Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Как начесах крастата
- Николай Неделков
- учете се от него
Как начесах крастата
СЪРДЯ ВИ СЪ
Вчера в СПАМ-а няколко пъти питах дали има мераклии за един "Бараж" , ама никой не щя да мъ огрейе
Е реших сам да се огрея
Ходеше ми се много на риба , ама ей така за 3-4 часа да начесам крастата. Не ми се правеше целодневен риболов , а просто хем да убия време , хем да хвана някоя и друга дребна риба на плувка.
Не ми се ходеше много , много на Струма пред блока и реших да маам гаще на Лобош.
Ама нали е събота и знаех какво ще е и на Радибош и на Ковачевци и на Поцърненци и на всички що годе добри места и за това към 6:15 се озовах на Старите гребни бази.
Е и там вреше от народ , ама все пак беше спокойно в сравнение с това , което стана след 10:00
И така разпънах директния , метнах 5-6 топки мачкан хляб с камик и зачаках.
Започнах със слънчак , ама карай , нали пак е риба , при това много уважавана от братята Хамериканци
И така продължих с една едра бабка , после последваха и няколко червеноперки.
И по едно време като тресна , като огъна върха и като тръгна към шавара и аз си викам: баси , как удари каракуда мутант на 0.12 без да съм разпънал кепа.
ДА ама НЕ.
Извадих го и що да видя
Агромная слънчачка

Последва и още една едра бабка

Иначе мястото беше това:

После си продължих в същото темпо , основно червеноперка и от време на време някоя друга риба за цвят
Към 10 стана невероятна лудница. Дойдоха 4-5 коли с лодки , зашляпаха , замазаха , отделно от тях дойдоха поне още 20 коли и стана прекалено шумно и пренаселено. За капак от някъде се появи вятър и прееба кълването. Тогава събрах и до към 11 се полюбувах малко на язовира и си тръгнах.
Получи се точно това , което търсех. Може да кажете , че не е много добре , ама на мене това ми беше целта - да убия 3-4 часа , да се умириша на риба , малко сутрешен релакс , а и да не забравя как се лови на плувка , че с тия фидери...
Кълвече почти и единствено на бял и червен червей - мартеничка
Те това ми е рибата:

30-40 червеноперки
2 бабушки
4 кленчета
2 костура
2 каракуди
10-15 слънчака
Абе от 6:30 до 10:00 около 60-тина рибета
Всички риби си плуват във водата с изключение на 1 умрял костур и разбира се слънчаците , които в момента мравките ги разяждат по брега

Вчера в СПАМ-а няколко пъти питах дали има мераклии за един "Бараж" , ама никой не щя да мъ огрейе

Е реших сам да се огрея

Ходеше ми се много на риба , ама ей така за 3-4 часа да начесам крастата. Не ми се правеше целодневен риболов , а просто хем да убия време , хем да хвана някоя и друга дребна риба на плувка.
Не ми се ходеше много , много на Струма пред блока и реших да маам гаще на Лобош.
Ама нали е събота и знаех какво ще е и на Радибош и на Ковачевци и на Поцърненци и на всички що годе добри места и за това към 6:15 се озовах на Старите гребни бази.
Е и там вреше от народ , ама все пак беше спокойно в сравнение с това , което стана след 10:00

И така разпънах директния , метнах 5-6 топки мачкан хляб с камик и зачаках.
Започнах със слънчак , ама карай , нали пак е риба , при това много уважавана от братята Хамериканци

И така продължих с една едра бабка , после последваха и няколко червеноперки.
И по едно време като тресна , като огъна върха и като тръгна към шавара и аз си викам: баси , как удари каракуда мутант на 0.12 без да съм разпънал кепа.
ДА ама НЕ.
Извадих го и що да видя

Агромная слънчачка

Последва и още една едра бабка

Иначе мястото беше това:

После си продължих в същото темпо , основно червеноперка и от време на време някоя друга риба за цвят

Към 10 стана невероятна лудница. Дойдоха 4-5 коли с лодки , зашляпаха , замазаха , отделно от тях дойдоха поне още 20 коли и стана прекалено шумно и пренаселено. За капак от някъде се появи вятър и прееба кълването. Тогава събрах и до към 11 се полюбувах малко на язовира и си тръгнах.
Получи се точно това , което търсех. Може да кажете , че не е много добре , ама на мене това ми беше целта - да убия 3-4 часа , да се умириша на риба , малко сутрешен релакс , а и да не забравя как се лови на плувка , че с тия фидери...

Кълвече почти и единствено на бял и червен червей - мартеничка

Те това ми е рибата:

30-40 червеноперки
2 бабушки
4 кленчета
2 костура
2 каракуди
10-15 слънчака
Абе от 6:30 до 10:00 около 60-тина рибета

Всички риби си плуват във водата с изключение на 1 умрял костур и разбира се слънчаците , които в момента мравките ги разяждат по брега

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Как начесах крастата
Добър излет и евала че си помислил за мравките 

-
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Щом си се начесал, добре

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Николай Неделков
- учете се от него
snegk написа:Щом си се начесал, добре![]()
Кофтито е , че пак почва да ме сърби и се чудим дали да не хванем след малко фидера и да се заложим пред блока на реката , некъде докато се стъмни

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Абе сърбела не спира, ти спираш когато решиш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Супер излет ,не съм ти видял офертата за компания че днес и аз сам куках и можеше да се запознаем 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
браво колеги

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Какви гадняри само,а Никич.Щом ти си сърдит и аз също съм сърдит...
!
Браво за излетчето,тея за по няколко часа са си готини.

Браво за излетчето,тея за по няколко часа са си готини.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн