Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- dim-dim
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Някой има ли инфо за Николаевка големия или за някой друго дълбоко язовирче че сега втози пек рибата не и се яде особедно много 

-
- ще става разбирач
Благодаряtech-house написа:За Пчелник знам че може да се преспива и лови риба вечерта и колата да е до теб.Надявам се да съм ти помогнал.
Имам едно запитване как е положението на Блъсково и Левски.Някой да има информация за тези язовири

Гледам че има мнения за Пчелник....Да, имаше шаранчета по 800-1000гр. и то много но това бе мин. година, мисля че после са го обрали и затова сега е толкова либерален режима (преди далеч не беше така). Само дето когато съм ходил там и съм им виждал палети с чували хидратна вар - мисля, че знаете за какво я ползват арендаторите. Дано да не съм прав все пак и водоемчето да си има риба.
Ако някой има пресни впечетления от Пода, ще помоля да сподели. Благодаря предварително.
Ако някой има пресни впечетления от Пода, ще помоля да сподели. Благодаря предварително.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега се върнах от Камчия до Венелин и резултата е 2 едри червеноперки, 15 уклея и 1 костур.
Бяхме на вира,където имаше много български негри
Удари ми една таранка към половин килограм, която изтървах точно пред мен. Също хвърлих на рибе и след 15 мин имах удар. Отначало поведе много добре, но кукичката се изправи. Но тя и си беше малка. Стръв пинки и бял. Захранка - Кюспе, захранка Ягода и захранка- река фидер.Лових на 2 метра от брега където свършваше лещата. 
Имаше и мноого змии. В живарника имаше 2, които бяха изяли главите на почти всички рибки.

Имаше и мноого змии. В живарника имаше 2, които бяха изяли главите на почти всички рибки.

-
- ще става разбирач
колеги в неделя отивам на язовир Пода но се чудя на кой да отида на платения или на този на горското. Кажете къде според вас е по добре и ако може някаква определена стръв на която върви сега по добре.
ПП За платения язовир Пода се стига като се продължи по пътя (НЕ се свива в ляво за този на горското ами се продължава) НАЛИ???
ПП За платения язовир Пода се стига като се продължи по пътя (НЕ се свива в ляво за този на горското ами се продължава) НАЛИ???
-
- вече хвърля и на тежко
С малко закъснение пускам репортажа от яз.Николаевка.Бяхме там от 22.07 (вечерта) до 27.07(до обяд).За мен той бе успешен като успях да примамя един шаран 1.5кг. два по 2.5кг.два по 3.5кг. и един 3кг. който излезе след фото сесията.Също така и един амур 5кг.Ето ги и снимките,но имам проблем с качването ако някой колега успее да ги качи ще съм му благодарен.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
Ако съм обидил някой моля да ме извини.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
-
- ще става разбирач
а колеги някой има ли инфо за язовир Оброчище
- dim-dim
- научил се да хвърля
За жалост си прав "purko"

Последното което чух-10 лв за 24 часа,и за уловени толстолопи на пружина...Други подробности не знамChenko93 написа:а колеги някой има ли инфо за язовир Оброчище
-
- ще става разбирач
Благодаря колега в неделя отивам на Оброчище пък после ще пиша какво е станалоgreenvn написа:Последното което чух-10 лв за 24 часа,и за уловени толстолопи на пружина...Други подробности не знамChenko93 написа:а колеги някой има ли инфо за язовир Оброчище
ПП смятам да ловя на червеи, царевица, топчета скопекс и ПОП ЪП топчета портокал, рибка
-
- вече хвърля и на тежко
.
Съжалявам ,че не мога да кача снимките
В момента има доста колеги от форума които са на язовира и имат хванати риби
Дано да пишат като се върнат 
Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга темаpurko написа:Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.

Последно промяна от solveiko на Пет Юли 31, 2009 10:11 pm, променено общо 1 път.
- valiooooo
- ще става разбирач
Коя тема?solveiko написа:Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга темаСъжалявам ,че не мога да кача снимките

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- вече хвърля и на тежко
За Николаевка
Снимките са в Snimka.BG

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка: