Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Искър
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
яз. Искър
никога не съм ходил на Искър и ако може некои да ми даде информация дали може да се лови там на дъно и дали излиза нещо имам предвид шаран, каракуда, амур
ще съм много благодарен!!! 

Re: яз. Искър
платика и каракуда
-
- новобранец
на каква стръв
даи някакъв севет 

-
- разбира нещата
Шаран също излиза,миналата година извадиха около 20 кила шаран там.Също излиза сом,бяла,бабушки,уклеи,костур,платика,каракуда,клен,чудски сиг,преди е имало и пелета,ама сега нз,предполагам и други риби,но незнам.Можеш да ловиш на много стръви - бял,торен,жито,царевица,топчета,пелети,жива рибка... зависи каква риба ще ловиш.Ако гониш каракуда и платика на бял,торен,за каракудата на жито... може и на други стръви,но това са основните.
Късмет.

-
- научил се да хвърля
Предимно каракуда и платика.Излиза и уклей.Рибното разнообразие на язовира е богато , но като количество е малко.
Миналата година в плитнежите имаше много дребни шаранчета , което означава , че язовира се зарибява.
Основно се лови на пружина и бял и торен червей, за шаран на царевица. Каракудата взима добре и на цветни топчета.
Миналата година в плитнежите имаше много дребни шаранчета , което означава , че язовира се зарибява.
Основно се лови на пружина и бял и торен червей, за шаран на царевица. Каракудата взима добре и на цветни топчета.
-
- новобранец
благоаря
ама днеска ми казаха че ниворто на водата било високо и рибата не давала. дали е така?

Да така е. В събота бях на язовира от 17 до 23 имах само едно почукване. Пълно мъртвило. Не ти препоръчвам да ходиш. Пробвай Огняново 

-
- новобранец
ама каде точно на огняново покраи стената или при устието на реката 

Присъединявам се към мнението на колегата - Искъра не става за риболов в момента.В събота минах покрай язовира и искам да ти кажа че такова чудо не бях виждал скоро - кола до кола,човек до човек.Както се казва,рибарите са повече от рибата
Като друг близък вариант освен Огняново бих ти препоръчал Белопопци,само че е платено.Момчето което ми оправя интернета каза че давало шарани до 2-3 кила,тук там и някой по едър 

Последно промяна от сомчо на Сря Юли 29, 2009 11:40 pm, променено общо 1 път.
- fish slavi
- разбира нещата
На Искъра риболова си върви
На залиива към Ново село , с добра подхранка излиза платика и каракуда на "житце"
Това на плувка сутрин
На залиива към Ново село , с добра подхранка излиза платика и каракуда на "житце"
Това на плувка сутрин
-
- новобранец
предложете каде да отида на риба няаде околко софия, в понеделник мисла да хода но не знам каде
много ше съм ви благодаен!!!

Погледни предишното ми мнение,там ти написах няколко близки до София язовираludaka_800 написа:предложете каде да отида на риба няаде околко софия, в понеделник мисла да хода но не знам кадемного ше съм ви благодаен!!!

-
- разбира нещата
fish slavi написа:На Искъра риболова си върви
Това на плувка сутрин

-
- новобранец
ама каде по точно на огняново 

Места,язовири,реки,езерца и баластриери дал господ.С така засаден въпрос,какво ще си помислят останалите или ги бъзикаш нещо или...Ходи,където искаш,а после ще напишеш отзив за мястото и за риболова,а пък и ако постнеш някоя снимка няма да е лошоludaka_800 написа:предложете каде да отида на риба няаде околко софия, в понеделник мисла да хода но не знам кадемного ше съм ви благодаен!!!