Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

на Панчарево в момента
Модератор: sapuna
- vlado_fidera
- новобранец
на Панчарево в момента
Току що се връщам от Панчарево и искам да Ви, кажа че дава каракуда с тегло от 0,300-1,00 кг, шараните са с тегло около и малко над килограм, бабушка, уклей,костур.Бях в участъка преди моста на гребната база на ЦСКА веднага след железното мостче.Наловихме добро количества костур на земен червей.На рибе не е много активен/поне днес/.Дълбочина 1,50 м, станционарна плувка, кука № 8 тъмно синя/морски тип.Колегата до мен улови няколко шаранчета с тегло видимо под 1 кг , които върна обратно във водата.Улови обаче една каракуда с тегло над 700-800 гр.Удара бе на плочки кюспе с ароматно тесто м/у тях истръв царевица на куката над плочките кюспе.Имах удар на фидера , но така и не можах да извадя рибата поради това че влезна в подводната растителност и беше просто безнадеждно да я извадя от там.Така и било писано.Продължават набезите на "парашутистите", които съсипват част от рибните запаси на този водоем.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Re: на Панчарево в момента
Абе тия парашутисти що не хванат да скочат от самолет да видим дали ще се отворят парашутите
!!! Колега тел. на ИАРА нямаш ли го?

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще ме извинявате много,но и да има телефона на Иара какво? Няма да направят нищо . На Батак бях свидетел как от Иара(с джипа на иара,който рпавеха проверка за билетите)как си хвърляха цапало.bobir написа:Абе тия парашутисти що не хванат да скочат от самолет да видим дали ще се отворят парашутите![]()
!!! Колега тел. на ИАРА нямаш ли го?
- vlado_fidera
- новобранец
Имам го , но на няколко пъти са оставали безмълвни на обажанията.Една сутрин мой колега е видял служители на СОТ да вадят мрежа м/у платеното и дигата в малкото водоемче.Обадил се където трябва и те му казали че няма какво да направят щом не са ги хванали на момента
.А за паршутистите ще е така докато не хванат някой бабаит който да плати за гяволъка на него и на такива като него.

НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
Владо ,звъниш на 112 и на ИАРА
,но може и само на 112 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Колега в това водоемче и 10 мрежи да пуснат риба няма да хванат....Най добре пращайте парашутистите там да ловят все едно има голяма риба,освен да си изпокъсат парашутите и да хванат някоя слънчевка друго няма да направятvlado_fidera написа:Имам го , но на няколко пъти са оставали безмълвни на обажанията.Една сутрин мой колега е видял служители на СОТ да вадят мрежа м/у платеното и дигата в малкото водоемче.Обадил се където трябва и те му казали че няма какво да направят щом не са ги хванали на момента.А за паршутистите ще е така докато не хванат някой бабаит който да плати за гяволъка на него и на такива като него.

А откъм трибуните какво е положението?
Излизат ли рибки?
Излизат ли рибки?

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Koлега, къде е това място-голямото езеро или малкото , западно от платеното

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
До платеното има едно малко,това е бившия плаж.Преди бяха на едно с платеното но после бяха източени до дъно и платеното го заградиха.Ако ще ловиш риба лови в голямото езеро,в малкото има само жаби и слънчевки 

Водата е спаднала доста.
От 6 до 11:30 до моста на втичалото имах само две кефалчета по 12-15cm на плувка, които и сега могат да бъдат намерени на съшото място
Имах и един удар на блесна, но празен.
Не сиакше бял, шарен, торен... дори жито и хляб пробвах...
А и край мене беше така.
ПП
Ще си позволя едно лирическо отклонение...
Защо трябва да е така мръсно и осрано?
Защо трябва да смърди на всичко друго, но не и на борова гора, при положение, че човек върви през такава?
Абе хора - осъзнайте се! От втичалото почти до станата се разходих в търсене на позиция по обед и пак наобратно... Доста се погнусих... А съм ловил в какви ли не дупки...
А фактът, че един "чичо" влезе в реката точно срещу мен и взе да се плицика просто ме потриса, събрах си багаджериите и обратно в града... На забележките ми, както и на колегите край мен, "чичото" само казваше - "Малко само, аз тука само малко да се намокря" и в последствие си придърпа дрешките да ги перне малко

После извади две бирии грижливо ги топна до себе си да се изстудят...
А аз за какво ставах в 4?... А "чичото" видимо преминал трудовата възраст, макар да има цяла седмица, точно днес и точно там реши да си прави спа процедури...

От 6 до 11:30 до моста на втичалото имах само две кефалчета по 12-15cm на плувка, които и сега могат да бъдат намерени на съшото място

Не сиакше бял, шарен, торен... дори жито и хляб пробвах...
А и край мене беше така.
ПП
Ще си позволя едно лирическо отклонение...
Защо трябва да е така мръсно и осрано?
Защо трябва да смърди на всичко друго, но не и на борова гора, при положение, че човек върви през такава?
Абе хора - осъзнайте се! От втичалото почти до станата се разходих в търсене на позиция по обед и пак наобратно... Доста се погнусих... А съм ловил в какви ли не дупки...
А фактът, че един "чичо" влезе в реката точно срещу мен и взе да се плицика просто ме потриса, събрах си багаджериите и обратно в града... На забележките ми, както и на колегите край мен, "чичото" само казваше - "Малко само, аз тука само малко да се намокря" и в последствие си придърпа дрешките да ги перне малко

После извади две бирии грижливо ги топна до себе си да се изстудят...
А аз за какво ставах в 4?... А "чичото" видимо преминал трудовата възраст, макар да има цяла седмица, точно днес и точно там реши да си прави спа процедури...

Колега Златев,отклонението ти е много уместно.Просто Панчарево не става за риболов събота и неделя,в жегите дори и през седмицата.Пълно е с разни ''чичковци'' и ''лелички'' объркали езерото с морето които си мислят че могат да си правят квото си искат и никой не го е грижа за нас риболовците.Аз съм имал случка да ловя риба а на няколко метра от мен 2 малки гаменчета и баща им да хвърлят камъни в водата.Няма спокойствие от нагли туристи и това е 

Бе к'ви камъни бе...
вчера надвечер реших да се поразходя по реката над Панчарево
За половин километър се натъкнах на 4 или 5 съвокупляващи се двойки, 2 палатки, пране проснато на моста, есхибиционист, три пияни компании и безброй пенсионери. Колко бързо си събрах въдицата и се изнесох в най-близката кръчма да давя спомена от лошите гледки с бира и цаца не е истина...
И това е в петък..
За половин километър се натъкнах на 4 или 5 съвокупляващи се двойки, 2 палатки, пране проснато на моста, есхибиционист, три пияни компании и безброй пенсионери. Колко бързо си събрах въдицата и се изнесох в най-близката кръчма да давя спомена от лошите гледки с бира и цаца не е истина...
И това е в петък..
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
При теб е било по злеКърцата написа:Бе к'ви камъни бе...
И това е в петък..

Колега Кърца, след гореизложените от теб преживелици тотално ми се смени полюсът на мнението
То бива бива бащиния, ама... не им ли идва на ум, че след 2 седмици максимум пак ще са там и никой няма да им е изринал лайнцата, а те пак ще си спят в тях и пак ще си струпат нови купчинки...

То бива бива бащиния, ама... не им ли идва на ум, че след 2 седмици максимум пак ще са там и никой няма да им е изринал лайнцата, а те пак ще си спят в тях и пак ще си струпат нови купчинки...