Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Дайте съвет - каква макара да сложа
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Дайте съвет - каква макара да сложа
sapuna написа:Went the horse into the river!
Ще ойде , я

Тва си е шопска народна поговорка бре Сапуне , от де я знаеш

пп - само информативно ! За да имаш добър кастинг трябва триенето да е сведено до минимум което при ролковите водачи няма как да се получи ! За да имаш добър кастинг с гега с голем тест то тя трябва да бъде достатъчно дълга а споменаваната по-горе не е ! Без значение мулти или безинерционна ще и тарифаш няма да можеш да я ползваш от брега освен ако не си решил да плашиш кормораните и плиткогазещите подводници

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
пич с този колец от брега ще си цапаш само краката
Слушай Павел и нама да збръкаш.
пп: и аз съм начинаещ в спининга ам си взех пръчка с акция 10-30 а твоята е 500 сметни си сам кой какво ша цапа от брега

Слушай Павел и нама да збръкаш.
пп: и аз съм начинаещ в спининга ам си взех пръчка с акция 10-30 а твоята е 500 сметни си сам кой какво ша цапа от брега

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Не се пробвай от брега за тази сомаджййска пръчка ти трябва лодка. 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Павел Иванов написа:Може ли като почнеш да ме викнеш та да го видя как ще стане това щото силно се заинтригувахxubavo написа:... но аз мисля за сега да си цапам от брега с него...

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Колеги говорих за риболов на тежко че ще си цапам на дъно докато се снабдя с мултипликатор и лодка.. за замятане от брега каквото и да си мислите че немога да постигна кастинг от брега се лъжете. Пробвал съм я и с тежест 80 гр и си се хвърля макар и трудно но се докарват 60-70 метра! Ако не вярва някой имам колега в форума който е присъствал когато съм замятал с гегата. Просто макарите са ми доста слаби за нея и попитах за съвет какво да сложа, понеже казах че не съм се занимавал до сега с такава гега до сега. Мерси все пак за информацията
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
- Павел Иванов
В събота ( 01.08. ) ще мина през Чирпан посока Съни Бийч и ако нямаш против да ми го покажеш това с 50 - 60 те метра ако може
Наистина ще ми е интересно да го видя как става па било и с 80 грама олово 

Павел Иванов
Павел Иванов
Колега това е твоя мултипликатор http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6120

- Павел Иванов
По какво позна че е неговият 

Павел Иванов
Павел Иванов
Звездите ми го говорятfn1p написа:Колега това е твоя мултипликатор http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6120

Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
peshevko написа:Звездите ми го говорят![]()
![]()
Неми говорят просто като размер ще му е добре и нее кои знае колко скапа така,че по това мисля че ще му е добре

- Павел Иванов
Пич ( тва за fn1p се отнася ! ) ! Похвално е че искаш да помогнеш на всички и за всичко ама първо трябва да си помогнеш на теб ( разбирай да имаш поне минимална представа какво , как и за какво препоръчваш
) преди да съ праиш на майка Тереза
Прави ми впечатление че малко по-малко се самоасиоцираш с мерудия а тва не във всички случаи е добре
В случаят другият пич пуснал темата търси макара която да накара чудото му да има поне някакъв кастинг от брега ако и да не е предназначен за това а ти му предлагаш мулти с редач и брояч с което правиш мисията от брега повече от инпосибиле сметам !
пп - приятелски съвет - задръж малко . Или както би казал Сапуна само че на ингилизки - по-по-Хари

пп - приятелски съвет - задръж малко . Или както би казал Сапуна само че на ингилизки - по-по-Хари

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Сопата ще я продавам до ден два ще пусна тема 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
Добре искам да попитам този прът според тебе дали е за от брега защо говориш глупости ако ще му е такъв прътаПавел Иванов написа:Пич ( тва за fn1p се отнася ! ) ! Похвално е че искаш да помогнеш на всички и за всичко ама първо трябва да си помогнеш на теб ( разбирай да имаш поне минимална представа какво , как и за какво препоръчваш) преди да съ праиш на майка Тереза
Прави ми впечатление че малко по-малко се самоасиоцираш с мерудия а тва не във всички случаи е добре
В случаят другият пич пуснал темата търси макара която да накара чудото му да има поне някакъв кастинг от брега ако и да не е предназначен за това а ти му предлагаш мулти с редач и брояч с което правиш мисията от брега повече от инпосибиле сметам !
по-добре и да е с макара която ще стой добре на такъв прът а не да земи някое малко мултипликаторче което според мен
ваобще няма да си варви не само на ваншен вид но и като конфигурация защото нали знаеш че за спининг от брега се пак
такамите са доста по леки.А колкото до мене аз си помагам дали ще пусна някоя тема вав форума дали ще попитам някой по
опитен от мен никога не сам направил погрешен избор нито на макари нито на пръти защото около един месец си избирам,питам тоя ония и чак тогава купувам имам един прът и една макара от преди 6 години и още работят.
Все пак благодаря за съвета.

Неми е задалжение май си доста заблуден.bat.galin написа:В предвид горното, искам да помоля модератора да заключи темата.xubavo написа:Сопата ще я продавам до ден два ще пусна тема
Допълнителната полза от това е, че така ще се разтовари колегата fn1p от задължението за пише в нея.
Предварително благодаря.

- emo vasilev
- сериозен играч
Кой каквото разбрал - разбрал , други уточнения на ЛС , за да няма недоразумения !