Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Студен кладенец/с.Широко поле
-
- научил се да хвърля
яз.Студен кладенец/с.Широко поле
Здравейте. Редовно посещавам форума и използвам добрата информация, коята колегите риболовци дават, та реших и аз да пусна една тема за риболовен излет, който направих на язовир Студен кладенец- с.Широко поле(13км от Кърджали).В 17 и 30 бях на язовира, нетърпелив да изпробвам новия фидер,а на избраното от мен работно място ме посрещна ето тази малката:
беше погълнала риба доста по-голяма от възможностите и рибешката перка я беше разпорила отстрани.И така сглобих въдицата, направих линията и запо4нах да хвърлям.Отна4ало 4ас и половина само слън4аци,към 6 и едно костур4е(явно докато се позахрани)и после се по4на.До тъмно излизаха е такива малко по-големи от шамар:

а най-голямата колкото 2 шамара:

На края каракудите бяха 12.Релиизнах пове4ето, е малко и за бирата(знам 4е не оби4ате снимки от бани и мивки ама ...):

Редовно,да не кажа всеки ден разглеждам темите в "Моят риболовен излет", но досега не бях видял някоя от този язовир(що така незнам
)та затова реших да пусна тази тема, просто така информационно.В събота съм на яз.Маслиново(или поне такива са плановете)така 4е ще дам инфо и за там като се върна.
П.С.:Извинявам се много за "4" но просто на клавиатурата ми коп4ето на тази хубава буква е изтръгнато.

а най-голямата колкото 2 шамара:

На края каракудите бяха 12.Релиизнах пове4ето, е малко и за бирата(знам 4е не оби4ате снимки от бани и мивки ама ...):

Редовно,да не кажа всеки ден разглеждам темите в "Моят риболовен излет", но досега не бях видял някоя от този язовир(що така незнам

П.С.:Извинявам се много за "4" но просто на клавиатурата ми коп4ето на тази хубава буква е изтръгнато.

-
- научил се да хвърля
Re: яз.Студен кладенец/с.Широко поле
еми дано съм се справил като за пръв пътeminem94 написа:Браво.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Със сигорност си се справил.Аз моят фидер го сефтосвах в продължение на 4-5 излета.Най-накрая като отидохме на Бобобшево си го сефтосах както требва, с мренките и морунажите.
Страхотен излет адмирации.
Аз да не казвам за моя че вече от 2 месеца го имам имам около 8 излета и не съм го севтосал по излет 1-2 платики или дребнажи
Аз да не казвам за моя че вече от 2 месеца го имам имам около 8 излета и не съм го севтосал по излет 1-2 платики или дребнажи
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- Rapala_Team
- разбира нещата
браво за излета Суперр си Прекарал ......... а и Буквата "Ч" СЕ НАМИРА ДО ЦИФРАТА 1 

CARP FISHING 

-
- научил се да хвърля
Знам де ама то4но това коп4е липсва,днеска или утре си зимам нова така 4е следващия път ще съм то4ен.Rapala_Team написа:браво за излета Суперр си Прекарал ......... а и Буквата "Ч" СЕ НАМИРА ДО ЦИФРАТА 1
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво си ги нашамарил 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

добър излет.браво
Браво колега!Скоро не бях чувал нещо хубаво за яз.Ст.Кладенец по специално за Широко поле.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
-
- научил се да хвърля
В началото когато водата беше високо дълбоко в залива я моряхме каракудата.gotra написа:Браво колега!Скоро не бях чувал нещо хубаво за яз.Ст.Кладенец по специално за Широко поле.
-
- ще става разбирач
Браво уе приятелю,кви са тия каракуди

За един ден на риба,Господ два дена дава!!!