Пак ще питам+нова питанка.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Пак ще питам+нова питанка.
Защо да я забравим ,като и аз повдигам средните крака и нямам проблеми . Вярно стабилната платформа си е стабилна и като си събера пари ще си купя задължително платформа с плъзгаща се скара под стола и с квадратни крака.( имам невероятно впечетление от платформте на италианската фирма-milo.) И съм си навил на ината да си купя, но кога
?

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А защо на някои нови модели има вградени нивелири,сигурно за да виждаш, колко да повдигнеш средните крака.Ай стига сте писали глупости-платформата трябва да е в хоризонтално положение.Ако имате псевдо такива е отделен въпрос.Георги Кръстев написа:Защо да я забравим ,като и аз повдигам средните крака и нямам проблеми . Вярно стабилната платформа си е стабилна и като си събера пари ще си купя задължително платформа с плъзгаща се скара под стола и с квадратни крака.( имам невероятно впечетление от платформте на италианската фирма-milo.) И съм си навил на ината да си купя, но кога![]()
![]()
?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Господин butnki ако ще сравняваме платформи имал съм честа да видя такава платформа като вашата , и мнението ми е , че скарат е твърде къса ( аз както съм с номер 44 на краката тва значи ,че ще ми стърчат пръстите извън скарата и ще хващам слънчаци без да искам ), няма джоб на седалката ( все пак ако човек реши да си копува греда , неможе цял ден да я подпира с половия си орган ) Ето това което написах са истини казани по просташки начин. А за "глупостите" които пиша аз ги определям като съвети , които може да помогнат на човек в дадена ситуация .Относно вградения нивел в платформата ,не съм видял нито един състезател да си гледа палтформата по нивел , а всеки отива на три метра от нея и с един поглед разбира ,кое ,как и колко трябва.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Бутник, платформата ми не е кой знае какво, но не е и чак такъв боклук. Проблема е, че не е с плъзгаща се скара. Моите обувки са 46-ти номер, а теглото ми явно не е предвидено при констроирането на този тип платформи. При отпускане върху скарата сандъка се повдига. Вероятно щеше да е друго ако бяха предвидили винт за зацепване при "пантите" на скарата.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поръчайте си платформа според краката,не знам какво общо има средните крака с номера на обувки.И скарата на платформата ми не е по-малка от на другите.А колкото до джоба за щеката

Аз бях до тук.И един поглед стига,но на колеги които са ловили мнооооого години с платформа,а това беше за информация само,за нивелите.И ако си забелязал на всички в средната част има са повдигнати,ама защо.......спирам,че ми идва да пиша.......

Аз бях до тук.И един поглед стига,но на колеги които са ловили мнооооого години с платформа,а това беше за информация само,за нивелите.И ако си забелязал на всички в средната част има са повдигнати,ама защо.......спирам,че ми идва да пиша.......
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Бутник, незнам защо се впрягаш така. Нито съм искал да те засегна с несъгласието си, нито да те ядосам. Първо си с 40 килограма по-лек от мен, второ скарата ти е съвсем друг тип спрямо нашите. Първо говорим за едва доловимо повдигане на средните крака, което просто разпределя тежестта на човек с една идея в повече на предните крака. Това дава не съществена, но доловима разлика. При твоя стол задната част на скарата е "подпряна" на 5 сантиметра зад средните крака, а при нашите на 5 сантиметра пред средните крака. Това с номерата обувки го дадох за съпоставка на габаритите /встрани от темата/. Извинявам се ако съм те засегнал с нещо, моите уважения.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Skorpi
- сериозен играч
Е го и моя дзвер 5г вече го тормозя ама до сега не ми се е надигал, даже бих казал че си е доста стабилен а сам 110кг
Бях се замислил да го махам тая година и да си взема като на Бутника а който си е купил като неговия дава добри отзиви
за стола (платформата ) А иначе отдавна съм си надвил на егото и за мене няма смисъл от скъпи играчки
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В спора се ражда истината,
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Skorpi, нормално имаш върток за натягане на скарата. А вероятно грешката е моя, че не си нося ключе.... Мисля да пробвам.
- Skorpi
- сериозен играч
По скоро при мен има щифт който не позволява да се надига скарата в дясно на снимката се вижда 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Paublo_Eskobar
- Модератор
И аз имах същото предвид,когато казах в предишното си мнение "средство за застопоряване" на скарата,ставаше въпрос именно това!Венелин Радушев написа:Skorpi, нормално имаш върток за натягане на скарата. А вероятно грешката е моя, че не си нося ключе.... Мисля да пробвам.
Ето как стои на платформа Мило.

Иначе съм,много съгласен,че седалка трябва да бъде добре нивелирана,а другите наклони се оправят със крачетата.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Това с щифт-а е хитро!! Ще пробвам...
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Извинявам се предварително , но като заговорихме с факти , аз си мислих че платформата на колегата бутник е като тази http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... 56&invis=0 "очевадно " е ,че разликата е само в седалката . На колегата е с кафява седалка и джоб а оригинала е черна без джоб , и пак извинявам се явно оригинала е при колегата а тази която съм видял на двама бургаски колега и тази на снимката са "псевдо" платформи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На колегата Бутник е точно същата,но лекичко съм си я "барнал".И ако познаваш Краси,то той лови със същата и номера на обувките не му го знам ,но като плува и стават водовъртежи.Конструктивно някои модели платформи не са доизмислени,тези на които се сгъва скарата.Както е посочил Цецо на Мило,има една"пишка",която пречи като се изправиш, сандъка да те удря в задника.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Ето този отговор чаках - лекичко съм си я "барнал". След този отговор мога да добавя - е защо не може ние "лекичко да си барнем" нашите столове и да нямаме проблеми
или това са псевдо платформи с привкус на глупости. " Пишката" за която говорите я имам и аз, но не върши работа на 100% защото е по друг начин. С Краси(lokala) ме запозна stront, и аз за тяхните две платформи говоря ,че имам наблюдение. В заключение мога да направя един апел към всички ,които пишем в този форум, НЕ С ЛОШО КОЛЕГИ, НЕ С ЛОШО..