Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейството в днешно време
Модератор: dantho.mihov
Re: Семейството в днешно време
Да не си сбъркала сайта нещо???? Има сайт който се казва ::http://www.mama.btv.bg/forum/malena написа:Пускам тая тема ,защото няма кой знае колко теми за посещение /говоря за мен/.
Та мъже и жени ,другари и другарки ,кажете според вас,
успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
И успява ли българския мъж да осигури добър доход за семейството си?
Има и други сайтове в които има теми за тебе!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
GODzillata написа:Жени, ние тук всички сме безделници, които ако изкараме пари - ги харчим за такъми, а вместо да домакинстваме - ходим за риба.
Има обаче и рецедивисти, които освен че са рибари, са и ловци...цялата година е разпределена между двете хобита и жените не им виждат очите!
Баси хората, срам ме е, че съм мъж!![]()

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- новобранец
Ето това е истината, момчета и момичета!glushaka написа:Аз съм от тези дето мият чинии понякога,а и обичам да се развихрям из кухнята от време на време,защото го мога.Знам как се пуска пералнята и за какво се използва прахосмукачката.Сменял съм пелени и памперси,когато му беше времето.Това не ме прави по-малко мъж,а още по-малко жена.Жената пък/моята/ пуши,пийва умерено,не може да готви,ходи с панталон,кара кола,псува некадърниците по светофарите и им показва среден пръст,до скоро изкарваше два пъти повече пари от мен.Това не я прави по-малко жена,а още по- малко мъж...За какво спорим колеги?Кой е по-по-най?И кой-колко? И какъв е смисълът? Когато всичко е ОК,а дори и когато не е и имаш човек до себе,на когото можеш да разчиташ за всичко и винаги,когато знаеш,че някой те чака и живее с твоите кахъри и радости,когато някой те обича и ти го обичаш - какво друго,какво повече?Всичко друго е вятър и мъгла.Най-страшното е да си богат и сам.

Лично за мен мъж, който не може да сготви, почисти, изпере, изглади е неподготвено за живота същество (в повечето случаи маминото момче)
По същата схема жена, която не може да си осигури финансова независимост не е готова за да има права на пълнолетен гражданин.
Въпроса с децата е съвсем отделен. Отглеждането на детето докато то стане достатъчно голямо за социализиране (детска ясла/градина) си е full -time работа и то много отговорна, време-и-сили-отнемаща и важна. Хубаво е майката да жертва малко време от кариерата си за да може да кърми детето възможно по-дълго. След това вече майчинството може да се прехвърля и на бащата, така че проблема с разделението на половете отпада...
А и според мен въпроса е изначално неправилно зададен -- кой казва, че жената трябва да пере и готви а мъжа да носи кинти??? Както казах по-горе с изключение на около година време за раждане и поотглеждане (кърмене) на дете (което мъжа физиологически няма как да свърши) не виждам защо трябва да се разделят така задачите

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ако има такъв мъж,който не може да изпълнява нормалните домакински задължения,то за мене той е "мамино детенце",което никога не се е откъсвало от полите на родителката си до момента,в който се е оженил.
А жените според мен прекалено много се оплакват!Нали през цялото време ни надуват главите с течения като феминизма,с идеи като еманципацията на жената....Е,следователно избора си е техен.Аз лично съм много доволен от моята,защото сме напълно равни в общите си задължения,а аз си се грижа за мъжките ,а тя за женските.И така трябва да бъде!!
ПП.Имах отавна един приятел,който казваше:"Ако някоя жена иска да е равна с мен-първо да се научи да носи на бой колкото мен"!
А жените според мен прекалено много се оплакват!Нали през цялото време ни надуват главите с течения като феминизма,с идеи като еманципацията на жената....Е,следователно избора си е техен.Аз лично съм много доволен от моята,защото сме напълно равни в общите си задължения,а аз си се грижа за мъжките ,а тя за женските.И така трябва да бъде!!
ПП.Имах отавна един приятел,който казваше:"Ако някоя жена иска да е равна с мен-първо да се научи да носи на бой колкото мен"!

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- ще става разбирач
Петьо, в своя профил си посочил като интереси риболова и семейството...Ти си уважаван и известен съфорумник и макар,че темата не е рибарска ,а социална,аз лично много бих се радвал ако споделиш своето мнение.Как са при теб нещата?петко стоянов написа:Баси темата
...
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- ще става разбирач
А един мой приятел от Ст.Загора казваше:"Каква стана тя? Търсихме жени,които да готвят като майките ни,а намерихме такива,които пушат и пият като бащите ни!"dimitar_dv написа:ПП.Имах отавна един приятел,който казваше:"Ако някоя жена иска да е равна с мен-първо да се научи да носи на бой колкото мен"!

