Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Бисери от форума
Ко са смейш,човеко си подарява стокатаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Хаиде,още един бисер![]()
![]()
![]()
![]()
tobe написа:Хайде малко бонус - транспорта и наложения платеж са за моя сметка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
ааа тъй било 'начиxubavo написа: ...Спининга главно е за риболов от лодка но аз мисля за сега да си цапам от брега с него.
...

... следователно "търся" лодка - СПЕШНО !

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Re: долното на р искър
от david_1995 на Чет Юли 23, 2009 3:48 pm
Ами има някоя Таранка по 500гр. Мои приятели от плевен бяхме там много Таранка много нещо за 3 часа 6кила таранка имаше и една Платика и това сичкото на 7 вудици докато не ни заваля дъжда това става въпрос за Баикал там ходих колегите от другата страна с чадури за това ти препоръчвам да си отлявата страна защото ако нямаш чадър и това си е за дъно съжалявам за несвързаното писане но мисля че ще се оправиш !david_1995
риболовец
Лично съобщение
Е поне се извинява колегата

от david_1995 на Чет Юли 23, 2009 3:48 pm
Ами има някоя Таранка по 500гр. Мои приятели от плевен бяхме там много Таранка много нещо за 3 часа 6кила таранка имаше и една Платика и това сичкото на 7 вудици докато не ни заваля дъжда това става въпрос за Баикал там ходих колегите от другата страна с чадури за това ти препоръчвам да си отлявата страна защото ако нямаш чадър и това си е за дъно съжалявам за несвързаното писане но мисля че ще се оправиш !david_1995
риболовец
Лично съобщение
Е поне се извинява колегата

Stivi написа:Здравейте, колеги и наслука! Рядко пиша във форума, но това се дължи на заетоста ми. Питането ми е към колегите фидерджии които практикуват спорта на Дунав. Понеже навлиза ме в сезона на шарана по Дунав ,питането ми е следното. Отскоро се запалих по този вид риболов, а ми се очертава излет на Дунава на особенно шарански места. Та въпросът ми е какъв строй да използвам за риболов на шаран на косъм. Смятам да риболувам на царевица. Ако някой може да помогне предварително благодаря. Предполагам, че доста колеги риболуващи на голямата река ги интересува това и ще можем да се научим от можещите колеги.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Че той Марко откъде да знае бе?!?!?То туй да не му е оня изтърмъчен гьол! 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тук съм Марко- Сподели Господ ПрощаваMarco Polo написа:Боже, колко мъка има по този свят, Боже...

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
chapara написа:от Shaft0rz на Вто Юли 28, 2009 4:57 pm
Марко мисля да ловя под един мост в едно селце но е каменист мисля утре да си закупя плуващ воблер защото потъващ и блесна няма да ми вършат работа и трябва ли да слагам въдицата на стойка или в ръка за да мога мигновенно да реагирам ???? Ще взема малък воблер с две тройки (както си му е) но как да позная дали е плуващ или потъващ може да ме излъжат . И като хвърля воблера в реката и не пипам нищо, чакам да клъвне засичам и вадя тва ли е ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Кво па толко смешно видехте!? Пита си колегата, а Пича место да му отговори, се праи на интересен!
Според мене требе да земе една кофа с вода, и ако ворбела е потъващ, като го пусне у кофата ше потъне. Ако е плаващ, ще плава и нема да потъне. Просто и точно.
kikivc написа:Днес конкретно Бях застанал до големия Л*******К / Тръбата с отходните води ./plamen_varna написа:колега, къде точно хвърляш на Рубин, че и аз мисля да ходя пак там?
Повече никога няма да застана там. Като видях в 8 часа какво почна да излиза като се събудиха руснаците направо се уплаших.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
rumci написа:kikivc написа:Днес конкретно Бях застанал до големия Л*******К / Тръбата с отходните води ./plamen_varna написа:колега, къде точно хвърляш на Рубин, че и аз мисля да ходя пак там?
Повече никога няма да застана там. Като видях в 8 часа какво почна да излиза като се събудиха руснаците направо се уплаших.

нямам живарник
Re: Разликата между дивия и обикновения шаран
от david_1995 на Чет Юли 23, 2009 11:03 am
Мерси за инфото колеги вече разбрах какво е дивия и обикновения шаран благодаря за инфото темата може да се закляча вече !david_1995
риболовец
Лично съобщение
от david_1995 на Чет Юли 23, 2009 11:03 am
Мерси за инфото колеги вече разбрах какво е дивия и обикновения шаран благодаря за инфото темата може да се закляча вече !david_1995
риболовец
Лично съобщение
Tans90 написа:Здравей те ! аз са от варна и днес бях за риба на буната до хотел Ной ! и по едно време рибарите около мен за почнаха да вадят зарган ! и вапроса ми е вазможно ли е заргана вече да е дошла и на нашето черноморие ?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
[color=#FF0000][b]pikefisher[/b][/color] написа:Кога да ловя щука и по какъв начин.
carpsliven2 написа:Прекрасен риболов .. имало е много имоции .. и на колегите амурите са много хубави и прекрасни..
екстра са за стръв .. за сом

PoIoGaVo написа:![]()
![]()
Таман аз мен аз още не сам си купил кепче
![]()

Туй нещо ша да е онуй нещо!?
- valeri
- разбира нещата
от kaloyan-stz на Чет Май 14, 2009 4:49 pm
Май от нямане къде да се ходи за риба и взехме да си внушаваме,че ако сложим три царевички под масата и ша ни удари шаран

Май от нямане къде да се ходи за риба и взехме да си внушаваме,че ако сложим три царевички под масата и ша ни удари шаран