Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Има ли желаещи за Кранево от Бургас и региона...
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Има ли желаещи за Кранево от Бургас и региона...
Има ли желаещи от Бургас и региона... за състезанието в Кранево на 23 септември...
Ако има по-удачно е да се организираме и наемем автобус или микробус...да не се татрузим до там и обратно с колите си...по-безопасно е ......а и биричка ще пийнем на корем...

Ако има по-удачно е да се организираме и наемем автобус или микробус...да не се татрузим до там и обратно с колите си...по-безопасно е ......а и биричка ще пийнем на корем...

Последно промяна от batmilen на Чет Сеп 07, 2006 10:20 am, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ела...ела...батМилене ....
ела, каубойче южно
не обръщай гръб само заради един микробус
чи'6и стане опасно ....батка
и по малко бирички по пътя да'ни ти са видят рибите пъстри
в Кранево !!! хе...хе...хе 

ела, каубойче южно

и по малко бирички по пътя да'ни ти са видят рибите пъстри

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Local
- учете се от него
Поради засиления интерес към турнира Варна Оупън всички частни превозвачески компании отказват да транспортират пътници, понеже ще са заети с гледането на прякото предаване на турнира по Канал 1 , БТВ и Евроспорт. Заради турнира президентра Първанов отмени визитата си в Норвегия и ще присъства на турнира , наблюдавайки го от Вип ложа заедно с още сумати вип-персони от БГ и международния риболов. Заложните къщи от днес са с коефициент за победа на северняците 10.00 , а на южняците 1.00. Поради засиления интерес в цяло Кранево кръчмите се запасяват с бири , кебапчета и питки, изграждат се палаткови лагери и трибуни по цялата дължина на буната. Домакините от Варна специално са селектирали групичка мъжоретки , която ще разведрява г-н Дурумов , заради колосалното му капо , което се очаква да покаже на турнира. Подготвя се специална Тилна група , която да подкрепя състезателите с пържоли , студена бира и пържени картофи.
Молим състезателите да не хващат повече от 30кг. зарган на човек... тъй като средствата предвидени за зарибяване бяха изчерпани бульон трезве и фреш от зелева чорба!!!
Молим състезателите да не хващат повече от 30кг. зарган на човек... тъй като средствата предвидени за зарибяване бяха изчерпани бульон трезве и фреш от зелева чорба!!!
Клавиатура риба не лови!!!
Ех Локалчо батювото, пак се изяви като ХАРИ ПОТЪР...хахаха...
Ех мечтииии...то не видиш ли, че няма интерес от Бургаска страна за тая ИНИЦИАТИВА...
Ще си остане май тази среща-купон само за варненнци...
... и приходящи туристи с пръчки и рибарски такъми...
И пиши на трезва глава, че току виж ти се расърдил пак чичко ти Митко Дурумов ....

Ех мечтииии...то не видиш ли, че няма интерес от Бургаска страна за тая ИНИЦИАТИВА...

Ще си остане май тази среща-купон само за варненнци...

И пиши на трезва глава, че току виж ти се расърдил пак чичко ти Митко Дурумов ....

- Михалич
- ще става разбирач
Специални заграждения от блиндиран джам са предвидени за да вардят президента и височайшите особи от народната любоф, а и за да не им фръкнат фесовете от бурните северни ветрове - чух тая новина по Ската.Local написа:Поради засиления интерес към турнира Варна Оупън всички частни превозвачески компании отказват да транспортират пътници, понеже ще са заети с гледането на прякото предаване на турнира по Канал 1 , БТВ и Евроспорт. Заради турнира президентра Първанов отмени визитата си в Норвегия и ще присъства на турнира , наблюдавайки го от Вип ложа заедно с още сумати вип-персони от БГ и международния риболов. Заложните къщи от днес са с коефициент за победа на северняците 10.00 , а на южняците 1.00. Поради засиления интерес в цяло Кранево кръчмите се запасяват с бири , кебапчета и питки, изграждат се палаткови лагери и трибуни по цялата дължина на буната. Домакините от Варна специално са селектирали групичка мъжоретки , която ще разведрява г-н Дурумов , заради колосалното му капо , което се очаква да покаже на турнира. Подготвя се специална Тилна група , която да подкрепя състезателите с пържоли , студена бира и пържени картофи.

