Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Ще водя жената за щука за 10-тина дена даите съвет къде?
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще водя жената за щука за 10-тина дена даите съвет къде?
Здравеите, жената доскоро не щеше и да чува за риба едвам я излъгах и сега не мога да я изчегъртам от гьоловете, но покраи нея за много години изгубих връзка с риболова (около 10 ) сега ходим къде ли не но на наи си. Даите съвет къде да я заведа и да хванем нещо без претенций голямо малко но на таранки се отяде и все вонят. Обещал съм и хищници кажете каде и как. Моля кажете планирано е за края на септемри.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Ще водя жената за щука за 10-тина дена даите съвет къде?
Здравей колега!nasco2 написа:Здравеите, жената доскоро не щеше и да чува за риба едвам я излъгах и сега не мога да я изчегъртам от гьоловете, но покраи нея за много години изгубих връзка с риболова (около 10 ) сега ходим къде ли не но на наи си. Даите съвет къде да я заведа и да хванем нещо без претенций голямо малко но на таранки се отяде и все вонят. Обещал съм и хищници кажете каде и как. Моля кажете планирано е за края на септемри.
Предварително благодаря
Язовир Морун е добро място за щука, шаран и др.риба. Има и гора с много нарязани дървета за огрев, скара-бира+кафе до него и ако имаш лодка-щуката е гарантирана. Аз бях на палатка там миналата година за няколко дни и си изкарахме супер.Намира се на 140 км. от София(до Угърчин) посока-Варна.