Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейството в днешно време
Модератор: dantho.mihov
Re: Семейството в днешно време
sapuna написа:... и два буркана с кифтета!Nedeltcho Delev написа:Тъй,че щастието на едно семейство не се гради на някакви си доходи интернети и коли....отам насетне си е завист и алчност.

- CERRUTI
- сериозен играч
1.-Ами щом си успяла да огрееш и във форума....или по точно да те осветли идеята за тази тема можеш сама да си отговориш!malena написа:успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
И успява ли българския мъж да осигури добър доход за семейството си?
2.-Има мъже и мъже,а и кой е казал че само мъжа трябва да осигурява доходи в семейството?

Да, и аз искам да му видя очичкитеCERRUTI написа:1.-Ами щом си успяла да огрееш и във форума....или по точно да те осветли идеята за тази тема можеш сама да си отговориш!malena написа:успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
2.-Има мъже и мъже,а и кой е казал че само мъжа трябва да осигурява доходи в семейството?

Според мен Неделчо е прав. За справка тук : http://vbox7.com/play:6b1d9226
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
1(червено). НЕ ПРЕМИНАВАЙ!2(зелено). ПРЕМИНИ!
Иначе по темата... кризата ни удари, ама още има любов и всичко се трае лесно.
Дано да не видим мизерията как е 'щото не са големи приятелки с Любовта...
Иначе по темата... кризата ни удари, ама още има любов и всичко се трае лесно.
Дано да не видим мизерията как е 'щото не са големи приятелки с Любовта...

Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
-
- новобранец
Аз бих разменил местата;1. НЕ не всяка българска жена огрява навсякъде! ЗАЩО? Защото Българският МЪЖ все някак,с цената на туй-онуй успява да задоволи нуждите на недоволното същество до себе си. 2.ДА,след като по кафетата е пълно с "безработни" майки дори и след период на майчинство,добре облечени и с нищо непоказващи бедност.Така,че драги момичета радвайте се на това,което имате от нас,ако не, запретнете ръкави,че да имате думата.Лично мнение,неангажиращоAmarena написа:1(червено). ДАmalena написа:Пускам тая тема ,защото няма кой знае колко теми за посещение /говоря за мен/.
Та мъже и жени ,другари и другарки ,кажете според вас,
успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
2(зелено). НЕ
-
- новобранец
Истината , Другарки и Другари и почитаеми новомногоуважаеми Господ аи Вие любезни ми Госпожи е че християнското семейство в по цивилизованите общества е в разложение.За разлика от вас ние нямаме проблеми със семейството, напротив имаме си мюсюлманска фамилия в разцвет.Уточнявам че макар и простовати не сме съвсем неграмотни и невежи и въпреки това не сме в разложение.Доетете се защо.
Аз лично не се сещам,би ли обяснил ?!
-
- вече хвърля и на тежко
Може и да си прав,но ако имах избор не,неahmeddogan написа:Истината , Другарки и Другари и почитаеми новомногоуважаеми Господ аи Вие любезни ми Госпожи е че християнското семейство в по цивилизованите общества е в разложение.За разлика от вас ние нямаме проблеми със семейството, напротив имаме си мюсюлманска фамилия в разцвет.Уточнявам че макар и простовати не сме съвсем неграмотни и невежи и въпреки това не сме в разложение.Доетете се защо.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
.........
Последно промяна от чуруликпенчо на Чет Юли 30, 2009 5:15 am, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- новобранец
ahmeddogan написа:Истината , Другарки и Другари и почитаеми новомногоуважаеми Господ аи Вие любезни ми Госпожи е че християнското семейство в по цивилизованите общества е в разложение.За разлика от вас ние нямаме проблеми със семейството, напротив имаме си мюсюлманска фамилия в разцвет.Уточнявам че макар и простовати не сме съвсем неграмотни и невежи и въпреки това не сме в разложение.Доетете се защо.

Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Е колегата каза НЕ СЪВСЕМ все пак,стават грешкиivelinivanov74 написа:ahmeddogan написа:Истината , Другарки и Другари и почитаеми новомногоуважаеми Господ аи Вие любезни ми Госпожи е че християнското семейство в по цивилизованите общества е в разложение.За разлика от вас ние нямаме проблеми със семейството, напротив имаме си мюсюлманска фамилия в разцвет.Уточнявам че макар и простовати не сме съвсем неграмотни и невежи и въпреки това не сме в разложение.Доетете се защо.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Сакси, ам'че темата не е заключена? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- и господ не е толокова добър
Работещите жени са достойни за уважение.Това да ходиш на работа, да си вършиш след това и домакинската работа(която е прекалено много).Това да се занимаваш с детето и чак тогава да отделиш време за себе си, наистина трябва да се уважават.Неупреквам жените които са намерели лесния начин, въпрос на личен избор.Обаче, всяка една жена-мъж с достойнство, трябва да работи и да вади пари. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз пък познавам мъже,които връщайки се от работа започват да готвят,щот благоверната не може/иска/,после и чиниите измиват,щот благоверната я боли кръста от "тва дете дето се е срастнало с нея".После приготвят детето за сън,че на нея и е писнало да сменя памперси цял ден.
Има и обратния вариант,така,че-кой както си го направи....
Има и обратния вариант,така,че-кой както си го направи....

Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!