Селяни от провинцията /като мен/ приемате ли - Южния отбор?

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- Михалич
- ще става разбирач
Да де -
"щото к'вото е далеко от Морето си е за съжаление .... "
-провинция.
И в тая връзка аз съм селянин - провинциалист - за съжаление!
Тати - не можа ли край морето да се засели - че и аз да се родя там?!
- квото -такова!
а и + туй ти си от Северния отбор - що се обаждаш?
- аз питам за Южния

"щото к'вото е далеко от Морето си е за съжаление .... "
-провинция.
И в тая връзка аз съм селянин - провинциалист - за съжаление!

Тати - не можа ли край морето да се засели - че и аз да се родя там?!

а и + туй ти си от Северния отбор - що се обаждаш?

- аз питам за Южния

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма страшно....нъл'ни миришеш на чесън.......Михалич написа: Тати - не можа ли край морето да се засели - че и аз да се родя там?!![]()
![]()
- квото -такова!.....lol:

...а пък....
Батката сгрешил Датата на Анкетата !
Да не се подведат хората и да дойдат един ден по-късно:
Варна Опън - КРАНЕВО - 23ти Сптември - Събота - начало 9.00ч.
... и да си вземете хубави обуща, че ще стоим кацнали кат'чайки по тетраподите - ко'да се прави ...там е рибата

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Михалич
- ще става разбирач
То на "нашто" Бате всичко му е простено - касметлия човек е - като другото Бате. И чар си има и изказ приятен.
Виж го само-
"Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 10:47 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Питай г-н Нафарфорения ...се ми я през оная работа как ще мерим рибата... ВАЖНОТО Е СЕЙР/ШОУ/ ДА ИМА!
Ми ти що питаш за меренето...нъл от Несебър си имаш обица на ухото...хахаха...

Виж го само-
"Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 10:47 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Питай г-н Нафарфорения ...се ми я през оная работа как ще мерим рибата... ВАЖНОТО Е СЕЙР/ШОУ/ ДА ИМА!
Ми ти що питаш за меренето...нъл от Несебър си имаш обица на ухото...хахаха...

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а...а...аааа.......... гамашите не помагат за това за което писах...Кузмииииичччч !!!
....ами трябват обуща, дето не се плъзгат и си стоиш стабилно на мястото, а ако речеш да скочиш от единия на другия тетрапод - да не стане така, да го цункаш или прегърнеш .... защото много боли, мой човек! Питай 'ма мене
2 пъти съм намирал по 5 лева дървени така, като единия път бях и със счупена пръчка...а тя мий'по мила ... ама и другите са тъй.
Случаи такива, колкото щеш !!! Така, че УМНАТА ЕЙ !!!
....ами трябват обуща, дето не се плъзгат и си стоиш стабилно на мястото, а ако речеш да скочиш от единия на другия тетрапод - да не стане така, да го цункаш или прегърнеш .... защото много боли, мой човек! Питай 'ма мене

Случаи такива, колкото щеш !!! Така, че УМНАТА ЕЙ !!!
- Михалич
- ще става разбирач
То хубаво - Ст.Загора в Бургаска Кааза - ама 200 км. са си 200 км.
Майката му е глобалното затопляне - да измести бъргаския залив по-към нас.
Обаче пък да не ви залее вас, а?
Внучетата ще видят сигурно туй явление природно. Мойто Петърчо - например ще вика на Ванко - комшичето - отивам на 2 рия байр на Аязмото за лефер - ще дойдеш ли с мен
По темата: от Бургаския дап ще пущят ли рейс някъв за Кранево оупън - аз, ако мога да дойда бих патувал до Бургас.

Майката му е глобалното затопляне - да измести бъргаския залив по-към нас.

Внучетата ще видят сигурно туй явление природно. Мойто Петърчо - например ще вика на Ванко - комшичето - отивам на 2 рия байр на Аязмото за лефер - ще дойдеш ли с мен

По темата: от Бургаския дап ще пущят ли рейс някъв за Кранево оупън - аз, ако мога да дойда бих патувал до Бургас.
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!