечер
Рибата която хванах е едно попче 15 дракончета и 1 платерина.Не съм киснал цял ден за риба просто ходих няколко пъти за по час и това е.Раците са 20тина тях ги хванахме с жената на бързо и много лесно и са сварени и приготвени за сувенири.
Утре ще кача снимки да се види първия му улов от поне 15-тина години на сам много беше яко и ми хареса.
Утре с жената и детето ще ходим близо до яз. Тошковчарк на една рекичка да видим какво ще направим там и ще кача снимките.
За сега е това от мене.
Лека вечер
- Jack Daniels
- разбира нещата
Огиииии, ще получа инфаркт - раците за сувенири, що не ги хапна ами се плюнчи с тия скариди
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Jack Daniels написа:Огиииии, ще получа инфаркт - раците за сувенири, що не ги хапна ами се плюнчи с тия скариди

Опитвам да накача снимки ,но нещо не ми позволява форума
http://www.varkolakaaa.snimka.bg/album. ... _id=405140
Качих снимките тука за сега
На една от снимките със 2-те дракончета това са ми първите рибки.
Има и още улов ,но си бях забравил апарата

Ми аз си мислех че е дракончеЗлатев написа:Това не са ли кучки
![]()

Аха и аз така мисляЗлатев написа:Това не са ли кучки
![]()
Оги улова ти е от рибки наричани кучки / кучета /
а снимката с двете рибки на въдицата ... не се вижда много ясно, но не ми прилича на дракони
по - горе в раздела Подводен риболов има темичка рибите в черно море там може да видиш дракон
Поздрави !
това оги са кучета каквито са лигави не знам дали стават за ядене трябвало е да питаш някого 

lastik написа:това оги са кучета каквито са лигави не знам дали стават за ядене трябвало е да питаш някого
Верно бяха доста лигави , аз риба не ям ,но хората където ги ядоха казаха ,че са супер.

Така че ако некой хване смело в тигана и тва е.
За втори път ми се случва да разбера, че някой е ял кучешки попчета, ама карай, щом ви харесват...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ба как можа към попа да го намърдаш тая лига.vatus56 написа:За втори път ми се случва да разбера, че някой е ял кучешки попчета, ама карай, щом ви харесват...
Оги те ти дракон,запознай се добре че е опасна риба.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Винаги съм се чудел, защо не се ядат
... (кучетата)

Teodor написа:Винаги съм се чудел, защо не се ядат![]()
... (кучетата)

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Хихихихихи ша ма разбиете ,чекай да им кажа на тия дето я ядоха
Само да не ме
.
Иначе верно казаха ,че им харесва.Аз по принцип риба не обичам само някои риби ям и то не всеки път.

Само да не ме

Иначе верно казаха ,че им харесва.Аз по принцип риба не обичам само някои риби ям и то не всеки път.