Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма 24-25.07.2009
-
- разбира нещата
Струма 24-25.07.2009
Здравейте.Сега ще ви разкажа за нашия излет на
[/img]струма.Тръгване към 16:00 от София в Петък и след около 1 час сме на струма след Бобошево.Жегата тъкмо беше отминала когато пристигнахме.Моментално опъване на палатки,маси и т.н.
Аз понеже спах в колата и няма какво толкова да правя реших да пробвам на бащата новия фидер как се държи.Първо мятане - едно доста добро кленче.Второ мятане и мряна.Трето мятане и хоп... нещо натежа.Леко,леко го изкарах и хоп... скобари то доста приличен около 700 грама.Това ми хвърляне ми даде надежда за още доста скобари,но уви в последствие не се случи така.Скъсах няколко пъти тъй като беше скали и реших да обиколя малко та да видя какво става по реката.Взех въдицата и тръгнах... лових на едно място 15 минути - нищо.Преместих се,но за мое нещастие не се усетих,че брега е стръмен,а тревата допълнително закриваше мястото в което стъпих и цоп във водата със се въдица,кофа и телефон в джоба.Лошото беше,че паднах от около метър и половина и си ударих ръката точно на мекото отдоло... наду се и на другия ден почти не лових.А за малко не се и удавих тъй като беше дълбоко до гърдите ми,а аз съм метрър осемдесет и пет.А най,най-лошото беше,че си удавих и телефона... е вярно изсъхна и тръгна,но с дефект.А още по-лошото е,че този ми е втори удавен(дали в пералнята или в реката се едно) за 2 месеца.Както и да е стига съм ви занимавал,а нека ви покажа снимки с коментарчета.
Пристигане и подготовка(едно приятелче):
И отново:

Тук вече малко прескачаме... вечерята:

И отново дюшека:

Снимка:

Хаха този път мене ме изловиха:

Дон корлеоне:

На другия ден... жегата просто ни съсипа:

И решихме да се разхладиме:

Късай... па после връзвай:

Яденето за рибите:

Катуна:

Дай рибо,рибо дай рибо:

Това е... за повече снимки и снимка за рибата нямаше баКтерия.Иначе хванахме около 2 кила мряна,1 пъстърва,10-на кленчета и 1 скобар(мой
).По-голямата част от рибата си отиде по живо по здраво,а другата хапнахме с биричка.
Аз понеже спах в колата и няма какво толкова да правя реших да пробвам на бащата новия фидер как се държи.Първо мятане - едно доста добро кленче.Второ мятане и мряна.Трето мятане и хоп... нещо натежа.Леко,леко го изкарах и хоп... скобари то доста приличен около 700 грама.Това ми хвърляне ми даде надежда за още доста скобари,но уви в последствие не се случи така.Скъсах няколко пъти тъй като беше скали и реших да обиколя малко та да видя какво става по реката.Взех въдицата и тръгнах... лових на едно място 15 минути - нищо.Преместих се,но за мое нещастие не се усетих,че брега е стръмен,а тревата допълнително закриваше мястото в което стъпих и цоп във водата със се въдица,кофа и телефон в джоба.Лошото беше,че паднах от около метър и половина и си ударих ръката точно на мекото отдоло... наду се и на другия ден почти не лових.А за малко не се и удавих тъй като беше дълбоко до гърдите ми,а аз съм метрър осемдесет и пет.А най,най-лошото беше,че си удавих и телефона... е вярно изсъхна и тръгна,но с дефект.А още по-лошото е,че този ми е втори удавен(дали в пералнята или в реката се едно) за 2 месеца.Както и да е стига съм ви занимавал,а нека ви покажа снимки с коментарчета.
Пристигане и подготовка(едно приятелче):

Тук вече малко прескачаме... вечерята:

И отново дюшека:

Снимка:

Хаха този път мене ме изловиха:

Дон корлеоне:

На другия ден... жегата просто ни съсипа:

И решихме да се разхладиме:

Късай... па после връзвай:

Яденето за рибите:

Катуна:

Дай рибо,рибо дай рибо:

Това е... за повече снимки и снимка за рибата нямаше баКтерия.Иначе хванахме около 2 кила мряна,1 пъстърва,10-на кленчета и 1 скобар(мой

Re: Струма 24-25.07.2009
Е аз риба не видех.Браво предполагам сте прекарали страхотно в компания
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- разбира нещата
Това е... за повече снимки и снимка за рибата нямаше баКтерия

-
- сериозен играч
Евала за излета и другия път внимавай повече 

-
- и господ не е толокова добър
Доста емоции и хубав риболлов 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво.Макар,че нямаш снимки на рибата(вярвам ти за количеството).За телефона:Аз като ходя на риба лично си го заебавам некаде в колата изключен .
- Rapala_Team
- разбира нещата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

Супер почивка, все така да е

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Колега браво за улова и жалко за телефона.Имам едно питане къде точно ходи след Бобошево че аз днес 300 метра след Вуковския мост 0-0.А преди 2 седмици 150 мряни.Вярно реката е паднала много и се избистрила.Интересно ми е скобара на какво го хвана на фидера и какъв такъм.

Тоз, който падне в бой той не умира.
-
- новобранец
И мене ме интересува мястото и такьмите ако е възможно,иначе сори за падането и телефона ама нали знаеш,че сухо дупе риба не лови.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
-
- разбира нещата
10,600 километра след бобошево(точно) и после 1,5км в дясно.Такъмите... фидер,стандартен монтаж с хранилка на червей.ded написа:Колега браво за улова и жалко за телефона.Имам едно питане къде точно ходи след Бобошево че аз днес 300 метра след Вуковския мост 0-0.А преди 2 седмици 150 мряни.Вярно реката е паднала много и се избистрила.Интересно ми е скобара на какво го хвана на фидера и какъв такъм.![]()
![]()