Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Специалните чепарета!!!
Модератор: sestrata
Хей Калканчо,не те знам кой си ,но консервативни рибари като тебе не прокопсват. Може би те е яд ,че не си се докопал до "специалните " чепарета? За моята поръчка чаках една седмица и я тествх днес - на Болата бях днес, времето беше ад. Бях с двама такива като тебе - никуму неизвестни "капацитети" ,какъвто съм и аз , но те мълчаха до края на риболова! Няма да им споменаван имената, единият се има за майстор на чепаретата. Гледаха като ударени от гръм!
ДЕЛИ искам да ти благодаря за информацията и за това ,че ми отвори очите! Да си жив и здрав и само едри и много!
Хубаво е да се пишат ПОЛЕЗНИ И ПРОВЕРЕНИ неща!
ДЕЛИ искам да ти благодаря за информацията и за това ,че ми отвори очите! Да си жив и здрав и само едри и много!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей тва момче ме кефи!!! Браво !!! Имаш самочувствие и хъс !!!kalkan4o написа:.......ми приличате на деца които вярват в дядо коледа......Мога да пиша толкова много но някой хора ще ми кажат че само филосовствам.
.....Може да не разбирам от риболов може да не разбирам от чепарета обаче разбирам от "бизнес" и се опитвам да ви предпазя от лъжците.
Ама карай по-кротко, понеже са много докачливи и "нежни души"

На разлай куче ми прилича цялата работа !!!
...влизам със 100 кинта в ръчичка , моля ти се и нито ги има ...нито някой иска да ги вземе тези кинти за няколко чепарета - егати работата....амчи аз изгорих вече бензин поне за 5 такива да ходя да обикалям по магазините и да ги търся

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хей mic,и аз не те знам кой сиmic написа:Хей Калканчо,не те знам кой си ,но консервативни рибари като тебе не прокопсват. Може би те е яд ,че не си се докопал до "специалните " чепарета? За моята поръчка чаках една седмица и я тествх днес - на Болата бях днес, времето беше ад. Бях с двама такива като тебе - никуму неизвестни "капацитети" ,какъвто съм и аз , но те мълчаха до края на риболова! Няма да им споменаван имената, единият се има за майстор на чепаретата. Гледаха като ударени от гръм!

Няма да споря с вас повече както каза дурумов някой от вас са докачливи и "нежни души" да не стане някой спор,макар и в него да се ражда истината ама то ква истина ще се роди като вие си знаете само своето така и аз моето

НАСЛУКА и да ги късате със супермодерните си безбожно скъпи флуокарбонови чепарета

За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
Хе,хееее начетох се на небивалици !!!!
Флуоро-карбони, зелени ламета и незнам си какво още. Стига Бе Риболовци, изрснал съм в морето !!!!! От както се помня все на чепаре от юрдек хващам, а съм виждал какви ли не чепарета.
Тези писаници и хвалебствия на " специалните чепарета" не ви ли звучат като скрита реклама ? И най-накрая, уж , междудругото, еди-кой си ги продавал вече. Ама си заслужавало, все-пак цената

Флуоро-карбони, зелени ламета и незнам си какво още. Стига Бе Риболовци, изрснал съм в морето !!!!! От както се помня все на чепаре от юрдек хващам, а съм виждал какви ли не чепарета.
Тези писаници и хвалебствия на " специалните чепарета" не ви ли звучат като скрита реклама ? И най-накрая, уж , междудругото, еди-кой си ги продавал вече. Ама си заслужавало, все-пак цената

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Калканчо, моето момче .... отказах се да ги преследвам или вързвам тези чепарета
... но обикаляйки по магазините да кажа само за сведение на отворените вълшебници на клатенето от лодка, че само рибарския елек на гърба ми струва 200 лева барабар със съдържанието на джобовете му.
....И никви вълшебни цени не могат да ме уплашат, като става въпрос за такъми. Но тази тъпа фукня искам да я извадя на показ пред всички и да им кажа, че като си яде рибата и я има можеш да духаш супата и с най-скъпите такъми - разбирай и чепарета.
Вчера бях на БЯЛА и хората разбиваха сафрида по обяд на 500 м. от буната - аз бях на буната(пристанището с лице на ЮГ) и си хвърлях сбирото и горе и долу - рибата си ядеше - имаше и дълги риби и къси - демек - заргани и платерини(на флорокарбона на DUAL нямам пропуск или откачена/избягала риба) - резултата направо ме изкефи
... жена ми изкара още един скучен и дълъг плаж заради мен понеже не е рибарка ... но решенията за посоките ги взимам аз - и трябва да се изпълнява
и тя не се сърди защото с Входен билет за пристанището от 1 лев закарах риба на стойност поне 100 лева във фризера си!
Тръгнах си в 5 часа понеже свърших червеите
Вчера в 8.00ч. пред вълнолома във Варна мина едно стадо Афали - поне по 4, 5 метра бяха с курс на Север...тогава ми
и гаааааззззз на Юг ...щах да се спра ак в Созопол при Фиксера и Локала ... обаче плажуващата ми половинка ме забави и затова само 50 км. и бързо хвърляне точно в 9.30ч. - до 17. 00 ч. не спря да има удари дори - лодките направиха по 2 излизания - стояха на дрейф и биха яко сафрида - а аз човките - взех само най-едрите платерини, останалите дадох на едни любезни хора, паркирали до нас.
...айде сега НАСЛУКА НА ВСИЧКИ защото зизимания започна!!!

....И никви вълшебни цени не могат да ме уплашат, като става въпрос за такъми. Но тази тъпа фукня искам да я извадя на показ пред всички и да им кажа, че като си яде рибата и я има можеш да духаш супата и с най-скъпите такъми - разбирай и чепарета.
Вчера бях на БЯЛА и хората разбиваха сафрида по обяд на 500 м. от буната - аз бях на буната(пристанището с лице на ЮГ) и си хвърлях сбирото и горе и долу - рибата си ядеше - имаше и дълги риби и къси - демек - заргани и платерини(на флорокарбона на DUAL нямам пропуск или откачена/избягала риба) - резултата направо ме изкефи

Тръгнах си в 5 часа понеже свърших червеите

Вчера в 8.00ч. пред вълнолома във Варна мина едно стадо Афали - поне по 4, 5 метра бяха с курс на Север...тогава ми

...айде сега НАСЛУКА НА ВСИЧКИ защото зизимания започна!!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Добри чепарета по 1,20 лева има в рибарския магазин срещу старата Поща в Бургас...е май и те са китайски ама работят и са евтини...има да късаш на воля...тя рибата като стане "КАЛ"...не побира...дали е флуорокарбон за 10 кинта...или по левче и кусур...хахаха..
Каквито и чепарета да сложиш щом си с " КУНКИ В ГАЗУНКИ"... все ще си валат...

Каквито и чепарета да сложиш щом си с " КУНКИ В ГАЗУНКИ"... все ще си валат...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ни'са прави на отворен,...всички знаят, че чепарета рядко клатя - ами клатя други работи ...и най мн. русиДели написа:БатМилене, чепаретата с флуокарбоново влакно никога не са били 10лв. Влязъл си в заблуда защото Дурумов писа че давал на магазина дори 10 лева , но пак му отказали да му направят. Едно птиче ми каза че не са му приели поръчката защото го познават и само щял да ги хаби !

И не бяха за мен тия чепарета - най-много 1 само за адет да си взема