Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
durumov написа:аз си викам тука сега ще вали трещи от желаещи от БГ републиката...а пък то.....
.........Егати ТИШИНАТА ... пък навитаците чет нямаха уж....![]()
![]()
Абре отци ква ВАРНА ОУПЪН, като това Кранево е в Добричка община...

Що тъй "заровихте кучето" в Едерне...

Дурумия смени табелата с " ЕДЕРНЕ БАЛЪК" 2006
Да бехте отишли в Констанца...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тамън да 'земеш някой награда, бе...batmilen написа:...ама май доста бургазлии няма да дойдат...далечко им е Кранево...![]()

...стига бе..... дребни букви, ама едри риби ще се извадят !!!!!Дели написа:.........но с по едри букви , че вчера си изгубих време да чета на една пенсия дето си забравил очилата.

ЕДИН ГЕНЕРАЛЕН ВЪПРОС МЕ ГЛОЖДИ ОБАЧЕ И ТОЙ Е :
НА БРОЙКИ ИЛИ НА КИЛО ЩЕ МЕРИМ ?

Ей туй на оперативката го изтървах. Да казва Жорето.... аз мисля да е на бройки - ама дали е правилно - защото ще се лови илария, заргана, чернокоп ако тръгне дотогава или попчета - кво друго.
Аре мислете !!! Или пак да правим оперативка някъде - Митака знае супер кръчма за без пари

А батито да си купи Българо-Румънски разговорник - Че май фаче Милинеску домнуле ?
Последно промяна от durumov на Вто Сеп 05, 2006 10:36 am, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Ей ЗизиБалък Пехливан...зе да се подмокряш нещо си от страх, че ще се изсипем цялата Бургаска кохорта Морски Вълци...пуснах анкетка ...кой иска да дойде с автобус до Кранево...хем бирка на корем...хем кеф и риболов...
Да земе Локалчо да тури една реклама на Шоуто на вратата на магазин Рибар...
не само да брои мазни банкноти зад тезгяха...
хахаха...опитах се да се свържа с него по телефона, ама от клиенти не може да вдигне глава...
Гата домнуле Дурумеску...да не земеш да направиш "Напой"...хахаха...и внимавай, че Власите се давят на края на Дунава...нали гледа мача в Констанци...
да не земеш нещо да оплескаш Едерне Балък 2006... 
Да земе Локалчо да тури една реклама на Шоуто на вратата на магазин Рибар...

Гата домнуле Дурумеску...да не земеш да направиш "Напой"...хахаха...и внимавай, че Власите се давят на края на Дунава...нали гледа мача в Констанци...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Охаааа.... ко ми опъваш бе.....ти си бил на ТИ ..........с Румънския пък се дърпаш
Сега прочетели ко'писах по-горе "КАК ЩЕ МЕРИМ ???" на кило или бройки - не размивай темата в лакардии, тях можем да си караме до безкрайност - дай по същество
Митааааакккккк !!!! казвай къде беше кръчмата и да сядаме да я решаваме тази "задача"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

той сега е сигурно в морето и трепе сафрида - вързал си сам от вълшебните чепарета

p.s. 2 дни ще отъствам - търсете ме на тел. ако има нещо!

Сега прочетели ко'писах по-горе "КАК ЩЕ МЕРИМ ???" на кило или бройки - не размивай темата в лакардии, тях можем да си караме до безкрайност - дай по същество

Митааааакккккк !!!! казвай къде беше кръчмата и да сядаме да я решаваме тази "задача"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

той сега е сигурно в морето и трепе сафрида - вързал си сам от вълшебните чепарета

p.s. 2 дни ще отъствам - търсете ме на тел. ако има нещо!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Да ходих за риба с новите чепарета адаш. Един гол ..й . Минавам на страната на невярващите , все пак аз нямам риболовен билет и следователно нямам право да лъжа.Бирарията се нарича " Боцмана " , намира се срещу бившия дом на транспортните работници сега Морска администрация. Колкото до измерването на рибата , мисля че се мери един път количеството , втори път размера поне в подводния риболов мисля е така.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ши'им дам аз едно меренеMitaka написа:...........мисля че се мери един път количеството , втори път размера поне в подводния риболов мисля е така.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Mitaka написа:.... поне в подводния риболов мисля е така.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
На Кранево наистина е по-добре от Варна.Там по това време вече се обезлюдява откъм туристи по причина че там ходят предимно българи, а по това време децата са тръгнали вече на училище.Местните не се интересуват от риболов по буните, те по това време броят спечелените през лятото пари . Освен това са само около 25 км от Варна . Не знам обаче дали има кръчмета около тази Краневска буна за която става въпрос , последно съм ходил там преди да почнат да строят буните. Уважаеми г-н ДУрумов влезте си ролята на организатор и дайте повече разяснение за мястото на съзтезанието , трябва ли участващите да си носят бира и суха храна или има наблизо кръчма?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
баткааааааааааааааааа.......
кви билети бреееееййййй
кви 5 леваааааааааааааааааа.....
....ела ми ела....... ВСИЧКО Е ФРИИИИИИИИИИИИИИ.....БЕ МИСКИНИНО!!!..........САМО СИ ДОТЪТРИ ЗАДНИКА.... 2ПРЪЧКИ И ТИ САМИЯ = ОБЩО 3 СТАВАТ - РАЗРЕШАВАМ ТИ
КРЪЧМА ДО КРЪЧМА Е АЛЕЯТА ПРЕДИ БУНИТЕ - ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ВЕЕЕЕЕЕ !!! ЗА ЕВТИНИ ХОТЕЛЧЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ !!! МИ ТВА Е ТУРИСТИЧЕСКО СЕЛО - МАЛКО Е БАНАЛЕН ПЪТЯ...ПОНЕЖЕ ОТИВАШ НА СЕВЕР - А ПЪК ВСЪЩНОСТ КАРАШ КЪМ ЗЛАТНИТЕ ПЯСЪЦИ - ГОЛЯМ КУДОШ СТЕ...АМА ....АРЕ ЧАКАМ ВИ, МИСКИНИ ТАКИВА !!!
кви билети бреееееййййй

кви 5 леваааааааааааааааааа.....

....ела ми ела....... ВСИЧКО Е ФРИИИИИИИИИИИИИИ.....БЕ МИСКИНИНО!!!..........САМО СИ ДОТЪТРИ ЗАДНИКА.... 2ПРЪЧКИ И ТИ САМИЯ = ОБЩО 3 СТАВАТ - РАЗРЕШАВАМ ТИ

КРЪЧМА ДО КРЪЧМА Е АЛЕЯТА ПРЕДИ БУНИТЕ - ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ВЕЕЕЕЕЕ !!! ЗА ЕВТИНИ ХОТЕЛЧЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ !!! МИ ТВА Е ТУРИСТИЧЕСКО СЕЛО - МАЛКО Е БАНАЛЕН ПЪТЯ...ПОНЕЖЕ ОТИВАШ НА СЕВЕР - А ПЪК ВСЪЩНОСТ КАРАШ КЪМ ЗЛАТНИТЕ ПЯСЪЦИ - ГОЛЯМ КУДОШ СТЕ...АМА ....АРЕ ЧАКАМ ВИ, МИСКИНИ ТАКИВА !!!