Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На палатка в събота
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
На палатка в събота
В събота съм на палатка.Важна е идеята но още незнам къде да ходим.Проблема е ,че съм на работа до 16 00,
живея в София и ще тръгна от там.Тази седмица бяхме на Огняново и сега искам да разнобразя,имам уславие
поставено от една приателка да не е Бебреш било много ръмбаво? Чудя и се ама трябва да се съобразя
Ето ви някоя снимка за гъдел от Огняново

Пристигнахме към 17 00 в събота поседяхме до неделя,но за съжаление силен вятър ни изгони рано към 12 00.
Ето го и резултата отборно

Някъде около петнайсетина каракуди,десетина кленчета, пет бабушки, три уклея и едно кустурче нищо ,че
не се виждат вервайте ми
.Та така ако някои се сети за идея приемам предложения,без Искъра защото ще
съм последен.Благодаря ви предварително.
живея в София и ще тръгна от там.Тази седмица бяхме на Огняново и сега искам да разнобразя,имам уславие
поставено от една приателка да не е Бебреш било много ръмбаво? Чудя и се ама трябва да се съобразя
Ето ви някоя снимка за гъдел от Огняново

Пристигнахме към 17 00 в събота поседяхме до неделя,но за съжаление силен вятър ни изгони рано към 12 00.
Ето го и резултата отборно

Някъде около петнайсетина каракуди,десетина кленчета, пет бабушки, три уклея и едно кустурче нищо ,че
не се виждат вервайте ми

съм последен.Благодаря ви предварително.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: На палатка в събота
За съжаление е така,по тово време като тръгнеш ще си последен ,не само на Искъра
Бебреш не става ,много малко вода ,минах преди 2-3 седмици.Няма много алтернативи-Лобош,Дяково /виж за една вечер става/и някой платени ,ако искате да ходите там.

Всичко може,но не всеки го можe.

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей колега!Миналия уикенд бях на яз.Широка поляна мога да потвърдя че това е едно от най красивите места в България,ако искаш да си починеш на чист въздух и спокойствие това е мястото.Язовира не предлага кой знае какво разнообразие от видове но има,колкото да си начеше крастата човек,има хубав едър костур и не лоши червенопрки излизат и много добри кленове но са единични екземпляри!!!Ако решиш да ходиш там приятно изкарване няма да съжаляваш!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Здравей колега,заповядай на Душанци.Природата е невероятна и се надявам че ще ви допадне,ние ще сме там.
-
- разбира нещата
Струма ... ?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- вече хвърля и на тежко
Язовир Батак е добра дестинация.През изминалия уикенд бях там и изкарах чудесно, бягайки от жегите.
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Батак и Широка поляна за една вечер...................................,кво да кажа 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Еми кажи гъз път да види.Докато извадиш циганията почваш да прибираш,а нема да има време и да сеbkd написа: за една вечер...................................,кво да кажа

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега в крайна сметка къде беше излета не си писал.Имаше ли риба как беше и къде

Кльонка във ръката и напред във водата!!!