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- научил се да хвърля
Неделчо....евала за мнението ти....хареса ми ....
Амарена ,за доста неща не мога да се съглася със теб.
Първо не всички жени са мрънкащи ,когато са в майчинство...
С големия се върнах на работа като стана на 1г.
Малкия днес му беше първи ден на ясла а е на 2г. и няколко дена.
Ако искаш вярвай ,не ми е тежко да си гледам детето в къщи толкова време....
Не съм изнервена /е понякога се случва ,но ми покажи човек ,който не са му опънати нервите от време на време/.
Иска ми се вече да се върна на работа ,но ще ми липсва това да прекарвам деня с децата си.
Та по принцип съм човек ,които не може без работа.
За това в къщи винаги е ушетано и всичко останало....
За това успявам и да седна на компа....
И не е лесно да се гледа дете....психически е натоварващо.....особено ако е ревящо денонощно.
Поздравявам мъжете ,които успяват да помогнат на жените си.....
Всеки има нужда от разнообразие.
П.П. Амарена и това ,че ходят майките некъпани с мръсни коси и нямат време за себе си,
не е вярно.
Нямат време тези ,които не искат.
Ивелин Иванов....не всички жени са недоволни от мъжа до себе си.
Аз съм доволна от моя....
Налагало му се е да работи на 2 места.....както съм работила и аз.
Чапара....да за вашата възраст е по-трудно съгласна съм....
Особено сега ,на кризата...
След като си здрав/а , не виждам ,защо трябва да крепим къщите си...
Така ,че народе на работа....
Амарена ,за доста неща не мога да се съглася със теб.
Първо не всички жени са мрънкащи ,когато са в майчинство...
С големия се върнах на работа като стана на 1г.
Малкия днес му беше първи ден на ясла а е на 2г. и няколко дена.
Ако искаш вярвай ,не ми е тежко да си гледам детето в къщи толкова време....
Не съм изнервена /е понякога се случва ,но ми покажи човек ,който не са му опънати нервите от време на време/.
Иска ми се вече да се върна на работа ,но ще ми липсва това да прекарвам деня с децата си.
Та по принцип съм човек ,които не може без работа.
За това в къщи винаги е ушетано и всичко останало....
За това успявам и да седна на компа....
И не е лесно да се гледа дете....психически е натоварващо.....особено ако е ревящо денонощно.
Поздравявам мъжете ,които успяват да помогнат на жените си.....
Всеки има нужда от разнообразие.
П.П. Амарена и това ,че ходят майките некъпани с мръсни коси и нямат време за себе си,
не е вярно.
Нямат време тези ,които не искат.
Ивелин Иванов....не всички жени са недоволни от мъжа до себе си.
Аз съм доволна от моя....
Налагало му се е да работи на 2 места.....както съм работила и аз.
Чапара....да за вашата възраст е по-трудно съгласна съм....
Особено сега ,на кризата...
Абсолютно съм съгласна....snegk написа:Работещите жени са достойни за уважение.Това да ходиш на работа, да си вършиш след това и домакинската работа(която е прекалено много).Това да се занимаваш с детето и чак тогава да отделиш време за себе си, наистина трябва да се уважават.Неупреквам жените които са намерели лесния начин, въпрос на личен избор.Обаче, всяка една жена-мъж с достойнство, трябва да работи и да вади пари.
След като си здрав/а , не виждам ,защо трябва да крепим къщите си...
Така ,че народе на работа....
-
- научил се да хвърля
Моето дете също е 24 часа плътно до мен....но успявам да свърша всичко ,без проблем...peshevko написа:Аз пък познавам мъже,които връщайки се от работа започват да готвят,щот благоверната не може/иска/,после и чиниите измиват,щот благоверната я боли кръста от "тва дете дето се е срастнало с нея".После приготвят детето за сън,че на нея и е писнало да сменя памперси цял ден.
Има и обратния вариант,така,че-кой както си го направи....
Ако на нея и е писнало и няма баби ,които да я сменят за 1 час ,е много трудно....
Така ,че не мога да я виня....
Знам какво е......в момента моя малък бонбон спи....и аз реших да пиша тук.
Ей така за разнообразие.
И след като стана мога да си оправя в къщи за половин час.....
Въпрос на виждане е ...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
malena, не пускай педесет отговора, до всеки... в темата едно след друго....!!!
не мога да ти смогна аааа.......!!!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
Да има и други сайтове , знам.bobir написа:Да не си сбъркала сайта нещо???? Има сайт който се казва ::http://www.mama.btv.bg/forum/malena написа:Пускам тая тема ,защото няма кой знае колко теми за посещение /говоря за мен/.
Та мъже и жени ,другари и другарки ,кажете според вас,
успява ли съвременната жена да огрее навсякъде/домакинсвто ,деца ,работа/?
И успява ли българския мъж да осигури добър доход за семейството си?
Има и други сайтове в които има теми за тебе!
Какво и е на темата?
Тук има повече мъже....мъжкото мнение е важно.....
Исках да разбера ,какво мислят и мъжете.....
-
- научил се да хвърля
Сори...AL KAPONE написа:malena, не пускай педесет отговора, до всеки... в темата едно след друго....!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Недей де, тъкмо набра скорост, няма да се пУашиш от чичко Ачко, не гледай, че държи бухалка.malena написа: Сори...спирам....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Добре Годзила ,последното нещо ,което исках да кажа е ,че аз също всеки Божи ден
съм на кафе с детето.
Там има люлка и пързалка/като повечето заведения.....
По простата причина ,че тук в Сливен няма къде да заведеш детето ти да играе....
Аз също искам вместо да давам пари на заведение ,да си нося от в къщи кафе и да водя детето да играе в парка.
Но за съжаление тук Сливен е едно голямо село и няма никакви паркове за децата......
съм на кафе с детето.
По простата причина ,че тук в Сливен няма къде да заведеш детето ти да играе....
Аз също искам вместо да давам пари на заведение ,да си нося от в къщи кафе и да водя детето да играе в парка.
Но за съжаление тук Сливен е едно голямо село и няма никакви паркове за децата......
-
- и господ не е толокова добър
С лифта и на Карандила.Може и на Тунджаmalena написа:Добре Годзила ,последното нещо ,което исках да кажа е ,че аз също всеки Божи ден
съм на кафе с детето.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.