Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейството в днешно време
Модератор: dantho.mihov
Re: Семейството в днешно време
Отговорът ми е на конкретно зададения въпрос, за това е толкова категоричен...Друг е въпроса, че подобен модел семейство: жената е само за кухнята, домакинството, леглото и децата, а мъжа е "фабрика за пари", отдавна не съществува( или поне същества в 2 коренно различни прослойки)......Болшинството сме по средата, т.е. и жената и мъжа работят на равно.
Така зададения въпрос получи този отговор, защото плюс работата си, жената се справя идеално добре с още куп неща, докато мъжа почти нищо друго не прави (има и изключения, разбира се
)А и това, което уж трябва да прави ,а именно да осигури добър доход (според въпроса), не винаги му се отдава...Честно да си призная, съм благодарна,че не съм мъж...В днешно време да си мъж е наказание.....Я да спра до тук, че май ще се отклоня от темата, ако започвам да посочвам причините 
Малена, с последното си изказване си в дълбока грешка
Така зададения въпрос получи този отговор, защото плюс работата си, жената се справя идеално добре с още куп неща, докато мъжа почти нищо друго не прави (има и изключения, разбира се

Малена, с последното си изказване си в дълбока грешка

-
- научил се да хвърля
Явно тук повечето колеги са доста заможни.
Щом жените им не работят и успяват да живеят нормално.
Радвам се ,че попадам на доста такива семейства /тук от форума/.
Пожелавам им от все сърце да печелят по тоя начин.
Щом жените им не работят и успяват да живеят нормално.
Радвам се ,че попадам на доста такива семейства /тук от форума/.
Пожелавам им от все сърце да печелят по тоя начин.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
1(червено). НЕAmarena написа:malena написа:Пускам тая тема ,защото няма кой знае колко теми за посещение /говоря за мен/.
Та мъже и жени ,другари и другарки ,кажете според вас,
успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
И успява ли българския мъж да осигури добър доход за семейството си?
2(зелено). НЕ
При нас е така,но нито аз се оплаквам нито съпругата ми!
Влизаме си в положение!

И сме щастливи

Последно промяна от stich на Сря Юли 29, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.

-
- научил се да хвърля
Амарена ,честно казано ако мъжа ми не може да осигурява нужния доход ,
аз бих почнала работа.
За това мнението ми е такова.
Вярно е че има такива жени и мъже ,които даже и да не им стига дохода ги мързи.
аз бих почнала работа.
За това мнението ми е такова.
Вярно е че има такива жени и мъже ,които даже и да не им стига дохода ги мързи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Съвременната жена огрява домакинството,децата,работата...но до мен не успява да стигне!Ако ли пък стигне-не и стига вътъка!
По тази причина-поне 5 жени!
-
- научил се да хвърля
Така ,не знам какво значи ,че ако една жена няма работен ангажимент полудява????chapara написа:Една жена ,ако няма работен ангажимент полудява,а сега да видя кой ще ме опровергае.Но искам коректни отговори.Било е ,ако има 7-8 деца ,да не мисли за глупости,Аз съм от такъв род ,но сега е хленчене с по едно дете и половина.
Аз до сега бях в майчинство.
В момента съм в отпуска за да пусна детето на ясла.
С две деца съм.
Не мисля ,че като съм само с две деца нямам никаква работа нали така?
Да не почвам да обяснявам защо ,че няма да ми стигне една страница....
За това зададох въпроса така.....дали ние жените сме мултифункционални....
и дали мъжете успяват поне с едно нещо да се справят?
Едва ли като се прибереш в къщи почваш да готвиш и миеш чиний и т.н.
Но жена ти като се върне от работа ,прави всичко това?
И друго ,което спомена е за финансовата страна....
За съжаление ,много жени търсят мъже с много пари и обратното.....
За съжаление.....ценностната ни система обеднява....
7 - за всеки ден от седмицата по еднаsapuna написа:Съвременната жена огрява домакинството,децата,работата...но до мен не успява да стигне!Ако ли пък стигне-не и стига вътъка!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Глупости на търкалета ! Познавам повече жени които ги мързи до ента степен да се занимават с домакинството и децата им отколкото мъже които не могат да осигурят що годе приличен доход !Amarena написа:... защото плюс работата си, жената се справя идеално добре с още куп неща, докато мъжа почти нищо друго не прави (има и изключения, разбира се)А и това, което уж трябва да прави ,а именно да осигури добър доход (според въпроса), не винаги му се отдава...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Личното ми мение е следното : Ако аз някога се наложи да си стоя вкъщи и да не работя , ще изперкам....За това и няма да допусна това да се случи, колкото и доходен да е мъжа ми
Тук не става въпрос само за пари , а за социален живот
Вземете например жените по майчинство : ми те за 1-2 години се превръщат в мрънкащи, разплути, вечно недоволни и мърморещи лелички, които по цял ден си носят размъкнатите дрехии от деветия месец, ходят с необръснати крака и немити коси , защото виждаш ли "нямали време "...ба какво толкова правите , че нямате време бе....
Ежедневие тип пенсионерскоп живуркане не ми е по вкуса: трябва да има екшън.....не ме блазни идеята да ми е начертан деня еднообразно : кафе, сериал, съседката от Б вход за по кфе (отново), готвене, чистене,м пране и накрая мърморене пред мъжа ми , който се върнал скапан от работа, че картофките не получили нужната загоряла коричка, като в Бон апети на иван звездев....Опа, май яхнах метлата
сори

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сомец,по твоите сметки ще ми трябват 14 за седмица!som4o написа:7 - за всеки ден от седмицата по една

п.п. поне половината обаче да са на държавна работа+една бензинджийка!
То тогава ще трябва да направиме същата тема и д размениме местата на мъжете и женитеsapuna написа:Сомец,по твоите сметки ще ми трябват 14 за седмица!som4o написа:7 - за всеки ден от седмицата по една![]()
п.п. поне половината обаче да са на държавна работа+една бензинджийка!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
... и два буркана с кифтета!Nedeltcho Delev написа:Тъй,че щастието на едно семейство не се гради на някакви си доходи интернети и коли....отам насетне си е завист и алчност.

Последно промяна от sapuna на Сря Юли 29, 2009 9:57 pm, променено общо 1 път.
колеги тоя спор ми заприлича като спора за кокошката и яйцето кво да ви кажа всичко е много относително има мьже жени и жени мьже
всеки сам си прави сметка на какво е попаднал 

Това за майчинството го пуснах преди да погледна предните постове:) Маленке, нищо лично
Просто от ония дни си говорихме с една колежка и тя сподели,че нейното майчинство е продължило по-малко от година, защото просто този асоциален живот я е побърквал....Казвам асоциален, защото да висиш по парковете с разни вдебилени майки, които освен за морковчета и пюрета, памперси и куп простотии , за друго не говорят...не ще изперкаш, ами ще олигофренясаш....
Неделчо, ти си наивно като мен

Просто от ония дни си говорихме с една колежка и тя сподели,че нейното майчинство е продължило по-малко от година, защото просто този асоциален живот я е побърквал....Казвам асоциален, защото да висиш по парковете с разни вдебилени майки, които освен за морковчета и пюрета, памперси и куп простотии , за друго не говорят...не ще изперкаш, ами ще олигофренясаш....
Неделчо, ти си наивно като мен