Питане???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Питане???

Мнение от drayman »

Здравейте,днес пуснах тема за Батак,но тъй като не останах очарован от инфото ,коеот получих изпитвам нужда да ви запитам.Къде е удобно да се отиде в момента за риба за 3 дена?От софия съм и ме интересуват водоемите на около 150 км около София.Ще ви бъда много благодарен ако ме насочите към водоем.Благодаря предварително!
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Питане???

Мнение от toshe68 »

drayman написа:Здравейте,днес пуснах тема за Батак,но тъй като не останах очарован от инфото ,коеот получих изпитвам нужда да ви запитам.Къде е удобно да се отиде в момента за риба за 3 дена?От софия съм и ме интересуват водоемите на около 150 км около София.Ще ви бъда много благодарен ако ме насочите към водоем.Благодаря предварително!
Здравей колега!
Мога да ти дам две предложения. Едното е на контра-стената(минава се през целия Цигов чарк и 1-2 км. след това излизаш на нея) а другото отсреща(при бензиностанцията на Петрол по пътя за Батак има път за стената и вече търсиш някой от черните пътища за да слезнеш долу, но най-добре е още в началото някъде). Дава шаран на царевица и протеиново топче, но при всички случаи се вкарва поне 100-150 метра на вътре...а иначе костур на рибе и каракуда на плувка и дъно(торен и стиропор). Дано съм ти бил полезен и наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”