Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Бели риби или скобарчета, все едно. Това си е маломерна риба. И после.... не кълве.nick71 написа:Не са бели рибки, скобарчета са, погледнете им устата .
-
- сериозен играч
Да така си еgochona написа:Бели риби или скобарчета, все едно. Това си е маломерна риба. И после.... не кълве.nick71 написа:Не са бели рибки, скобарчета са, погледнете им устата .

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами отскачаш до Щръклево с кутийка бели червеи и ловиш .Има ги доста !!!galimn написа:от къде мога да си купя дребна таранка за стръв![]()
![]()
защото по магазините няма, продавали само зимата сега не
а трябва много казаха ми място където щуката взимала яко

п.п Според мен рибките са Морунаш

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Магазин делфин незнам дали го знаеш намира се след момо пред последния блок като излизаш отиваш към захарната.Малко кофти го обясних надявам се да го знаеш.galimn написа:от къде мога да си купя дребна таранка за стръв![]()
![]()
![]()
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
край стадион Дунав аз от там съм си купувал цената запоследно като ходих беши 0,2 леваEm1l написа:Магазин делфин незнам дали го знаеш намира се след момо пред последния блок като излизаш отиваш към захарната.Малко кофти го обясних надявам се да го знаеш.galimn написа:от къде мога да си купя дребна таранка за стръв![]()
![]()
![]()
на делфина няма проверих виж за магазина до Дунав не се сетих днес през обедната почивка ще отида да проверя дано да има че нямам време да ходя до щръклево да си ловя вече си стегнах багажа и утре поемам за остров Есперанто под гр.Оряхово последната информация от колега който в момента е там вчера за целия ден 8бр.щуки най малката 2кг. а най голямата 6кг. направо нямам търпение да стъпя на островаplamen_88 написа:край стадион Дунав аз от там съм си купувал цената запоследно като ходих беши 0,2 леваEm1l написа:Магазин делфин незнам дали го знаеш намира се след момо пред последния блок като излизаш отиваш към захарната.Малко кофти го обясних надявам се да го знаеш.galimn написа:от къде мога да си купя дребна таранка за стръв![]()
![]()
![]()

Дребни таранки при Сунай, дано те познава обаче 

познаваме се но няма не е взимал защото сега в жегите много умирали и на Дунав магазина не работиkutinchev написа:Дребни таранки при Сунай, дано те познава обаче

Рибарника в Цар Калоян предлага платен риболов . Има много риба , но в момента заради жегите не кълве особено .
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
Кой рибарник точно, тоя който е на входа или тоя дето е след края на Цар Калоян? Преди 2 месеца ходих, но тоя дето е след края не пускаха рибари, а там предните години беше най-добрия водоем в областта
Колеги, дайте някакво инфо за Тетово. Какви са условията, каква риба се лови на каква стръв най-добре, някакви специфични особености на водоема ако има такива?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
купи си днеска едно утро и ще разбереш обаче незнам колко е вярна информациятаkutinchev написа:Колеги, дайте някакво инфо за Тетово. Какви са условията, каква риба се лови на каква стръв най-добре, някакви специфични особености на водоема ако има такива?
Благодаря предварително!

Очаквам още мнения?
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Що се занимаваш с глупости
Ходи да си търсиш истинските риби не си губи времето

Ходи да си търсиш истинските риби не си губи времето